bijles frans Brecht

Hulp voor bijles Frans Brecht

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Frans Brecht

Kitty is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles frans in Halle (2980) - Kitty
Kitty
Halle
4.96/5 (25 reviews)
Graag help ik kinderen van het lager onderwijs of mensen met een andere moedertaal dan het Nederlands, bij het leren van de Nederlandse taal/ huistaken/ lessen te leren die op school werden gegeven. Ik heb een professionele bachelor in Lager Onderwijs en ben 6 jaar lang leerkracht in de lagere school geweest.
Bijles frans in Brecht (2960) - Silke
Silke
Brecht
5/5 (14 reviews)
Als leerkracht Frans en master vertalen wil ik u graag begeleiden dankzij mijn doelgerichte en vriendelijke aanpak. Hierdoor zorg ik ervoor dat u de lessen, toetsen en examens vol zelfvertrouwen tegemoet kan gaan! Als bijlesleerkracht en als taalcoach bij Roeland taalvakanties heb ik al heel wat interessante ervaring opgebouwd.
Bijles frans in Wuustwezel (2990) - Lea
Lea
Wuustwezel
5/5 (4 reviews)
Ik volgde een aantal jaren Franse les tijdens mijn pensioen en ook de Nederlandse taal ben ik machtig om hulp te bieden in de eerste graad middelbaar onderwijs en in het lager onderwijs.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Evelyn
Evelyn
Brasschaat
3.5/5 (2 reviews)
Tweetalig opgevoed Frans/Nederlands. Spreek en schrijf vloeiend. Begeleidt momenteel leerlingen uit zowel het basisonderwijs als uit het middelbaar. Leerlingen krijgen oefenbundels, schema’s en oefenlinks waar leerlingen mee aan de slag kunnen thuis op dagen er geen bijles is.
Bijles frans in Wuustwezel (2990) - Yannick
Yannick Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Wuustwezel
5/5 (2 reviews)
Ik heb een bachelor in de toegepaste taalkunde (Nederlands-Frans-Spaans) en een master in het vertalen (Nederlands-Spaans) verworven wat maakt dat ik een uitgebreide kennis heb van deze talen. Daarom meen ik ook dat ik anderen bij hun taalverwerving (spreken en schrijven) kan helpen.
Bijles frans in Rijkevorsel (2310) - Carry
Carry
Rijkevorsel
5/5 (1 reviews)
Ik heb tal van jongeren en volwassenen taallessen gegeven. Zowel zakelijk Frans als conversatie of studiebegeleiding om jongeren klaar te stomen voor de examens. Dit doe ik met veel passie en vooral veel kennis en creativiteit die je helpen om heel gericht je probleem met de taal op te lossen en je op zo'n snel mogelijke manier de nodige kennis op te doen om je doelen te bereiken.
Bijles frans in Malle (2390) - Megan
Megan
Malle
5/5 (1 reviews)
Ik ben derdegraads studente wiskunde-wetenschappen. Met een gemiddelde van 85% voor mijn taalvakken, ben ik dus zeker geschikt om hierin bijles te geven. Ik ben zelf tweetalig opgevoed in het Engels wat een pluspunt is. Ook kan ik hulp bieden bij het maken van samenvattingen en dergelijke. Bijles nodig bij bepaalde vakken? Ik sta klaar voor ondersteuning!
Bijles frans in Brecht (2960) - Christel
Christel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brecht
Nieuw
Mijn passie is mensen helpen in een vreemde taal te denken. Heb masterdiploma Engels, Nederlands en Spaans en woonde in Frankrijk,Duitsland enSpanje alsook in Mexico. Hebt u bijles nodig voor school, reis, tweede woonst buitenland,examenvoorbereiding ? Individueel of in groep ? Neem contact en stel uw vragen. Tot gauw ! Greetz Christel
Bijles frans in Rijkevorsel (2310) - Philip
Philip
Rijkevorsel
Nieuw
Ik heb al mijn opleidingen in frans gedaan. Mijn Nederlands is dus mijn minst goede taal. Maar ik help met plezier mensen deze rijketaal te leren. Ik heb veel ervaring voor het les geven door mijn 5 ervaring als ski leraar en en animator.
Bijles frans in Halle (2980) - Maxou
Maxou
Halle
Nieuw
Student, 5e jaar Grieks-Wiskunde 8 in Vita et Pax. Buiten Wiskunde en Wetenschappen ben ik zeker ook graag bezig met talen. Van thuis uit heb ik altijd Frans gehoord en ik zou dus zeker willen helpen!
Bijles frans in Brecht (2960) - Liesbeth
Liesbeth
Brecht
Nieuw
Als leerkracht lager onderwijs geef ik bijles aan kinderen van het eerste tot en met het zesde leerjaar: Frans, wiskunde, spelling, taal, WO, leren leren, ...
Bijles frans in 'S Gravenwezel (2970) - Luca
Luca
'S Gravenwezel
Nieuw
15 jaar in het Duitstalige gedeelte van België gewoont. Lagere school in het Duits gedaan en middelbaar in het Frans met het resultaat dat beide talen voor mij geen enkel probleem zijn en ik andere hier graag in wil ondersteunen.
Bijles frans in Brasschaat (2930) - Marjoleine
Marjoleine
Brasschaat
Nieuw
Ik ben leerkracht in het buitengewoon onderwijs. Ik geef op school zelf taallessen en ben de leerstof gewoon. Indien uw kind moeilijkheden ervaart met taal kan u mij steeds contacteren.
Bijles frans in Zoersel (2980) - Arthur
Arthur
Zoersel
Nieuw
Ik heb zelf een talenknobbel. Ik kom uit een internationale familie, waarbij ik vanuit thuis het Nederlands, Frans en Engels heb meegekregen. Ik heb ook al ervaring met het geven van Engelse les. ik beheers zelf al 5 talen dus ik weet waar men op moet letten om een taal te leren
Bijles frans in Malle (2390) - Liesbet
Liesbet
Malle
Nieuw
Ik ben leerkracht Frans in de 3de graad van het secundair onderwijs. Sinds 2007 doe ik deze job waardoor je me een echt rot in het vak zou kunnen noemen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Frans in Brecht

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Frans Brecht: geëvalueerd met 4.78 door 49 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Frans Brecht, bijles Frans Brecht, Frans bijles Brecht, bijles Frans aan huis Brecht, prijs privé leraar Frans Brecht, Frans leren Brecht, snel Frans leren spreken en schrijven Brecht, bijles Frans regio Brecht,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Frans in Brecht

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden