bijles economie Lier

Hulp voor bijles economie Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Lier

Bijles economie in Mechelen (2800) - Yoeri
Yoeri
Mechelen
4.93/5 (27 reviews)
Ik heb een opleiding leerkracht lager onderwijs afgerond en volg momenteel een master onderwijskunde. Alle vakken van de lagere school en het merendeel van de vakken van het middelbaar kan ik dus geven. Bovendien ben ik erg geïnteresseerd in statistiek waar ik ook les in kan geven (inclusief de software SPSS en R studio).
Bijles economie in Berlaar (2590) - Margot
Margot
Berlaar
5/5 (15 reviews)
Ik ben recent afgestudeerd als handelswetenschapper en als leerkracht. Hierdoor heb ik een brede waaier van kennis waarmee ik graag aan de slag ga. Op regelmatige basis heb ik al studiebegeleiding en bijles gegeven. Indien uw kind bijles nodig heeft voor wiskunde, economie of statistiek, in het secundair of hoger onderwijs, bent u bij mij aan het juiste adres. Geef gerust een seintje.
Bijles economie in Edegem (2650) - Christoph
Christoph Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Edegem
5/5 (8 reviews)
Ik ben geen leerkracht maar kan je misschien wel helpen om de leerstof eens op een andere manier uit te leggen zodat je nieuwe inzichten krijgt in de leerstof. Vaak is het een kwestie van het juiste inzicht...de rest komt vanzelf.
Tom is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles economie in Edegem (2650) - Tom
Tom
Edegem
4.86/5 (7 reviews)
Burgerlijk ingenieur, passie voor wetenschappen. Ik hou ervan om wetenschappen bij te brengen aan de man in de straat op een duidelijke overzichtelijke manier. Dit kan zowel op middelbaar als op universitair niveau zijn. Ik heb reeds veel ervaring ook in het geven van bijlessen.
Bijles economie in Putte (2580) - Karen
Karen
Putte
4.83/5 (6 reviews)
Hallo, ik ben Karen een leerkracht wiskunde uit Beerzel. Ik geef wiskunde en economie aan de 2de en 3de graad ASO in het Atheneum van Berchem. Ik ben afgestudeerd als licentiate Toegepaste Economische Wetenschappen en ben sinds ik dit diploma op zak heb werkzaam in het onderwijs. Ik geef nog steeds enorm graag les en doe niets liever dan de leerstof wiskunde met handen en tanden uitleggen.
Bijles economie in Lier (2500) - Michael
Michael
Lier
5/5 (3 reviews)
Ik ben master in toegepaste economische wetenschappen, met extra certificaten in data analytics en data science. Ik wil geef bijles in wiskunde, economie, statistiek, marketing of basis programmeren (html/javascript/python) aan studenten middelbaar of hoger onderwijs. In de nabijheid van Lier.
Bijles economie in Duffel (2570) - Alexander
Alexander
Duffel
5/5 (3 reviews)
Ik heb TEW gestudeerd aan de universiteit KU Leuven. Mijn ervaring als bijlesgever leert mij dat leerlingen vaak te snel denken dat ze de leerstof beheersen. Ik werk hoofdstuk per hoofdstuk af en focus op het feit dat studenten werkelijk begrijpen waarom bepaalde formules gebruikt worden. Ik voorzie ook zelfgemaakte toetsen ter voorbereiding op overhoringen en examens.
Bijles economie in Vremde (2531) - Michiel
Michiel
Vremde
5/5 (2 reviews)
Momenteel zit ik in mijn 2e master handelsingenieur na wetenschappen-wisunde 8u te hebben gedaan in het secundair onderwijs. Met wiskunde, fysica en economie zal ik dus zeker kunnen helpen. Ik heb reeds ervaring als bijlesgever bij het Bijleshuis waar ik nog steeds actief ben.
Bijles economie in Nijlen (2560) - Jason
Jason
Nijlen
5/5 (2 reviews)
In het middelbaar ben ik afgestudeerd in de richting Economie-talen. In het hoger onderwijs en aan de universiteit heb ik opnieuw een zeer ruime cursus 'algemene economie' mogen verslinden 😉 . Mijn voorkeur gaat naar kinderen uit het middelbaar.
Bijles economie in Berchem (2600) - Ludo
Ludo
Berchem
5/5 (1 reviews)
Omdat het mijn stokpaardjes zijn... :-) Opleiding H.IR., nu op pensioen. Economie (boekhouden) mijn lievelingetjes. Bespaart menig zelfstandige (KMO`er) veel besognes en € -tjes.
Bijles economie in Sint-katelijne-waver (2860) - Johan
Johan
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Werknemer, afgestudeerd op Karel de Grote hogeschool in Antwerpen 7 jaar geleden. Ik loop momenteel zelf stage om titel van erkend boekhouder te krijgen. Via bijles zou ik pas afgestudeerden Vooruit willen helpen. Ik heb een erg goede kennis van Excel en tabellen. Dit zou kunnen helpen bij huiswerk.
Bijles economie in Mechelen (2800) - Mathias
Mathias
Mechelen
Nieuw
Afgestudeerd in handelsingenieur met grote onderscheiding in 2017. Heb een passie voor wiskunde en economie en werk dan ook in de verzekeringssector. Gaf in het middelbaar reeds bijles aan jongere leerlingen. Deel mijn kennis graag en geef dan ook regelmatig workshops aan universiteitsstudenten in verschillende topics. Ga graag met kinderen om.
Bijles economie in Putte (2580) - Rani
Rani Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Putte
Nieuw
24-jarige advocaat-stagiair in Heist-op-den-Berg. ASO opleiding latijn-wiskunde gevolgd op het middelbaar en met onderscheiding afgestudeerd als master in de rechten aan de KU Leuven. Ervaring in verschillende rechtsgebieden. Doorheen de jaren zelf een gestructureerde en efficiënte studeermethode opgebouwd die ik graag zou delen en aanleren aan andere studenten!
Bijles economie in Mechelen (2800) - Adana
Adana
Mechelen
Nieuw
Ik heb een bachelorsdiploma in Bedrijfsmanagement - Marketing. Met meer dan twee jaar ervaring in de marketingfield ben ik bereid om mijn opgedane kennis te delen met jou.
Bijles economie in Berlaar (2590) - Liesbeth
Liesbeth
Berlaar
Nieuw
Ik ben een enthousiaste jonge leerkracht in het secundair onderwijs. Ben je op zoek naar een gemotiveerde coach voor de economische vakken en informatica? Dan ben ik de geschikte persoon. Leerlingen uit alle leerjaren zijn welkom, zowel secundair onderwijs als lager onderwijs. Mogelijke vakken: handelseconomie, bedrijfseconomie, bedrijfsbeheer, boekhouden, recht, informatica, kantoor,…
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Lier: geëvalueerd met 4.96 door 74 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Lier, bijles economie gezocht Lier, economie bijles Lier, opfriscursus economie Lier, privé leraar economie Lier, leraar economie gezocht Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles economie in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden