Ring Twice

Computerhulp aan huis in Laken

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Laken

Computerhulp in Laken (1020) - Diandra
Diandra
4.99/5 · 215 reviews
1020 Laken
Ik kan ondersteuning en opleiding bieden voor het gebruik van verschillende office toepassingen: Excel, Acces, Word, PowerPoint. Eigen lesmateriaal ter beschikking.
Computerhulp in Laken (1020) - Bram
Bram Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
4.94/5 · 16 reviews
1020 Laken
Van jongs af aan ben ik gepassioneerd door computers. Beroepshalve is het voor mij ook noodzakelijk om op de hoogte te blijven van de allernieuwste trends. Mijn specialiteit is het bouwen van à la carte computers. Zowel voor Windows als voor MacOS. Ik kan u ook helpen bij het instaleren als het configureren van software.
Computerhulp in Anderlecht (1070) - Ben
Ben
5/5 · 3 reviews
1070 Anderlecht
Hulp nodig voor een computer, wifi router, printer of smartphone. Er zijn weinig problemen die ik niet kan oplossen. Beschikbaar in het ganse Brusselse gewest.
Computerhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
5/5 · 3 reviews
1210 Sint-joost-ten-node
Ik heb een ruime basiservaring wat informatica betreft en kan helpen bij het aanleren van het gebruik van zowel windows als Android of Apple tablet/smartphone.
Computerhulp in Sint-agatha-berchem (1082) - Victor
Victor Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
1082 Sint-agatha-berchem
Als zelfstandige in software ontwerp en ontwikkeling help ik u graag verder bij al uw ICT problemen. Heeft u problemen met u computer of gsm? Heeft u hulp nodig bij het begrijpen van het toestel of hebt u herstellingen nodig? Ik los het graag voor u op!
Computerhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Tim
Tim
Nieuw
1210 Sint-joost-ten-node
Ik heb een bachelor in de toegepaste informatica, waar ik voornamelijk kennis heb opgedaan inzake scripten, databanken, sql en netwerken. Daarnaast ben ik al sinds kleins af aan bezig met het herstel en formatteren,.. van computers. Ook hou ik me tegenwoordig nog bezig met het schrijven van scripts in python.
Computerhulp in Anderlecht (1070) - Simon
Simon
Nieuw
1070 Anderlecht
Diensten: -Gepersonaliseerde raad aankoop PC: configuratie en volledige installatie -Computer wordt helemaal opgeschoond van virussen, Malware & Spyware -Advies backup gegevens -Hulp met Windows of Office installatie is mogelijk. - Netwerk, Wifi problemen + configuratie - Google, Android telefoons -GPS systemen installeren, configureren
Computerhulp in Brussel (1000) - Lammou
Lammou
Nieuw
1000 Brussel
Voor hulp om uw computer klaar voor gebruik te maken of hulp bij het voor elkaar krijgen van iets ben je bij het juiste adres. Met mijn expertise in Informatica kan ik hulp en opleidingen bieden voor het gebruik van de computer, applicaties en het coderen van applicaties.
Computerhulp in Brussel (1000) - Kadir
Kadir
Nieuw
1000 Brussel
Dag iedereen! Ik heb tien jaar ervaring in de ontwikkeling van computersoftware met Java, C # .Net Ik breng mijn laatste 5 jaar door met de ontwikkeling van mobiele applicaties. Vooral inheemse Android-applicatie. Ik ben klaar om de mobiele applicaties (Android en iOS) te ontwikkelen die je nodig hebt. Ik kan uw vragen ook professioneel beantwoorden, omdat ik heb gewerkt aan grootschalige proj
Computerhulp in Strombeek-bever (1853) - Jason
Jason
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Hebt u het wat moeilijk om die nieuwe laptop , smartphone , tablet of printer in te stellen of wilt u wat les om met office te werken . Vraag gerust eens voor wat hulp
Computerhulp in Brussel (1000) - Thomas
Thomas
Nieuw
1000 Brussel
Étant de la nouvelle génération, j’ai une maîtrise de la technologie inée. Je me suis passionné pour ces appareils aux attraits parfois compliqués, et je saurais me montrer efficace dans les tâches demandées ! J’ai grandi avec Mac ET Windows, ce qui fait que je les connais tout deux très très bien. Ce que vous considérerez comme un casse-tête sera un jeu d’enfant pour moi !
Computerhulp in Wemmel (1780) - Viktor
Viktor
Nieuw
1780 Wemmel
heb mijn studies gedaan in de informatica Tevens ben ik nu al 4 jaar aan het werk in de IT Ben dagelijks bezig met alles wat met pc's, smarthphone's, netwerken, ... te maken heeft
Computerhulp in Ganshoren (1083) - Mohammad
Mohammad
Nieuw
1083 Ganshoren
I can give help to anyone how needs to master windows system configurations besides to smartphones and tablets. In addition, i can give basic lessons in networking, routers and modems
Computerhulp in Strombeek-bever (1853) - Jana
Jana
Nieuw
1853 Strombeek-bever
Met technologie ben ik best wel handig, ik ben dan ook een millennial ;). Dagelijks gebruik ik Google en Microsoft tools op expertniveau, maar ik kan ook de basis aan je uitleggen zonder dat het Chinees klinkt. Voor alle Excel en Powerpoint tips en hacks moet je bij mij zijn!
Computerhulp in Sint-joost-ten-node (1210) - Yen
Yen
Nieuw
1210 Sint-joost-ten-node
Do you have difficulties using computers, phones, tablets? Here I am to help. I can show you how to use it in a much simpler way. I am also good at Excel, Word, Powerpoint and other technologies, Contact me for more info.

Computerhulp aan huis Laken: geëvalueerd met 4.98 door 238 klanten

Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid

Populaire dienstaanvragen

computerhulp beginner Laken, computerproblemen oplossen aan huis Laken, computer problemen Laken,...

Een dienst aanvragen
Zij raden Ring Twice aan...
“ het werkt blijkbaar en ook vrij snel ,als ik iemand nodig heb op een ander domein probeer ik het weer uit ”
Installatie van privé It systeem
Thomas raadt Michel aan Michel
“ Ik vind dat het opzet en de manier van werken van ListMinut erg geslaagd Gebruiksvriendelijk en performant. ”
Veranderen van emailadres
Frans raadt Johan aan Johan
“ Michel communiceert zeer goed en is heel behulpzaam. Hij is absoluut niet duur. Perfecte service. ”
Cloud installatie
Lisa raadt Michel aan Michel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Aan het laden