Vind de beste fotograaf van Destelbergen

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Huwelijksfotograaf in Sint-amandsberg (9040) - Robin
Robin
4.67/5 · 3 reviews
9040 Sint-amandsberg
Ik volg de opleiding fotografie in het KISP. Ik heb een heleboel opdrachten gedaan gewoonweg voor de ervaring: huwelijk, doop, babyborrels, zwangerschapsshoot, portretten (voor professionele context, familieportret, casual),.. Ik probeer de spontane momenten te vereeuwigen met een naturelle bewerking in Lightroom achteraf. Foto's worden achteraf geleverd via WeTransfer met subtiele watermark.
Huwelijksfotograaf in Gentbrugge (9050) - Inge
Inge
5/5 · 2 reviews
9050 Gentbrugge
Ik heb al enkele jaren fotografie opleiding achter de rug. Ik ben erdoor gebeten. kinderen, dieren, landschappen, huwelijksshoot, events fotograferen... Ik fotografeer ook portretten en maquettes op het werk, met veel beeldbewerking (photoshop en Lightroom). Ik maak ook fotoboeken, of ander grafische drukwerk, layout werk. Ik ben afgestudeerd ooit als vormgever ;). En ik doe ook aan foto managing
Huwelijksfotograaf in Gentbrugge (9050) - An
An
5/5 · 1 reviews
9050 Gentbrugge
Heb 2 jaar fotografie gestudeerd in avondschool. CVO KISP in Gent. Voor leuke prentjes kan je bij mij terecht. Fotobewerking hoort er ook bij. Vroeger ook nog vaak gewerkt als hostess voor catering bedrijf. Opdienen op een feestje, rondgaan met hapjes, drank,...
Huwelijksfotograaf in Gent (9000) - Dirk
Dirk Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
9000 Gent
Professioneel materiaal en extra aandacht voor sfeer, pose, uitstraling, enz. Gewerkt met zowel modellen als acteurs, veel ervaring met productshots en foto's voor artikels, evenementen en recensies.
Huwelijksfotograaf in Sint-amandsberg (9040) - Menno
Menno
4.0/5 · 1 reviews
9040 Sint-amandsberg
Ik heb meer dan 12 jaar ervaring als Art Director op tal van kleine, grote en internationale klanten. Lifestyle, conceptueel of productfotografie ... ik heb het allemaal gedaan. Ik werk graag naturel en met daglicht. Eventuele retouches doe ik zelf.
Huwelijksfotograaf in Gent (9000) - Fréderic
Fréderic Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuw
9000 Gent
Hallo, ik ben Fréderic, een twintiger met een fulltime job als architect maar al jaren bezig met fotografie. Als freelancer heel wat fotoreportages gemaakt of opdrachten gerealiseerd voor diverse doeleinden. Van het fotograferen van expo's, auto's voor rijtesten als de Antwerpse skyline voor een enorme spanwand van een nieuwe cafetaria ... Contacteer me gerust voor verdere vragen en om jouw mogelijke opdracht te bespreken!
Huwelijksfotograaf in Sint-amandsberg (9040) - Jasper
Jasper
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
Afgestudeerd als audio-visueel technieker ben ik gepassioneerd door alles wat met beelden te maken heeft. Ik ben in het bezit van degelijk foto- en filmmateriaal, ook de nabewerking (Photoshop/montage) kan in voor u doen!
Huwelijksfotograaf in Sint-amandsberg (9040) - Michelle
Michelle
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
Hoi! Ik ben Michelle, een twintigjarige filmstudente aan het KASK. Ik ben een creatieve persoon, die graag met verschillende media werkt. Het meeste thuis ben ik in film, fotografie, tekenkunst en schrijven. Ik heb eigen camera's tot mijn beschikking, en ken ook aardig mijn weg in montage en fotobewerking. Mijn portfolio is hier te vinden: https://graveflower.portfoliobox.net/
Huwelijksfotograaf in Gentbrugge (9050) - Kevin
Kevin
Nieuw
9050 Gentbrugge
Al sinds 2009 doe ik aan (concert) fotografie. Tot op heden heb ik al meer dan 400 verschillende bands gefotografeerd. Ik zou zo ook graag een centje willen bijverdienen.
Huwelijksfotograaf in Sint-amandsberg (9040) - Femke
Femke
Nieuw
9040 Sint-amandsberg
In een vorig leven was ik fotograaf tot ik besloten heb opnieuw te gaan studeren.(orthopedagogie) Ik fotografeerde voornamelijk portretten, lifestyle & huwelijken. Ik laat jullie met veel plezier mijn portfolio zien!
Huwelijksfotograaf in Gent (9000) - Shirin
Shirin
Nieuw
9000 Gent
Mijn naam is Shirin, en ik heb een groot hart voor kinderen. Binnenkort een verjaardagsfeest of communie-foto's nodig? Dan ben ik er voor je! Ik fotografeer ook aan de zee (Oostende), en kijk uit naar een kennismaking!
Huwelijksfotograaf in Gent (9000) - Ruben
Ruben
Nieuw
9000 Gent
Hallo, Mijn naam is Ruben, eind januari ben ik afgestudeerd als fotograaf aan CVO Kisp. Mijn plan is om in september nog verder te studeren, maar het zou fijn zijn moest ik in de tussentijd iets kunnen bijverdienen en wat meer ervaring opdoen als fotograaf. In mijn opleiding is alles aanbod gekomen, van architectuur tot productfotografie, maar mijn voorkeur gaat naar portretfotografie.
Huwelijksfotograaf in Gentbrugge (9050) - Geert
Geert
Nieuw
9050 Gentbrugge
Ik heb ooit studies gedaan fotografie en het is mijn passie gebleven. Ik maak vooral portret en reportages. geen klassieke fotografie. Liefst zwart/wit. Waarom mij kiezen? Gewoon omdat ik goed ben en aangenaam in omgang.
Huwelijksfotograaf in Gent (9000) - Melih
Melih
Nieuw
9000 Gent
Ik ben een ervaren fotograaf op gebied van natuur, kunst, evenementen, mensen en wat u zou wensen. Ik werk met een professioneel software o.a Adobe Lightroom & Adobe photoshop
Huwelijksfotograaf in Merelbeke (9820) - Wim
Wim
Nieuw
9820 Merelbeke
Mijn specialisatie is portret fotografie met flitser. Deze techniek geeft me als fotograaf de mogelijkheid om een unieke sfeer op foto te creëren. Verder heb ik zowat alle fotografische technieken goed onder de knie van product fotografie naar mode, blogging en evenementen.Ik help ook graag andere fotografen om hun camera beter te leren kennen. Neem gerust een kijkje naar mijn beelden.

Huwelijksfotograaf Destelbergen: geëvalueerd met 4.73 door 8 klanten

Populaire dienstaanvragen: fotoshoot Destelbergen, fotografen Destelbergen, troufotograaf Destelbergen, baby fotoshoot Destelbergen, fotoshoot familie Destelbergen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (prijs per uur, forfait of prijsofferte) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Huwelijks videograaf
Thomas raadt Tim-wouter aan Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Foto’s sweet 16
Frans raadt Jonathan aan Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Bar - afruimen - afwas tussendoor op babyborrel
Lisa raadt Wouter aan Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen huwelijksfotograaf in Destelbergen

contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden