bijles frans Merksem

Hulp voor bijles Frans Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Merksem

Michel is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles frans in Schoten (2900) - Michel
Michel
Schoten
4.77/5 (13 reviews)
Ik ben tweetalig grootgebracht, dus Frans is ook mijn moedertaal. Ik wil jonge personen helpen met de juiste uitspraak en juist gebruik van uitdrukkingen. Conversatie is het beste middel om de taal onder de knie te krijgen op een ontspannende manier. Oefeningen: naar franse chansons luisteren, over de actualiteit converseren in discussie gaan over bepaalde thema's ,altijd met respect over ieders mening.
Bijles frans in Deurne (2100) - Anduela
Anduela
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik ben afgestudeerd als leerkracht Frans en heb daar een diploma voor, heb ook al Franse lessen gegeven. Ik heb 2 jaar Engelse lessen gegeven aan een lagere school en ook privebijlessen Engels. Ik heb 1 jaar Nederlands bijles gegeven aan beginners, dus mensen die nog geen Nederlands konden.
Bijles frans in Schoten (2900) - Gert
Gert
Schoten
5/5 (2 reviews)
Als treinbegeleider spreek ik al 25 jaar Frans met franstaligen. Ik volgde 4 jaar avondles en beschik over een uitgebreid pakket didactische info voor lessen niveau secundair.
Bijles frans in Deurne (2100) - Valerie
Valerie
Deurne
5/5 (2 reviews)
Mijn moedertaal is Nederlands . Ik volgde zelf altijd talen in het secundair. Als leerkracht lager onderwijs kan ik dus kinderen zeker helpen met Nederlandse lessen. Ook wat Frans betreft heb ik 20j deze lessen gegeven in het 5de en 6de leerjaar en sinds dit jaar ook in de eerste graad van het secundair.
Bijles frans in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Talen zijn altijd mijn sterke punt geweest, die wil ik dan ook gebruiken om iemand te helpen. Ik heb ook al eerder bijlessen gegeven voor Nederlands en Frans.
Bijles frans in Merksem (2170) - Amanda
Amanda
Merksem
5/5 (1 reviews)
I speak myself 6 languages! I love to be able to speak several languages! My mother tongue is Portuguese, my father thing is French. I studied in school English and Spanish. Teaching and assisting kids in their learning processes is important to speak fluently as native person.
Bijles frans in Antwerpen (2060) - Nonna
Nonna
Antwerpen
Nieuw
Student master aan Ua, kan helpen met plannen, dingen beter begrijpen etc. Ik heb al bijles gegeven aan mijn buurjongen voor Frans en aan een vriendin voor bestuursrecht. Ik ben altijd bereid om een nieuwe uitdaging aan te gaan
Bijles frans in Antwerpen (2000) - Zelda
Zelda
Antwerpen
Nieuw
Ik studeer Business en Languages. Ik kan heel vloeiend Nederlands, Spaans, Engels en ik spreek ook Frans. Ik kan heel goed uitleggen en ik werk op een opbouwende manier zodat je een taal zodanig kan beheersen. Lukt het niet op school? Dat is niet jouw schuld! Pak het slimmer aan en omring je door de taal. Daar help ik je graag mee!
Bijles frans in Schoten (2900) - Philippe
Philippe
Schoten
Nieuw
Ik ben tweetalig opgevoed, met name mn studies in het Nederlands en thuis Frans. Ik ben er dus van overtuigd dat ik ook hier een hulp kan zijn om de franse taal onder de knie te krijgen.
Bijles frans in Antwerpen (2060) - Mariam
Mariam
Antwerpen
Nieuw
Ik heb reeds 7 jaar ervaring op een Frans Taalkamp van de Kulak (BLCC), waar ik lesgeef aan kinderen tussen de 4 en 13 jaar. Daarnaast heb ik gedurende mijn opleiding Sociaal Werk tweemaal stage gelopen bij De Katrol, zij bieden opvoedingsondersteuning aan kansarme en kwetsbare kinderen aan. Daar heb ik onder andere samen met de kinderen gewerkt aan eventuele taalhulp (Nederlands, Frans, En
Bijles frans in Schoten (2900) - Louise
Louise
Schoten
Nieuw
Do what you love and you will master it in no time. Mijn passie is taal. Ik hoop dat ik niet de enige ben die gemerkt heeft dat er bij de instructies een serieuze schrijffout stond. Aan de organisatie van listminut: het is UW voorkeur: bezittelijk voornaamwoord, U is een persoonlijk voornaamwoord.. ;)
Bijles frans in Merksem (2170) - Kwinten
Kwinten
Merksem
Nieuw
Sedert de lagere school was ik al bezig met het leren van de Franse taal. Doorheen de jaren heb ik hier een passie voor ontwikkeld. Ook met Engels en Nederlands kan ik helpen.
Bijles frans in Antwerpen (2060) - Therese
Therese
Antwerpen
Nieuw
Ik ben een tweetalig Frans-Nederlands en heb altijd goede punten op Frans. Dus een bijles Frans zal geen probleem zijn. Ik zal niet enkel de theorie tonen maar ook trucjes zodat ze kunnen onthouden.
Bijles frans in Deurne (2100) - Kaat
Kaat
Deurne
Nieuw
Ik ben zelf tweetalig opgevoed, waardoor Frans voor mij nooit een drempel was. Ik kies steevast voor een positief bekrachtigende onderwijsstrategie, omdat ik geloof in de kracht van zelfvertrouwen bij leerlingen. Daarnaast geef ik les in de eerste en tweede graad van het middelbaar.
Bijles frans in Antwerpen (2000) - Reno
Reno
Antwerpen
Nieuw
Ik zou vooral graag bijles Engels en Nederlands geven. Ik studeer namelijk toegepaste taalkunde Engels Spaans, waarbij Nederlands ook een verplichte taal is. Bovendien is Nederlands ook mijn moedertaal en beheers ik Engels bijna op moedertaalniveau. Laat me gerust iets weten indien je geïnteresseerd bent.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Merksem: geëvalueerd met 4.96 door 24 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Merksem, bijles Frans Merksem, Frans bijles Merksem, bijles Frans aan huis Merksem, prijs privé leraar Frans Merksem, Frans leren Merksem, snel Frans leren spreken en schrijven Merksem, bijles Frans regio Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles Frans in Merksem

Bijles nederlands (6) - Bijles nederlands (5) - Bijles nederlands (4) - Bijles nederlands (3) - Bijles nederlands (2) - Bijles talen - Bijles frans - Geduldige leraar frans gezocht - Frans bijles - Frans bijles - Bijles Frans 5 TSO - Frans - Frans - Franse les - Frans leerkracht - Les Frans voor kindje van bijna 6 jaar - Franse les - bijles wiskunde 1ste middelbaar
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden