traiteur aan huis Stabroek

Ontdek talentvolle traiteurs aan huis in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie traiteurs in de buurt van Stabroek

Traiteur aan huis in Brasschaat (2930) - Marc
Marc
Brasschaat
5/5 (6 reviews)
Ik heet Marc, ben gediplomeerd kok/traiteur,,Ik doe dat al meer dan 20 jaar, koken is mijn hobby en passie!Ik kom aan huis koken voor 4 tot 30 personen, bezit een heel assortiment keukenspullen als kok,,, Tevens afhaalservice, catering,ontbijtservice(ontbijtmanden :gewone en luxe!),,dus een veelzijdig persoon... Heeft u intresse dan hoor ik het graaag van U.!
Traiteur aan huis in Antwerpen (2030) - Ronny
Ronny
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik verzorg al uw feesten thuis of op locatie . BBQ Walking dinner..menus aan eerlijke prijzen ...prijs op aanvraag .
Traiteur aan huis in Antwerpen (2060) - Dave
Dave
Antwerpen
4.0/5 (2 reviews)
Ik heb zelf een restaurant waardoor ik alles ter beschikking heb om jullie een aangenaam feestje te bezorgen. U kan een volledig diner bestellen of bvb voor 20 personen stoofvees of vol-au vent. Alles wordt voorgemaakt en u dient het enkel de moment zelf even op te warmen. Niets leuker als een feestje zonder zorgen.
Traiteur aan huis in Brasschaat (2930) - Peggy
Peggy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Daar ik veel zelf al veel feesten heb gegeven en altijd zelf m'n hapjes heb gemaakt doe ik dit zeer graag en uiterst precies. Zoek heel veel ideeën op en werk deze dan helemaal uit. Zoekt u een bepaald thema dan kan daar voor gezorgd worden dus stel gerust al uw vragen en zien we samen tot welke uitkomst we komen.
Traiteur aan huis in Antwerpen (2060) - Martha
Martha
Antwerpen
Nieuw
Eerder deed ik al catering voor groepen van +- 50 mensen op evenementen, galerijen,... ook kook ik regelmatig als kok voor concertzalen hun crew en de bands.
Traiteur aan huis in Antwerpen (2060) - Laura
Laura
Antwerpen
Nieuw
Zoek je ondersteuning bij het organiseren van een verjaardagsfeest voor je kind, voor je babyborrel of communiefeest. Ik help je graag bij het volledig organiseren. Enerzijds ben ik thuis in het begeleiden/entertainen van kinderen, anderzijds heb ik als 'traiteursdochter' heel wat ervaring in het organiseren van (kleinere) feestjes. Graag neem ik het totaalplaatje op mij.
Traiteur aan huis in Deurne (2100) - Kamiel
Kamiel
Deurne
Nieuw
Ik ben ondertussen 12 jaar bezig met allerlei events die we vanuit een vzw ondersteunen met de nodige know how, mensen en materialen. We voorzien bvb logistiek, op- en afbouw maar ook een parking of het zetten van een tent is mogelijk door onze flexibele inzetbaarheid.
Traiteur aan huis in Antwerpen (2060) - Martijn
Martijn
Antwerpen
Nieuw
Hi Traiteur aanbiedingen Van evenementen tot bescheide familie feestjes Mogelijkheid tot diverse keuze Pasta's BBQ Vegan Gluten Free Salades Koude en Warme schotels Cocktails Vraag ons vrijblijvend wat wij voor u kunnen organiseren .
Traiteur aan huis in Stabroek (2940) - Yannick
Yannick
Stabroek
Nieuw
Ik heb voor grote feestzalen gewerkt zoals de ark ,lucculus., en nu in de slagerij doe ik veell bbq s op verplaatsing . Koken en eten isnmen passie en dat zie je ..
Traiteur aan huis in Antwerpen (2000) - Emil
Emil
Antwerpen
Nieuw
Ben afgestudeerd als kok, dus voor hulp in de keuken, groot of klein wil ik zeker helpen. Ervaring in verschillende soorten keukens dus kennis voldoende.
Traiteur aan huis in Merksem (2170) - Myria
Myria
Merksem
Nieuw
Bekwaam voor alle feesten had zelf een Bureau in Nederland.ZAAL DECORATIE.Feestplanner . evenementen planner.,Binding tussen verschillende culturen bevorderen
Traiteur aan huis in Antwerpen (2060) - Mohamed
Mohamed
Antwerpen
Nieuw
Ik heb reeds 4 jaar ervaring in een restaurant. Daar werk ik in de keuken maar soms ging ik ook als hulp in de zaal werken en eten serveren tot aan de tafel van de klant.
Traiteur aan huis in Kapellen (2950) - Willy
Willy
Kapellen
Nieuw
veel vrije tijd en steeds gemotiveerd om aan iets te beginnen. Voor traiteur kan vrouw meehelpen omdat we dit nu ook al samen doen. Ik rijd ook graag met kleine bestelwagen rond om te leveren.
Traiteur aan huis in Antwerpen (2000) - Dimitri
Dimitri
Antwerpen
Nieuw
Ik kan perfect verschillende traiteur diensten leveren , van koud tot warm ook grote groepen zijn geen enkel probleem, ook het leveren van service is geen probleem
Traiteur aan huis in Antwerpen (2060) - Rani
Rani
Antwerpen
Nieuw
Mijn naam is Rani en al jaren ben ik actief in de evenementensector. Ik heb al enorm veel evenementen op mijn teller staan en heb dus ook een heel net van contacten uitgebouwd. Samen met jou kijk ik wat jouw wensen zijn voor het evenement. Met deze informatie ga ik aan de slag en zoek ik je de perfecte partner. Ik regel alles zoals de communicatie, ... zodat jij rustig verder kan genieten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Catering Stabroek: geëvalueerd met 4.75 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

menu traiteur Stabroek, bbq traiteur Stabroek, buffet traiteur Stabroek, traiteurdienst Stabroek, traiteur nieuwjaar Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen traiteur aan huis in Stabroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden