muzikant Destelbergen

Ontdek talentvolle muzikanten in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muzikanten in de buurt van Destelbergen

Muzikanten in Mariakerke (9030) - Steven
Steven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Ik heb een band die eigen muziek brengt. In 2010 heb ik een cd uitgebracht in eigen beheer. Te vinden op spotify: Talé Qualé Bedrijfsfeestjes zijn niet de sterkste kant. Feestjes wel.
Muzikanten in Laarne (9270) - Joeri
Joeri Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laarne
5/5 (2 reviews)
Reeds meer dan 20 jaar professioneel bezig met muziek. Bent u op zoek naar muzikale omlijsting voor uw evenement, feest of andere aangelegenheid, kan u bij mij terecht. Samen met zanger en/of zangeres of alleen op piano verzorg ik met veel plezier het muzikale.
Muzikanten in Gent (9000) - Sander
Sander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (2 reviews)
Ik ben opgeleid tot percussionist. Ik hou van werken met groepen en geef workshops djembé en percussie. Voor je feestje kom ik langs met ongelofelijk veel materiaal om muziek te maken. Ik heb genoeg materiaal om groepen tot 400 personen allemaal te laten samen spelen!
Muzikanten in Sint-amandsberg (9040) - Jelle
Jelle
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik speel al ruim 20jaar basgitaar bij verschillende bands en vind het fantastisch om op te treden en samen nummers te componeren. Check www.cafeconleche be
Muzikanten in Gent (9000) - Noa
Noa
Gent
5/5 (1 reviews)
Studente piano - compositie aan het Koninklijk Conservatorium van Gent. - ervaring in concerten - gepersonaliseerde composities - creatief - flexibel - klassieke muziek/pop /jazz
Muzikanten in Wetteren (9230) - Bram
Bram
Wetteren
5/5 (1 reviews)
Piano spelen en muziek zat altijd al in mij. Na muziekschool gevolgd te hebben heb ik de vaardigheid ontwikkeld om zowel met partituur als op gehoor te spelen. Het liefste van al improviseer ik, als ik bij een ingeving louter mijn gevoel laat "spreken". Mijn muziek is de vertaling van hetgeen ik voel maar niet kan uitspreken. Voor mij is muziek zo'n passie omdat het ons zo kan raken.
Muzikanten in Gent (9000) - Cem
Cem
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben op ge groeid met muziek en met dansenn en met zingennn . Daaroom heb ik heel veel ervaring op de dansenn met muziek met djss En met mensenn die graag willen Chillenn
Muzikanten in Oostakker (9041) - Johny christelle
Johny christelle
Oostakker
Nieuw
Mijn naam is Christelle, zing reeds vanaf 6 jarige leeftijd. Ruim 30 jaar ervaring in alle commerciële genres als orkestzangeres. Dus geen Folk, Indi, opera....Zou graag mijn diensten aanbieden voor band of muzikant die tijdelijk een zangeres zoekt. Voor organisatoren die last minute nog muzikale opluistering zoeken, kan in mijn diensten aanbieden met muzikant. Ik heb eigen vervoer. Optredens in België en deels Nederland. Eigen vervoer en zeer ruim repertoir.
Muzikanten in Mariakerke (9030) - Klaas
Klaas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
Nieuw
Van opleiding muzikant, maar gespecialiseerd in de organisatie van events! (Deze specialiteit was helaas geen keuzemogelijkheid op dit platform...) Vooral thuis in de wereld van de akoestische muziek, vanuit mijn achtergrond. Andere soorten evenementen uiteraard ook bespreekbaar!
Muzikanten in Sint-amandsberg (9040) - Yanna
Yanna
Sint-amandsberg
Nieuw
Jaren ervaring als professioneel allround pianiste: klassiek, pop, musical, begeleiding van zang en diverse instrumenten... Te boeken voor: concerten, achtergrondmuziek op uw event, muzikale begeleiding van audities, wedstrijden, etc. In het bezit van Masterdiploma: Master in de Muziek Gestudeerd aan conservatorium van Antwerpen, Gent en New York (Mannes College)
Muzikanten in Wetteren (9230) - Jelle
Jelle
Wetteren
Nieuw
Ik speel voor jou de liedjes die je graag hoort, voor gelijk welke gelegenheid. Een huiskamerconcert? Een trouw? Een jubileum? Een...? Het leukste van al: jij bepaalt wat ik speel! Als singer-songwriter heb ik al talloze gelegenheden gespeeld: van trouwfeesten tot begrafenissen. En alles daar tussenin.
Muzikanten in Gentbrugge (9050) - Arne
Arne Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gentbrugge
Nieuw
Gentse singer-songwriter Toffinoff speelt eigen nummers en akoestische covers van artiesten als Ed Sheeran, Jack Johnson, James Morrison, Tom Odell, Oasis, Kodaline, The Lumineers, Tracy Chapman, Red Hot Chili Peppers, etc. Ideaal voor trouw- en tuinfeesten, recepties, huiskamerconcerten, optredens in (koffie)bars, etc.
Muzikanten in Beervelde (9080) - Peter
Peter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Beervelde
Nieuw
Tijdens het winterseizoen ben ik op de Canarische eilanden aan het werk als entertainer in de betere restaurants. Tijdens de zomer ben ik actief op bedrijfsbijeenkomsten. Mensen doen beroep op me wegens de kwaliteit en het professioneel gemak. Ik denk mee met de behoefte en bedoeling van het event, zonder artistieke ijdelheid, zonder prijsverrassingen. Graag werk ik ook graag aan jouw gebeuren
Muzikanten in Massemen (9230) - Rayan
Rayan
Massemen
Nieuw
ik heb al 2 jaar ervaring op podium als zanger van nederlandstalige schlager ambiance/pop muziek ik treed op in blokken van 30 min kan meer liedjes brengen als u dat wenst
Muzikanten in Gent (9000) - Pieter
Pieter
Gent
Nieuw
Ik speel bij een band genaamd MakiMura, wij spelen progressieve rock. Verder heb ik nog een soloproject 'Mr. Aututmn', wat meer zachte singer-songwriter muziek is.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel muzikanten in Destelbergen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muzikant Destelbergen: geëvalueerd met 5.0 door 11 klanten

Populaire dienstaanvragen

zanger Destelbergen, gitarist gezocht Destelbergen, pianist Destelbergen, drummer gezocht Destelbergen, artiesten boeken Destelbergen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan muzikant in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden