Ring Twice

Computerhulp aan huis in Evere

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Evere

Computerhulp in Laken (1020) - Diandra
Diandra
4.99/5 · 215 reviews
1020 Laken
Ik kan ondersteuning en opleiding bieden voor het gebruik van verschillende office toepassingen: Excel, Acces, Word, PowerPoint. Eigen lesmateriaal ter beschikking.
Computerhulp in Laken (1020) - Bram
Bram Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.94/5 · 16 reviews
1020 Laken
Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door computers. Beroepshalve is het voor mij ook noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends. Mijn specialiteit is het bouwen van à la carte computers. Zowel voor Windows als voor MacOS. Ik kan u ook helpen bij het instaleren als het configureren van software.
Computerhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
5/5 · 3 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Ik heb een ruime basiservaring wat informatica betreft en kan helpen bij het aanleren van het gebruik van zowel windows als Android of Apple tablet/smartphone.
Computerhulp in Sint-stevens-woluwe (1932) - Sam
Sam
5/5 · 2 reviews
1932 Sint-stevens-woluwe
Vragen of problemen? Ik ben hiervoor geboren. Ik heb informatica gestudeerd en ben sinds een jaar systeembeheerder. Ik heb heel wat ervaring met hardware en software. Ik ben altijd beschikbaar voor herstellingen van computers, raad te geven ivm upgrades of aanpassingen en les te geven over de modernste technologieën. Ik werk altijd in overleg met de klant om samen de juiste oplossing te vinden.
Computerhulp in Elsene (1050) - Habib un nabi
Habib un nabi
5/5 · 1 reviews
1050 Elsene
I am pro in any kind of PC/Laptop/MAC/Network related help or training. If you need to learn Java/Python ? I can help ! web design is really silly to me ! I worked for Nokia for around 8 years and surely can transfer my existing knowledge without any hesitation! If you hire me this will be really a great value of the money you are going to spend !
Computerhulp in Diegem (1831) - Younes
Younes
5/5 · 1 reviews
1831 Diegem
Als u pc een nieuwe windows nodig heeft, een programma nodig heeft dat normaal gezien honderden euro’s kost. Advies nodig heeft over welke computer u nodig heeft dan kan ik dit voor u doen. Ook als u een problee heeft met u iphone kan u mij altijd een berichtje sturen
Computerhulp in Zaventem (1930) - Anne
Anne
Nieuw
1930 Zaventem
Hulp nodig bij het instellen en gebruik van uw 1e smartphone en/of tablet? Of zoekt u een oplossing voor een specifiek probleem? Met mijn jarenlange werk- en privé-ervaring van computer, smartphones en tablets meen ik u een stuk verder op weg te kunnen helpen. Ikzelf vind het een uitdaging om elke dag bij te leren en oplossingen te vinden voor problemen die zich stellen
Computerhulp in Nossegem (1930) - Moh
Moh
Nieuw
1930 Nossegem
BACKUP MAKEN: volledige backup van al uw data. Geen zorgen dat uw data "opeens" verdwenen is, BACKUP haalt het terug. EXTRA: Office en andere installaties van software ook mogelijk. HERSTELLING: Dit kan bij u of bij ons gedaan worden. Voor een eerlijke prijs, geven we u de beste
Computerhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Tim
Tim
Nieuw
1210 Sint-joost-ten-node
Ik heb een bachelor in de toegepaste informatica, waar ik voornamelijk kennis heb opgedaan inzake scripten, databanken, sql en netwerken. Daarnaast ben ik al sinds kleins af aan bezig met het herstel en formatteren,.. van computers. Ook hou ik me tegenwoordig nog bezig met het schrijven van scripts in python.
Computerhulp in Anderlecht (1070) - Simon
Simon
Nieuw
1070 Anderlecht
Diensten: -Gepersonaliseerde raad aankoop PC: configuratie en volledige installatie -Computer wordt helemaal opgeschoond van virussen, Malware & Spyware -Advies backup gegevens -Hulp met Windows of Office installatie is mogelijk. - Netwerk, Wifi problemen + configuratie - Google, Android telefoons -GPS systemen installeren, configureren
Computerhulp in Brussel (1000) - Lammou
Lammou
Nieuw
1000 Brussel
Voor hulp om uw computer klaar voor gebruik te maken of hulp bij het voor elkaar krijgen van iets ben je bij het juiste adres. Met mijn expertise in Informatica kan ik hulp en opleidingen bieden voor het gebruik van de computer, applicaties en het coderen van applicaties.
Computerhulp in Brussel (1000) - Kadir
Kadir
Nieuw
1000 Brussel
Dag iedereen! Ik heb tien jaar ervaring in de ontwikkeling van computersoftware met Java, C # .Net Ik breng mijn laatste 5 jaar door met de ontwikkeling van mobiele applicaties. Vooral inheemse Android-applicatie. Ik ben klaar om de mobiele applicaties (Android en iOS) te ontwikkelen die je nodig hebt. Ik kan uw vragen ook professioneel beantwoorden, omdat ik heb gewerkt aan grootschalige proj
Computerhulp in Zaventem (1930) - Robin
Robin
Nieuw
1930 Zaventem
Heb je een probleem met een applicatie? Doet je systeem niet wat het zou moeten doen? Hulp nodig bij het veilig aansluiten van nieuwe toestellen? Met een focus op beveiliging help ik je graag verder met je computer problemen. Indien je uitleg en opleiding wenst bied ik je deze graag aan. Moet het gewoon werken zonder alle details te weten? Even goed. Met mijn brede kennis help ik je graag!
Computerhulp in Strombeek-bever (1853) - Jason
Jason
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Hebt u het wat moeilijk om die nieuwe laptop , smartphone , tablet of printer in te stellen of wilt u wat les om met office te werken . Vraag gerust eens voor wat hulp
Computerhulp in Brussel (1000) - Thomas
Thomas
Nieuw
1000 Brussel
Étant de la nouvelle génération, j’ai une maîtrise de la technologie inée. Je me suis passionné pour ces appareils aux attraits parfois compliqués, et je saurais me montrer efficace dans les tâches demandées ! J’ai grandi avec Mac ET Windows, ce qui fait que je les connais tout deux très très bien. Ce que vous considérerez comme un casse-tête sera un jeu d’enfant pour moi !

Computerhulp aan huis Evere: geëvalueerd met 4.99 door 238 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Evere, computerproblemen oplossen aan huis Evere, computer problemen Evere,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Thomas raadt Michel aan Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Veranderen van emailadres
Frans raadt Johan aan Johan
“ Michel communiceert zeer goed en is heel behulpzaam. Hij is absoluut niet duur. Perfecte service. ”
Cloud installatie
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden