DJ huren Stabroek

DJ Stabroek: Ontdek onze talentvolle dienstverleners

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners als DJ Stabroek

Dj trouwfeest in Stabroek (2940) - Dylan
Dylan
Stabroek
5/5 (5 reviews)
Ik ben dylan als dj word ik Dpunkz genoemt. Ik heb 3 jaar ervaring in het draaien ik maak mijn eigen nummers ondertussen ook. Ik ben vooral actief in de hardere stylen maar ik draai ook alledaagse muziek op fuiven en trouwfeesten. Onder het motto u vraagt en ik draai :)
Dj trouwfeest in Antwerpen (2000) - Kenneth
Kenneth
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik ben allround dj en heb veel ervaring met allerlei soorten Events en spreek altijd even de stijl van muziek van te voren door met de organisatie voor de juiste sfeer..
Dj trouwfeest in Brasschaat (2930) - Koenraad
Koenraad Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
5/5 (1 reviews)
Als dj reeds 24jaar ervaring met verjaardagsfeesten, trouwfeesten en kleine fuiven, eigen materiaal tot 300 personen. Ook ondersteuning voor u totaal event, contacten ivm catering en meubilair heb ik door ervaring ook genoeg
Dj trouwfeest in Antwerpen (2030) - Adriaan
Adriaan
Antwerpen
Nieuw
Ik ben Adriaan, 21 jaar, en draai al sinds enkele jaren leuke deuntjes op verscheidene fuiven in de regio van Kapellen en Ekeren. Samen met mijn partner draaide ik al op de Herfstontmoeting van Scouts & Gidsen Vlaanderen en sloten we de Nacht van de Jeugdbeweging in de Waagnatie af.
Dj trouwfeest in Antwerpen (2030) - Wim
Wim
Antwerpen
Nieuw
Ik ben dus Wim, en dj/muzikant, Korosonos. Reeds meer dan 20 jaar aktief op en naast het podium. Hetzij als dj. Van trouwfeesten, jubilees, feesten en overal waar mensen plezier, leute en ambiance willen. Hetzij als audio -en lichttechnicus. En Naast Dj heb ik ook een eigen muziekproject. Hier speel ik dan electronische muziek. En daarbij gebruik ik keyoards, en andere electronische instrumenten
Dj trouwfeest in Brasschaat (2930) - Jan
Jan
Brasschaat
Nieuw
Een hobby van jongs af aan, indien u geluid en of licht wil bent u bij de juiste persoon. Geschikt voor kleine en middelgrote manifestatie s .Met of zonder Dj en met of zonder eigen installatie.Ambiance, pop en rock, dance ed.
Dj trouwfeest in Schoten (2900) - Ludo
Ludo
Schoten
Nieuw
Dj heb meer dan 40 jaar ervaring in de dj wereld specialiteit zijn 60 70 80 90 fuiven dj supergroovalisticptosifunkstication unbridled funk ‘n roll 4 your soul
Dj trouwfeest in Antwerpen (2050) - Sam
Sam
Antwerpen
Nieuw
Ik breng veel sfeer, good vibes en de beste muziek die u wenst ik zorg ervoor dat jullie een onvergetelijke nacht hebben en helemaal los gaan op de dansvloer.
Dj trouwfeest in Kapellen (2950) - Milan
Milan
Kapellen
Nieuw
Ik ben Milan en ik ben slechts 21 jaar, maar wel al sinds mijn 5 jaar bezig met muziek. Ik speelde als kind al verschillende instrumenten en begon me daardoor op iets oudere leeftijd bezig te houden met muziek maken en liedjes mixen. Ik ben op tientallen feestjes dj geweest en houd me ook nog bezig met het maken van mijn eigen muziek. Ik pas mij altijd aan aan het volk dat aanwezig is op het event
Dj trouwfeest in Antwerpen (2060) - Rani
Rani
Antwerpen
Nieuw
Hallo, mijn naam is Rani en al jaren ben ik actief in de evenementensector. Ondertussen heb ik al tal van evenementen georganiseerd en een volledig netwerk van contacten uitgebouwd. Ik luister naar jouw wensen en zoek op basis daarvan de geschikte Dj voor jouw evenement. Op deze manier regel ik alles en kan jij zorgeloos verder genieten van een avond met top muziek.
Dj trouwfeest in Antwerpen (2060) - Midia
Midia
Antwerpen
Nieuw
Music is mijn drug en ik weet er ontzettend veel van. Give me the turntables and I give you the night. I did it before. Mijn dj-set omvat een basis pakket vinyl, dus verplaatsing is gemakkelijk
Dj trouwfeest in Kalmthout (2920) - Glenn
Glenn
Kalmthout
Nieuw
Al 30 jaar DJ en verzamelaar van voornamelijk 'Motown', 'Disco', '90's Hiphop', 'Reggae', 'R&B', ... wat je wil. Hele brede muzieksmaak en open voor alle suggesties in de dansbare muziek.
Dj trouwfeest in Ekeren (2180) - Jacques
Jacques
Ekeren
Nieuw
Van Disco, Popcorn tot Crooners Mixt Discobar Michel Alles tot een groots feest! Hedendaagse hits zal er zeker ook niet aan ontbreken. Vanaf zijn 20ste stond DJ Michel al in de Antwerpse clubs en zo bracht hij het tot in Marseille. Is het nu een trouwfeest, bedrijfsfeest of festival? Discobar Michel krijgt telkens weer het publiek op de dansvloer!
Dj trouwfeest in Stabroek (2940) - Yoran
Yoran
Stabroek
Nieuw
Ik draai ondertussen al 7 jaar en geef sinds kort ook lessen. Ik draai eigenlijk zowat all around met een voorkeur voor R&B. Ik sta natuurlijk ook open voor andere muziek stijlen en ik ben niet vies van een feestje ;)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Dj huren Stabroek: geëvalueerd met 5.0 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

dj Stabroek, dj gezocht Stabroek, dj trouwfeest Stabroek, dj huren Stabroek, deejay Stabroek, dj boeken Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen DJ Stabroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden