bijles economie Temse

Hulp voor bijles economie Temse

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Temse

Bijles economie in Temse (9140) - Christof
Christof
Temse
5/5 (14 reviews)
Als rasechte Handelswetenschapper heb ik een gezonde portie Wiskunde/Economie/Statistiek gehad tijdens mijn masteropleiding. Indien bijles nodig is, stuur mij het onderwerp door. Zo kan ik een passende manier vinden om het u aan te leren.
Bijles economie in Zwijndrecht (2070) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zwijndrecht
5/5 (6 reviews)
Ik geef al enkele jaren bijles in wiskundige en IT gerichte vakken aan studenten van alle niveaus (van lager tot master). Mijn enthousiasme voor de leerstof en het bijles geven is vaak zo aanstekelijk dat de student er mee in opgaat en de bijles een moment wordt om naar uit te kijken in plaats van een verplichte opdracht. Mijn hoogste diploma is Master Burgerlijk Ingenieur Computerwetenschappen.
Bijles economie in Sint-niklaas (9100) - Martine
Martine
Sint-niklaas
Nieuw
u kan bij mij terecht voor algemene studiebegeleiding, aanleren van methode om te studeren, aanleren van studiehouding, faalangst aanpakken, specialisatie VSLD en NLD problematiek Ik werk vanuit gezinswetenschappelijk standpunt en betrek hierbij graag het ganse gezin begeleiding gebeurt bij mij thuis (kleine praktijk)
Bijles economie in Dendermonde (9200) - Luc
Luc
Dendermonde
Nieuw
Als 38 jarige jongeman heb ik reeds ongeveer 15 jaar onderwijservaring, steeds met passie en enthousiasme. Specialisaties: economie, boekhouden, bedrijfsbeheer, management, marketing, thesisbegeleiding. Tevens mogelijk: wiskunde en Excel. Steeds voortbouwend op de talenten van de leerling en op zijn / haar studievoorkeur. Behalve lesgever op scholen, jarenlange ervaring met succesvolle bijlessen.
Bijles economie in Nieuwkerken-waas (9100) - Nathan
Nathan
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik heb al wiskunde les gegeven in het middelbaar en heb ook bijles gegeven aan middelbare school studenten. Ik heb een enorm brede wetenschappelijke en wiskunde achtergrond en geniet er van om mensen wetenschap bij te leren en nieuwe inzichten te verwerven.
Bijles economie in Waasmunster (9250) - Rani
Rani
Waasmunster
Nieuw
Leerkracht wiskunde 1ste en 2de graad, afgestudeerd als leerkracht Economie en Engels met een extra jaar wiskunde. Ik ben zeer gemotiveerd en geef les met een passie. Ik geef al een aantal jaren bijles en dit doe ik zeer graag! Ik ben een geduldige, vriendelijke en enthousiaste leerkracht! Aarzel niet om mij te contacteren!
Bijles economie in Nieuwkerken-waas (9100) - Katrien
Katrien
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben leerkracht economie en ben goed in boekhouden. Wie hier graag bijles rond heeft, kan perfect bij mij terecht voor extra uitleg en het inoefenen van de boekhoudkundige verrichtingen.
Bijles economie in Bornem (2880) - Oskar
Oskar
Bornem
Nieuw
Ik heb net mijn bachelor handelsingenieur afgerond. Dus alles omtrent wiskunde, economie en statistiek zit nog fris in het geheugen. Voor deze vakken behaalde ik ook altijd goede punten. Als ik mensen verder kan helpen met deze vakken zou dit mij veel plezier doen!
Bijles economie in Waasmunster (9250) - Jasper
Jasper
Waasmunster
Nieuw
Ik ben in 2018 afgestudeerd als master handelsingenieur en heb tijdens mijn middelbare en universitaire carriere vrijwillige bijles gegeven aan leerlingen uit het middelbare onderwijs. Ik ben een geduldig iemand met een sterke basiskennis die zal trachten de soms moeilijk te begrijpen theorie in meer begrijpbare tekst te gieten. Ik zie graag de vooruitgang bij de leerling.
Bijles economie in Nieuwkerken-waas (9100) - Nicky
Nicky Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik ben leerkracht secundair onderwijs geweest voor economie en geef nu les aan Arteveldehogeschool Marketing voornamelijk in de grafische sector. Ik ben goed in het motiveren en eenvoudig uitleggen van moeilijkere materie.
Bijles economie in Nieuwkerken-waas (9100) - Yasmine
Yasmine
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Ik werk in een financiële instelling als adviseur bankverzekeren en kan zeer vlot omgaan met kinderen. Meer nog, eigenlijk heb ik wel een hart voor kinderen. Als ik terugblik op mijn eigen schooltijd kan ik stellen dat ik toch hard mijn best moest doen om goede resultaten te halen. Dit komt voornamelijk doordat ik ADD heb. Ik weet als geen ander dat een rustige 1 op 1 benadering kinderen helpt!
Bijles economie in Montegnée (4420) - Misak
Misak
Montegnée
Nieuw
Ik heb reeds ervaring in bijles geven en ik doe het enorm graag. Mijn sterke basis in bachelor burgerlijk ingenieur geeft mij mogelijkheid om problemen op meerdere manier te kunnen oplossen en uitleggen.
Bijles economie in Schelle (2627) - Glenn
Glenn
Schelle
Nieuw
Als leerkracht economie in het secundair onderwijs ben ik continue bezig met leerstof algemene economie of boekhouden. Heeft jouw zoon of dochter dus hulp nodig of heeft hij of zij extra studiebegeleiding nodig, dan help ik graag.
Bijles economie in Hamme (9220) - Elke
Elke
Hamme
Nieuw
Al twee jaar begeleid ik studenten die de juiste studiemethode zoeken of vakinhoudelijk begeleiding nodig hebben. Soms zoeken we het als student te ver en zit het in de kleine tips & tricks om een cursus te ontleden. Heb je vakinhoudelijke vragen of zoek je een studiemethode? Dan boek je hier alvast resultaat!
Bijles economie in Nieuwkerken-waas (9100) - Greet
Greet
Nieuwkerken-waas
Nieuw
Met een opleiding in bestuurskunde en dagelijks aan de slag met recht, statistiek en economie en recht kan ik je in deze vakken bijles geven zodat de cursus voor jou stapje voor stapje duidelijk wordt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Temse: geëvalueerd met 5.0 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Temse, bijles economie gezocht Temse, economie bijles Temse, opfriscursus economie Temse, privé leraar economie Temse, leraar economie gezocht Temse,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden