bijles wetenschappen Lier

Hulp voor bijles wetenschappen in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wetenschappen in de buurt van Lier

Marc is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles wetenschappen in Sint-katelijne-waver (2860) - Marc
Marc
Sint-katelijne-waver
5/5 (10 reviews)
Ik ben burgerlijk ingenieur en gepensioneerd docent en heb reeds een 6-tal jaren ervaring in bijles geven. De vakken wiskunde fysica en technische vakken zoals mechanica, elektriciteit ... Vooral middelbaar onderwijs en eventueel bachelor opleiding.
Bijles wetenschappen in Lier (2500) - Sam
Sam
Lier
4.8/5 (5 reviews)
Student Geografie aan de KU Leuven, wetenschappen en wiskunde waren nooit een probleem voor mij. Als andere studenten vragen hebben komen ze altijd bij mij terecht en probeer ik hen zo goed mogelijk te helpen
Bijles wetenschappen in Lier (2500) - Boudewijn
Boudewijn
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik wil ooit misschien graag leerkracht worden, momenteel geef ik bijles om mijn academische kennis te onderhouden en ervaring op te doen in les geven en dingen uitleggen. Ik ben van opleiding industrieel ingenieur (elektronica) en burgerlijk ingenieur (energie)
Bijles wetenschappen in Berlaar (2590) - Johan
Johan
Berlaar
5/5 (3 reviews)
Ik geef ondertussen 3 (school)jaar bijles wiskunde en wetenschapsvakken aan kinderen van het middelbaar (1e tot 6e). Ik werk vooral praktisch gericht: uitleggen problemen, (her)maken van oefeningen en toetsen... Deze bijlessen gaan door bij de studenten thuis; ik ben flexibel in verplaatsingen en tijdstippen (voor zover de planning dit toelaat).
Bijles wetenschappen in Lint (2547) - Jona
Jona
Lint
5/5 (2 reviews)
Door mijn studie in het middelbaar (wiskunde wetenschappen) kan ik voor wiskunde en wetenschapsvakken zeker helpen. Ik probeer de leerstof steeds op een duidelijke en logische manier uit te leggen waardoor het wat duidelijk wordt.
Bijles wetenschappen in Berlaar (2590) - Alex
Alex Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (2 reviews)
Heb zelf een opleiding wiskunde wetenschappen en nadien industriëel ingenieur genoten. Ik geef al sinds mijn 18e bijles in de wetenschapsvakken. Vanaf het eerste t.e.m. 6e middelbaar, maar ook studenten hoger onderwijs.
Bijles wetenschappen in Boechout (2530) - Hanne
Hanne
Boechout
5/5 (1 reviews)
Ik zit in mijn 5e jaar Biomedische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen. In het middelbaar heb ik wetenschappen-wiskunde-8u gedaan. Dankzij mijn doorzettingsvermogen heb ik in mijn studiecarrière nooit een buis gehad op mijn examens. Wil jij ook zo'n doorzettingsvermogen? Dan wil ik je graag helpen met studiebegeleiding / huiswerkbegeleiding. Snap je iets niet? Ik leg het met plezier uit!!
Bijles wetenschappen in Lier (2500) - Janice
Janice
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik heb 10 jaar lesgegeven in de lagere school in klassen 3, 4, 5 en 6. Ik kan jouw kind dus helpen met het herhalen, inhalen, leren beheersen van de leerstof van wereldoriëntatie en wiskunde.
Bijles wetenschappen in Lier (2500) - Rutger
Rutger
Lier
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als software ingenieur, dus ben ik opgeleid in verschillende gebieden in de wetenschap. Ik ga niet zeggen dat ik alles nog weet maar ik zou alles rap moeten kunnen opfrissen :D. Ik kan bijlessen geven in Wiskunde, informatica (programmeren/excel/word), fysica, elektriciteit, sterkte-leer, electronica. Bijna alle wetenschaps vakken behalve Chemie.
Bijles wetenschappen in Lier (2500) - Izza
Izza
Lier
Nieuw
Ik volg al vier jaar de richting STEM, hierbij staan wiskunde en wetenschapsvakken centraal. Ik heb ook gemerkt dat ik wiskunde en chemie snel onder de knie heb. Ik hou mij graag bezig met het uitleggen van deze vakken en hoop zo mensen voort te helpen!
Bijles wetenschappen in Duffel (2570) - Pieter
Pieter
Duffel
Nieuw
Hey, Ik ben Pieter en zit in het 5de middelbaar Latijn-wetenschappen (6u wiskunde, 2u fysica en chemie) in het Sint-Gummarus college in Lier. Ik munt uit in Latijn en fysica dus zou hier graag (bij)les over geven aan medestudenten in de 1ste en 2de graad. Ik ben zelf nog student dus weet goed hoe het er aan toe gaat en wat er verwacht wordt van de studenten. Hierdoor kan ik concreter helpen.
Bijles wetenschappen in Lier (2500) - Cheyenne
Cheyenne
Lier
Nieuw
Als Diergeneeskundestudent zijn we gedrilled om te leren leren. Daarom zou ik studenten kunnen helpen met studiebegeleiding. Met de vakken biologie en natuurwetenschappen kan ik zeker ook hulp bieden.
Bijles wetenschappen in Ranst (2520) - Wout
Wout
Ranst
Nieuw
Ik werk intussen 6 jaar als leerkracht in het secundair onderwijs. Ik heb ervaring in de vakken biologie, natuurwetenschappen, techniek, aardrijkskunde, stem en informatica. Heeft u kind nood aan bijles voor deze vakken? Ik help u graag!
Bijles wetenschappen in Duffel (2570) - Nancy
Nancy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Duffel
Nieuw
Als ervaringsdeskundige in zowel de wetenschappelijke wereld als het bedrijfsleven (fysicus en piloot-instructeur) breng ik inhoudelijke kennis en praktische vaardigheden over zodat wetenschappen studeren zinvol en aangenaam wordt.
Bijles wetenschappen in Lier (2500) - Camille
Camille
Lier
Nieuw
Hallo! Ik ben Camille, ik ben 16 jaar en studeer Latijn-Wiskunde op Regina Pacis in Hove. Ik kom graag eens bijles geven, omdat ik in het algemeen wel goed en gemakkelijk kan uitleggen, en zelf ook nog in het middelbaar zit dus nog veel leerstof nog fris in mijn geheugen zit ;)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wetenschappen Lier: geëvalueerd met 4.98 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus wetenschappen Lier, leraar wetenschappen Lier, privéles wetenschappen Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles wetenschappen in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden