Ring Twice

Computerhulp aan huis in Etterbeek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Etterbeek

Computerhulp in Laken (1020) - Diandra
Diandra
4.99/5 · 215 reviews
1020 Laken
Ik kan ondersteuning en opleiding bieden voor het gebruik van verschillende office toepassingen: Excel, Acces, Word, PowerPoint. Eigen lesmateriaal ter beschikking.
Computerhulp in Laken (1020) - Bram
Bram Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.94/5 · 16 reviews
1020 Laken
Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door computers. Beroepshalve is het voor mij ook noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends. Mijn specialiteit is het bouwen van à la carte computers. Zowel voor Windows als voor MacOS. Ik kan u ook helpen bij het instaleren als het configureren van software.
Computerhulp in Overijse (3090) - Roger
Roger
5/5 · 15 reviews
3090 Overijse
Oudere mensen die moeite hebben met digitale handelingen, betalingen met raad en daad bijstaan....op een correcte manier uiteraard.... vertrouwen is goed.... controle beter... Roger
Computerhulp in Vorst (1190) - Nicolas
Nicolas
4.9/5 · 10 reviews
1190 Vorst
U snapt u nieuwe smartphone niet goed? U wenst hulp ivm een nieuwe dienst? Die mail komt maar niet toe op u tablet? Ik help u graag verder met de configuratie en werking van u hard & software!
Computerhulp in Dilbeek (1700) - François
François
5/5 · 9 reviews
1700 Dilbeek
Informaticien professionnel, administrateur système depuis plus de 10 ans, programmeur PHP, Javascript, HTML vous donne cours chez vous ou chez moi à Dilbeek-Anderlecht en FR/NL/EN Systeem administrator met meer dan 10 jaar ervaring, PHP programmeur, Javascript, HTML ... Bij U of bij mij in Anderlecht-Dilbeek en in NL/FR/EN
Computerhulp in Vilvoorde (1800) - Kasper
Kasper Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.89/5 · 9 reviews
1800 Vilvoorde
Ik ben zeer vertrouwd met Windows door het werk dat ik ermee doe. Ik werk voornamelijk met 3D-programmas, maar heb veel ervaring met het leren van nieuwe software en oplossen van problemen. Uw probleem wordt mijn zorg en ik zal door blijven zoeken tot er een oplossing uit de bus komt!
Computerhulp in Anderlecht (1070) - Ben
Ben
5/5 · 3 reviews
1070 Anderlecht
Hulp nodig voor een computer, wifi router, printer of smartphone. Er zijn weinig problemen die ik niet kan oplossen. Beschikbaar in het ganse Brusselse gewest.
Computerhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
5/5 · 3 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Ik heb een ruime basiservaring wat informatica betreft en kan helpen bij het aanleren van het gebruik van zowel windows als Android of Apple tablet/smartphone.
Computerhulp in Lot (1651) - Jolan
Jolan
4.0/5 · 2 reviews
1651 Lot
Ik kan u uitgebreid informatie verstrekken over verschillende soorten computervirussen. (Wat zijn ze, welke varianten van malware bestaan er, wat doen ze, en hoe u ze moet verwijderen). Ik kan u helpen bij het opschonen van uw toestel en u informeren hoe u een besmetting kan voorkomen in de toekomst door verschillende beveiligingsmaatregelen te treffen. Ik kan dienst doen bij Windows en Android.
Computerhulp in Sint-stevens-woluwe (1932) - Sam
Sam
5/5 · 2 reviews
1932 Sint-stevens-woluwe
Vragen of problemen? Ik ben hiervoor geboren. Ik heb informatica gestudeerd en ben sinds een jaar systeembeheerder. Ik heb heel wat ervaring met hardware en software. Ik ben altijd beschikbaar voor herstellingen van computers, raad te geven ivm upgrades of aanpassingen en les te geven over de modernste technologieën. Ik werk altijd in overleg met de klant om samen de juiste oplossing te vinden.
Computerhulp in Anderlecht (1070) - Ian
Ian
5/5 · 1 reviews
1070 Anderlecht
Hulp nodig bij het installeren van uw pc? Bij het opzetten van uw telefoon. Of eerder het installeren van een nieuwe printer. Ook bijlessen om te mailen of met om te werken tekstverwerkingssoftware geef ik. Andere software is ook mogelijk.
Computerhulp in Elsene (1050) - Habib un nabi
Habib un nabi
5/5 · 1 reviews
1050 Elsene
I am pro in any kind of PC/Laptop/MAC/Network related help or training. If you need to learn Java/Python ? I can help ! web design is really silly to me ! I worked for Nokia for around 8 years and surely can transfer my existing knowledge without any hesitation! If you hire me this will be really a great value of the money you are going to spend !
Computerhulp in Diegem (1831) - Younes
Younes
5/5 · 1 reviews
1831 Diegem
Als u pc een nieuwe windows nodig heeft, een programma nodig heeft dat normaal gezien honderden euro’s kost. Advies nodig heeft over welke computer u nodig heeft dan kan ik dit voor u doen. Ook als u een problee heeft met u iphone kan u mij altijd een berichtje sturen
Computerhulp in Kortenberg (3070) - André
André
5/5 · 1 reviews
3070 Kortenberg
Beste mevrouw, meneer, Ben een paar jaar met pensioen, maar ‘k wil me nog wel actief bezighouden. Heel mijn carrière ben ik actief geweest in de elektronica en informatica sector. Heb op die manier de nodige software en hardware ervaring met PC’s en laptops die werken met Microsoft Windows. Kan je ook helpen met je smartphone of tablet die werken met Android. Vriendelijke groeten, André
Computerhulp in Sint-agatha-berchem (1082) - Victor
Victor Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
1082 Sint-agatha-berchem
Als zelfstandige in software ontwerp en ontwikkeling help ik u graag verder bij al uw ICT problemen. Heeft u problemen met u computer of gsm? Heeft u hulp nodig bij het begrijpen van het toestel of hebt u herstellingen nodig? Ik los het graag voor u op!

Computerhulp aan huis Etterbeek: geëvalueerd met 4.91 door 289 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Etterbeek, computerproblemen oplossen aan huis Etterbeek, computer problemen Etterbeek,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Thomas raadt Michel aan Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Veranderen van emailadres
Frans raadt Johan aan Johan
“ Michel communiceert zeer goed en is heel behulpzaam. Hij is absoluut niet duur. Perfecte service. ”
Cloud installatie
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden