events Destelbergen

Ontdek talentvolle hulp voor events in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Destelbergen

Events in Sint-amandsberg (9040) - Robin
Robin
Sint-amandsberg
4.75/5 (4 reviews)
Ik volg de opleiding fotografie in het KISP. Ik heb een heleboel opdrachten gedaan gewoonweg voor de ervaring: huwelijk, doop, babyborrels, zwangerschapsshoot, portretten (voor professionele context, familieportret, casual),.. Ik probeer de spontane momenten te vereeuwigen met een naturelle bewerking in Lightroom achteraf. Foto's worden achteraf geleverd via WeTransfer met subtiele watermark.
Events in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
Gentbrugge
5/5 (3 reviews)
Ik heb al enkele jaren fotografie opleiding achter de rug. Ik ben erdoor gebeten. kinderen, dieren, landschappen, huwelijksshoot, events fotograferen... Ik fotografeer ook portretten en maquettes op het werk, (bewerkt met photoshop en Lightroom). Ik maak ook fotoboeken, of ander grafische drukwerk, layout werk. Ik ben afgestudeerd ooit als vormgever ;).contacteer me op travelgirl_36 op Insta.
Events in Gentbrugge (9050) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
4.5/5 (2 reviews)
Akoestische covers over de jaren heen: Eyebar Reggae, ska, Zuid Amerikaans: Radio Negra Bob Marley Tribute: Marley By Haffner Salsa, mariachi...: Congazz Livingconcert quartet: Hibernar
Events in Sint-amandsberg (9040) - Maybe
Maybe
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Hallo Ik ben Maybe en werk al twee jaar in een gekend taverne in Gent. Ik sta in voor verschillende taakjes. Zowel afwassen als bestellingen opnemen, klanten bedienen, tafels afruimen, tafels dekken,..
Events in Gentbrugge (9050) - An
An
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Heb 2 jaar fotografie gestudeerd in avondschool. CVO KISP in Gent. Voor leuke prentjes kan je bij mij terecht. Fotobewerking hoort er ook bij. Vroeger ook nog vaak gewerkt als hostess voor catering bedrijf. Opdienen op een feestje, rondgaan met hapjes, drank,...
Events in Gentbrugge (9050) - Mila
Mila
Gentbrugge
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring in de horeca daar moest ik onder andere afwassen, poetsen, opdienen en ik moest ook soms een beetje mee helpen in de keuken. Met de klanten kon ik vlot mee overweg gaan.
Events in Gentbrugge (9050) - Mathieu
Mathieu
Gentbrugge
Nieuw
Ik werk in een feestzaal te Heusden. Daar doe ik de zaal en assisteer ik geregeld in de keuken. Ik hou van een goede mise en place zodat alles vlot loopt
Events in Sint-amandsberg (9040) - Yanna
Yanna
Sint-amandsberg
Nieuw
Jaren ervaring als professioneel allround pianiste: klassiek, pop, musical, begeleiding van zang en diverse instrumenten... Te boeken voor: concerten, achtergrondmuziek op uw event, muzikale begeleiding van audities, wedstrijden, etc. In het bezit van Masterdiploma: Master in de Muziek Gestudeerd aan conservatorium van Antwerpen, Gent en New York (Mannes College)
Events in Sint-amandsberg (9040) - Michelle
Michelle
Sint-amandsberg
Nieuw
Hoi! Ik ben Michelle, een twintigjarige filmstudente aan het KASK. Ik ben een creatieve persoon, die graag met verschillende media werkt. Het meeste thuis ben ik in film, fotografie, tekenkunst en schrijven. Ik heb eigen camera's tot mijn beschikking, en ken ook aardig mijn weg in montage en fotobewerking. Mijn portfolio is hier te vinden: https://graveflower.portfoliobox.net/
Events in Gentbrugge (9050) - Kevin
Kevin
Gentbrugge
Nieuw
Al sinds 2009 doe ik aan (concert) fotografie. Tot op heden heb ik al meer dan 400 verschillende bands gefotografeerd. Ik zou zo ook graag een centje willen bijverdienen.
Events in Gentbrugge (9050) - Shirin
Shirin
Gentbrugge
Nieuw
Mijn naam is Shirin, en ik heb een groot hart voor kinderen. Binnenkort een verjaardagsfeest of communie-foto's nodig? Dan ben ik er voor je! Ik fotografeer ook aan de zee (Oostende), en kijk uit naar een kennismaking!
Events in Gentbrugge (9050) - Arne
Arne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
Nieuw
Gentse singer-songwriter Toffinoff speelt eigen nummers en akoestische covers van artiesten als Ed Sheeran, Jack Johnson, James Morrison, Tom Odell, Oasis, Kodaline, The Lumineers, Tracy Chapman, Red Hot Chili Peppers, etc. Ideaal voor trouw- en tuinfeesten, recepties, huiskamerconcerten, optredens in (koffie)bars, etc.
Events in Laarne (9270) - Simon
Simon
Laarne
Nieuw
Wij spelen reggae en enkel met vinyl met live zanger(essen) en instrumenten. Wij hebben onze eigen 'Soundsystem' gebouwd en organiseren ook zelf vaak evenementen. https://www.facebook.com/DreadicalWarriors/
Events in Gentbrugge (9050) - Geert
Geert
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb ooit studies gedaan fotografie en het is mijn passie gebleven. Ik maak vooral portret en reportages. geen klassieke fotografie. Liefst zwart/wit. Waarom mij kiezen? Gewoon omdat ik goed ben en aangenaam in omgang.
Events in Gentbrugge (9050) - Lore
Lore
Gentbrugge
Nieuw
Als jobstudent gewerkt in de horeca. Zeer intensief maar zeer fijn om te doen. Dit waren rouwtafels, babyborrel, trouw feesten, bedrijf feesten,... Fijn om mensen tevreden te stellen op een feest.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Destelbergen: geëvalueerd met 4.88 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Destelbergen, dienstverlener event Destelbergen, hulp voor event Destelbergen, evenement organiseren Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden