events Lier

Ontdek talentvolle hulp voor events in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Lier

Events in Lier (2500) - Elien
Elien
Lier
5/5 (2 reviews)
Met deze keuze wil ik vooral zeggen dat ik kan opdienen in een brasserie/restaurant/beurs. Ik heb al 3 jaar ervaring in de horeca. Ik kan eveneens mensen te woord staan op beurzen.
Events in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik ben freelance fotografe sinds enkele jaren. Voornamelijk fotografeer ik architectuur en portretten, maar dat combineer ik met stilleven- (materialen, food, noem maar op), event- en trouwfotografie. Manusje van alles en altijd geïnteresseerd in nieuwe ideeën!
Events in Bevel (2560) - Aster
Aster
Bevel
5/5 (1 reviews)
Ik ben geen fotograaf, maar een videograaf. Dat is uiteraard niet helemaal hetzelfde, maar je kan er achteraf zoveel meer kanten mee op. Korte fragmentjes met eigen gekozen muziek, langere montages, filmpjes voor Youtube of Facebook, tot het in verwerken van foto's en eigen beeldmateriaal, ... Een unieke film van een uniek moment, daar komt het op neer en dat is wat ik maak. Tot binnenkort?!
Events in Berlaar (2590) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Ik heb reeds meerdere events gecoverd, vooral muziekfestivals oa BALder zomer, Heist bruist,... eedaflegging burgemeesters bij de gouverneur van de provincie Antwerpen,...
Events in Duffel (2570) - Nicky
Nicky
Duffel
5/5 (1 reviews)
Het meeste ervaring heb ik met babies en kinderen. Voor ik voor fotografie koos, was ik onthaalouder/buitenschoolse kinderbegeleider. En ook nog eens mama van 2 schatjes. Die liefde heb ik verder gezet in mn hobby en uiteindelijk is het mn specialiteit geworden.
Events in Lier (2500) - Marc
Marc
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben amateurfotograaf en volg nu het 4de jaar Fotokunst aan de Kunst Academie. Heb je een fotoshoot in gedachte en zoek je hulp voor de uitvoering ervan?
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Duffel (2570) - Willem
Willem Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
DE BAZAAR VAN ZIGOMAR: Knots gekke clownerie, meeslepende en meespelende goocheltoeren en leuke animatie. Volledig ondersteund met decor, geluid, belichting en techniek. Kleinere formule voor privéfeesten ook mogelijk. AMBULANTE ANIMATIE: Straatanimatie met magische bakfiets, komische interventies als kok, fotograaf, politieagent, spoeddokter enzomeer.
Events in Duffel (2570) - Peter
Peter
Duffel
Nieuw
Ik ben gitaarist en kan voor muziekalle achtergrond of op feestjes speelen .heb ervaring in muziekband,s en optredens te speelen .heb een muziekopleiding gevollegt in muziekschool .
Events in Berlaar (2590) - Birgit
Birgit
Berlaar
Nieuw
Met jaren ervaring in de jeudbeweging en het diploma Animator in het Jeugdwerk is het brengen van sfeer en animatie geen enkel probleem voor mij, in combinatie met de nodige veiligheidsvoorwaarden.
Events in Lier (2500) - Sas
Sas
Lier
Nieuw
Meer dan 20 jaar ervaring, mijn specialiteit is jaren 70, 80 en 90. Wonende in Lier, dus boekbaar in een straal van ongeveer 20 km. Vraag gerust meer info.
Events in Duffel (2570) - Gerrit
Gerrit
Duffel
Nieuw
Geluidstechniek Dj (Ex-deejay in Dancing *Den Dave* Willebroek) en veel gevraagd Deejay geweest in de jaren 1990 Laser en LightShows Dmx 512 en 1024 en Ilda Spijtig door de huidige regelgevingen en de opkomst van de mp3 zijn de Deejay's wat opzij gezet ! Ik beschik over eigen materiaal ... waar ik uiteraard zelf een prijs voor opstel om het te plaatsen en afbreken ...
Events in Lier (2500) - Elise
Elise
Lier
Nieuw
Events in Lier (2500) - Mona
Mona
Lier
Nieuw
Zoekt u een taart voor een feest , bruiloft, verjaardag, geboorte of andere speciale gelegenheid of heeft u gewoon zin in iets lekker of fruit taart enzovoort , kunt u bij mij terecht. Ik doe mijn best om jullie bestelling goed af te werken.
Events in Kessel (2560) - Harald
Harald
Kessel
Nieuw
Een familiefeest, een verjaardagsfeest, een communiefeest of gewoon eens lekker genieten van je eigen tuinfeest zonder zelf iets te moeten doen. Bij mij krijg je kwaliteit voor een zeer concurrerende prijs. Vraag naar mijn prijs en vergelijk.
Events in Berlaar (2590) - Niels
Niels
Berlaar
Nieuw
Heb een foodtruck met ongelooflijk lekker eten prijzen zijn bespreekbaar volgens wa u wil er zijn basis prijzen maar niet iedereen wil het zelfde feest kan gaan van simpel tot complex 3 gangen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Lier: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Lier, dienstverlener event Lier, hulp voor event Lier, evenement organiseren Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen events in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden