bijles frans Wilrijk

Hulp voor bijles Frans Wilrijk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Wilrijk

Bijles frans in Wilrijk (2610) - Anne
Anne
Wilrijk
4.82/5 (34 reviews)
Als master in de Franse taalkunde en literatuur, beheers ik de Franse taal uitstekend zowel geschreven, als gesproken. Ik wil graag mijn kennis overdragen zowel aan leerlingen die meer persoonlijke aandacht nodig hebben, als aan volwassenen ter voorbereiding van sollicitaties, examens of om je conversatie skills te ontwikkelen. Ik ga gestructureerd, geduldig maar vooral resultaatgericht te werk.
Bijles frans in Mortsel (2640) - Laurine
Laurine
Mortsel
5/5 (3 reviews)
Zelf ben ik perfect tweetalig Frans en Nederlands, ik kan dus les geven in beide talen. Ook ben ik redelijk goed in Engels, daarbij zou ik dus ook kunnen helpen. Frans en Nederlands zijn mijn moedertalen en daar ben ik het beste in. Al “spelend” leren is de leukste manier om bij te leren. Dit probeer ik dus zo veel mogelijk toe te passen.
Bijles frans in Antwerpen (2018) - Stieven
Stieven
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Ik heb meer dan 5 jaar ervaring als taalanimator en stagebegeleider bij CLIP Taalvakanties. Daardoor ben ik altijd met kinderen bezig geweest om ze een taal aan te leren en bij te schaven. Daarnaast heb ik een bachelor taal- en letterkunde (Nederlands-Frans) en een masteropleiding Bedrijfscommunicatie aan de KULeuven met succes afgerond.
Bijles frans in Wilrijk (2610) - Elke
Elke
Wilrijk
5/5 (2 reviews)
Ik heb Latijn-Moderne Talen gestudeerd en ben een echte talenknobbel. Ik heb altijd lesgegeven aan anderstalige kinderen met een leerachterstand. Ik heb een zachte aanpak, maar ook origineel. Ik kan kinderen blijven boeien, ook al hebben ze concentratiestoornissen of ADHD of ADD. Ik heb twee master diploma's.
Bijles frans in Berchem (2600) - Veronique
Veronique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berchem
5/5 (1 reviews)
Ik ben juriste en beheers vlot Nederlands, Frans en Engels. Indien u of uw kinderen bijles Nederlands, Frans of Engels nodig hebben, mag u mij graag contacteren. Ik heb veel geduld en geef graag les ;-). Ik heb een wagen en ben heel flexibel qua beschikbaarheid.
Bijles frans in Edegem (2650) - Anne-marie
Anne-marie
Edegem
5/5 (1 reviews)
Hallo als 56 jarige meertalige secretaresse is talen spreken/aanleren mijn ding. Ik heb al Franse en Engelse les gegeven aan een 14-jarige studente voor haar taalexamens. Ik volg regelmatig Spaanse conversatielessen. Ik hielp een tijdje geleden als vrijwillige lesgeefster Nederlands bij Sant Egidio Linkeroever. Graag had ik dit nu dichterbij huis gedaan ... kunnen we iets voor elkaar betekenen?
Bijles frans in Berchem (2600) - Frederik
Frederik
Berchem
Nieuw
Dag iedereen! Ik ben Frederik, 28 jaar, sociaal en vol dromen. Om die waar te maken zoek ik naar mogelijkheden om wat bij te klussen! Klusjes allerhande, talen, computer, communicatie, ... noem het maar! Je vindt me in de Rupelstreek, Antwerpen en Berchem! Tot snel!
Bijles frans in Wilrijk (2610) - Hilde
Hilde
Wilrijk
Nieuw
Meer dan 25 jaar ervaring in het secundair en meer dan 15 jaar ervaring in privéles. Jij zorgt voor de wil om te slagen, ik zorg ervoor dat dit lukt! Dit kan zowel bij mij thuis (Wilrijk, Antwerpen) als bij jou, zoals je verkiest.
Bijles frans in Wilrijk (2610) - Maria
Maria
Wilrijk
Nieuw
Studente aan Universiteit Antwerpen. Taal- en letterkunde Duits/Engels. Voor mij is taal een passie en ik werk supergraag met kinderen! Zelf spreek ik vier talen vloeiend.
Bijles frans in Edegem (2650) - Maggy
Maggy
Edegem
Nieuw
Reeds 10 jaar ben ik voltijds leerkracht Frans en Nederlands in het Stedelijk Onderwijs, voornamelijk in de eerste graad A-stroom. Leerproblemen zijn me zeker niet onbekend. Tijdens mijn carrière lag de focus vaak op het aanbieden van Leren Leren en studietips.
Bijles frans in Mortsel (2640) - Bea
Bea
Mortsel
Nieuw
Doordachte didactische aanpak, het kind leert onder begeleiding zelfstandig leren. Bijles voor alle vakken voor leerlingen tussen 6 en 12 jaar. Ik heb geschiedenis gestudeerd aan de universiteit van Antwerpen, en studeer in juni af als leerkracht lager onderwijs aan de Karel de Grote-Hogeschool.
Bijles frans in Antwerpen (2020) - Joke
Joke
Antwerpen
Nieuw
Met een diploma docent Engels op zak, help ik je met plezier verder op je leertraject. Daarnaast beheers ik ook uitstekend de Franse taal. Ik woonde twee jaar in Tunesië en werk nu als project consultant in Brussel. Zowel voor conversatie lessen als voor grammatica en spelling, kan je bij mij terecht.
Bijles frans in Wilrijk (2610) - Ellen
Ellen
Wilrijk
Nieuw
Ik heb mijn Master Tolken behaald in 2016 en mijn Educatieve Master in 2021. Ik heb al verschillende jaren bijles gegeven voor Frans, Engels, Spaans en Nederlands en sta nu ook fulltime voor de klas. Ik kijk ernaar uit om u te ontmoeten!
Bijles frans in Antwerpen (2018) - Seline
Seline
Antwerpen
Nieuw
Hey mama of papa, ik ben Seline en werk als vrijwilliger (animator met kids/ babysitter/ katsitter). Ik ben zeer goed in talen. Grammatica, spelling en uitspraak. Geef graag (bij)les en zou dus heel graag jullie kinderen begeleiden bij hun huiswerk. Ik heb geduld en zie mijn leerlingen graag groeien. Kan goed en duidelijk uitleg geven. Geduldig, communicatief, behulpzaam en betrouwbaar.
Bijles frans in Antwerpen (2020) - Margaux
Margaux
Antwerpen
Nieuw
Als Master in de Franse taalkunde en literatuur, beheers ik de Franse taal uitstekend zowel geschreven, als gesproken. Ik wil graag mijn kennis overdragen op een aangename en gestructureerde manier. Ik streef steeds naar de beste resultaten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Wilrijk: geëvalueerd met 4.96 door 42 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Wilrijk, bijles Frans Wilrijk, Frans bijles Wilrijk, bijles Frans aan huis Wilrijk, prijs privé leraar Frans Wilrijk, Frans leren Wilrijk, snel Frans leren spreken en schrijven Wilrijk, bijles Frans regio Wilrijk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles Frans in Wilrijk

TSO Frans examen bijles - bijles frans - Bijles frans voor een 24 jarige - 4 dagen per maand - Bijlessen Middelbare (3) - Bijlessen Middelbare (2) - Bijlessen Middelbare - Bijles voor talen - frans bijles nodig - Eerste graad 2de jaar taalbad en leerhulp (8) - Eerste graad 2de jaar taalbad en leerhulp (7) - Eerste graad 2de jaar taalbad en leerhulp (6) - Eerste graad 2de jaar taalbad en leerhulp (5) - Eerste graad 2de jaar taalbad en leerhulp (4) - Eerste graad 2de jaar taalbad en leerhulp (3) - Eerste graad 2de jaar taalbad en leerhulp - Eerste graad 2de jaar taalbad en leerhulp - bijles frans - Bijles opfrissing Frans spreken - sollicitaties & zakelijk - Bijlessen - Bijles Frans - Privéles Frans - Bijles frans - Bijles Frans te Wilrijk - Bijles Frans te Wilrijk - Bijles frans - Lessen frans mondeling
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden