computerhulp Wezembeek-oppem

Computerhulp aan huis in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Wezembeek-oppem

Computerhulp in Laken (1020) - Diandra
Diandra
Laken
4.98/5 (250 reviews)
Ik kan ondersteuning en opleiding bieden voor het gebruik van verschillende office toepassingen: Excel, Acces, Word, PowerPoint. Eigen lesmateriaal ter beschikking.
Computerhulp in Laken (1020) - Bram
Bram Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
4.94/5 (17 reviews)
Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door computers. Beroepshalve is het voor mij ook noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends. Mijn specialiteit is het bouwen van à la carte computers. Zowel voor Windows als voor MacOS. Ik kan u ook helpen bij het instaleren als het configureren van software.
Computerhulp in Overijse (3090) - Roger
Roger
Overijse
5/5 (15 reviews)
Oudere mensen die moeite hebben met digitale handelingen, betalingen met raad en daad bijstaan....op een correcte manier uiteraard.... vertrouwen is goed.... controle beter... Roger
Maxime is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Vilvoorde (1800) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.92/5 (13 reviews)
Ik kan u helpen met allerlei problemen of vragen in verband met uw pc, smartphone, tablet... Noem maar op! Ik kan sommige zaken zowel vanop afstand oplossen als bij u thuis langskomen.
Computerhulp in Vilvoorde (1800) - Kasper
Kasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.8/5 (10 reviews)
Ik ben zeer vertrouwd met Windows door het werk dat ik ermee doe. Ik werk voornamelijk met 3D-programmas, maar heb veel ervaring met het leren van nieuwe software en oplossen van problemen. Uw probleem wordt mijn zorg en ik zal door blijven zoeken tot er een oplossing uit de bus komt!
André is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Computerhulp in Kortenberg (3070) - André
André
Kortenberg
5/5 (9 reviews)
Beste mevrouw, meneer, Ben een paar jaar met pensioen, maar ‘k wil me nog wel actief bezighouden. Heel mijn carrière ben ik actief geweest in de elektronica en informatica sector. Heb op die manier de nodige software en hardware ervaring met PC’s en laptops die werken met Microsoft Windows. Kan je ook helpen met je smartphone of tablet die werken met Android. Vriendelijke groeten, André
Computerhulp in Everberg (3078) - Moozy m
Moozy m
Everberg
4.57/5 (7 reviews)
Ik heb 3jaar initiatie lessen gegeven aan 2 verschillende groepen. Informatica, gebruiken van nieuwe technologieën, internet, Tablets enz.. een groep was leerlingen met achterstand en andere groep was ouderen uit rusthuis
Computerhulp in Huldenberg (3040) - Lieven
Lieven
Huldenberg
4.83/5 (6 reviews)
Net 15 jaar informatica achter de rug in PC en applicatie support, ontwikkeling, technische analyse, integratie en netwerken. Ik kan u helpen met de installatie van uw thuis netwerk/internet verbinding. Of ik kan u op weg helpen met uw besturingssysteem Windows 10, de basisbeginselen van programmeren (C# .NET), Queries (Oracle)
Computerhulp in Steenokkerzeel (1820) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
5/5 (4 reviews)
Als consultant in diverse technische en fiscale domeinen hebben wij de afgelopen jaren veel kennis opgedaan inzake enkele specifieke domeinen. Wij willen deze ook graag met u delen opdat u minder afhankelijk zou zijn van andere partijen.
Computerhulp in Steenokkerzeel (1820) - Marc
Marc
Steenokkerzeel
4.75/5 (4 reviews)
Ik werk tegenwoordig veel met MUSESCORE - een gratis programma - wereldwijd in gebruik om muziek te schrijven, te printen en auditief weer te geven. In het gebied van partituren voor blazers zou ik starters kunnen helpen bij de kennismaking met dit programma.
Computerhulp in Perk (1820) - Hans
Hans
Perk
3.33/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij (eenvoudige) computerproblemen? Opleiding op maat voor Office-programma's zoals Word, Excel en dergelijke? Ook Windows (alle versies). Ruime professionele ervaring met opleiding en individueel onderricht geven aan volwassenen en jongeren. Goed pedagogisch inzicht (en diploma!), spreek geen computerchinees en eindeloos geduld voor wie wat meer tijd nodig heeft. Senioren zeker welkom.
Computerhulp in Anderlecht (1070) - Ben
Ben
Anderlecht
5/5 (3 reviews)
Hulp nodig voor een computer, wifi router, printer of smartphone. Er zijn weinig problemen die ik niet kan oplossen. Beschikbaar in het ganse Brusselse gewest.
Computerhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Ik heb een ruime basiservaring wat informatica betreft en kan helpen bij het aanleren van het gebruik van zowel windows als Android of Apple tablet/smartphone.
Computerhulp in Sint-joris-weert (3051) - Sven
Sven Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-joris-weert
5/5 (2 reviews)
Niets is zo vervelend als een computer die de geest geeft of plots overmeesterd lijkt te zijn door een of ander vervelend virus. Maar ik kan u ook helpen met problemen met uw wifi verbinding, problemen met uw smartphone of tablet, ...
Computerhulp in Sint-stevens-woluwe (1932) - Sam
Sam
Sint-stevens-woluwe
5/5 (2 reviews)
Vragen of problemen? Ik ben hiervoor geboren. Ik heb informatica gestudeerd en ben sinds een jaar systeembeheerder. Ik heb heel wat ervaring met hardware en software. Ik ben altijd beschikbaar voor herstellingen van computers, raad te geven ivm upgrades of aanpassingen en les te geven over de modernste technologieën. Ik werk altijd in overleg met de klant om samen de juiste oplossing te vinden.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel en effectief de juiste persoon gevonden. Website heel overzichtelijk en gemakkelijk in gebruik. ”
Robin
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Johan
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computerhulp aan huis Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.86 door 355 klanten

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Wezembeek-oppem, computerproblemen oplossen aan huis Wezembeek-oppem, computer problemen Wezembeek-oppem,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden