bijles economie Stabroek

Hulp voor bijles economie Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Stabroek

Seppe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles economie in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik ben student economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen met een gemiddeld resultaat van 80%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Bijles economie in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een ervaren leerkracht (Master Handelswetenschappen) en help graag jongeren verder die problemen hebben met boekhouden of toegepaste economie. We bekijken samen waar je moeite mee hebt en oefenen vervolgens de leerstof verder in. Dit alles op jouw tempo. Heb je in het algemeen, ook voor andere vakken, moeilijk met het maken van je huiswerk of het instuderen van de leerstof dan kan ik je hierbij helpen (ook voor lager onderwijs).
Bijles economie in Ekeren (2180) - Liese
Liese
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Student, 3e jaar TEW aan de UA. Dankzij mijn afstudeerrichting Economie-Wetenschappen aan het secundair onderwijs en mijn huidige opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen heb ik een goede kennis van economie, wiskunde en statistiek. In mijn vrije tijd ben ik al begeleider bij Studant, dus ik ben zeker gekwalificeerd om bijles te geven en doe dit ook zeer graag!
Bijles economie in Kalmthout (2920) - Gert
Gert
Kalmthout
Nieuw
Ik ben handelsingenieur van opleiding en werk al 15 jaar in het onderwijs. Ik geef bijles economie, statistiek, wetenschappen en eventueel wiskunde aan leerlingen basisonderwijs en secundair onderwijs.
Bijles economie in Kapellen (2950) - Julie
Julie
Kapellen
Nieuw
Ik heb al veel ervaring met bijles geven. Alles zit fris in het geheugen en ik wil er voor zorgen dat we samen uw kind zijn punten verbeteren. Ik geef bijles tot en met het vierde middelbaar.
Bijles economie in Kapellen (2950) - Kris
Kris
Kapellen
Nieuw
Ik heb een licentiaatsdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen en heb meer dan 20 jaar in de financiële wereld gewerkt. Vermits ik al enkele jaren huisman ben, heb ik ook voldoende tijd om mij vrij te maken voor het geven van bijles. Ik heb mijn dochter (ondertussen 20 jaar oud) de voorbije jaren veel geholpen met verschillende vakken, steeds met uitstekende resultaten tot gevolg.
Bijles economie in Antwerpen (2050) - Soupyan
Soupyan
Antwerpen
Nieuw
Ik heb bijles wiskunde al meerdere keren gegeven. Ik heb ook les engels gegeven, en tot 4de middelbaar ongeveer kan ik ook economische vakken geven.
Bijles economie in Merksem (2170) - Elif
Elif
Merksem
Nieuw
Ik heb een master in economie en een master in teaching economics. Ik geef op dit moment fulltime les in het vierde en vijfde jaar secundair onderwijs. Ik geef economie en Informatica. Ik heb zelf in het middelbaar wetenschappen wiskunde gevolgd.
Bijles economie in Kapellen (2950) - Milan
Milan
Kapellen
Nieuw
Ik studeer reeds drie jaar aan de KU Leuven en ik heb elk jaar equivalente vakken gehad aan statistiek, wiskunde en economie. Ik heb dus zowel kennis van de basis van deze vakken als ook de geavanceerde kennis. Wetenschappen heb ik er ook bijgezet aangezien ik in het middelbaar wetenschappen-economie studeerde en ik dus 8 uur wetenschapsvakken had in de week.
Bijles economie in Brasschaat (2930) - Fabrice
Fabrice
Brasschaat
Nieuw
Terwijl ik op de schoolbanken zat, werd het al snel duidelijk dat velen naar mij toekwamen voor meer uitleg. Ik merkte op dat ik hier enorme voldoening uit haalde en besloot om tutor te worden. Ik leg graag complexe materie uit op een simplistische en logische manier dat voor velen plots duidelijk is. Daarnaast draagt mijn geduldige aanpak bij aan het leerproces.
Bijles economie in Kalmthout (2920) - Brook
Brook
Kalmthout
Nieuw
Ik zit in mijn 3e bachelor handelsingenieur en in het middelbaar heb ik Latijn-Wetenschappen gestudeerd. Vooral economie, wiskunde en statistiek heb ik zeer uitgebreid gekregen. Daarnaast kan ik ook wetenschapsvakken geven aan het middelbaar. Wenst u of uw kind bijles in één van bovenstaande vakken (van het eerste tot zesde middelbaar of 1e bachelor universiteit )? Ik help graag!
Bijles economie in Antwerpen (2000) - Thibaut
Thibaut
Antwerpen
Nieuw
Zelf heb ik in het middelbaar economie-wiskunde gestudeerd en in het hoger toegepaste economische wetenschappen dus zullen deze twee vakken zeker geen probleem zijn om in les te geven.
Bijles economie in Merksem (2170) - Chiara
Chiara
Merksem
Nieuw
Ik ben boekhouder van beroep dus ben zeker geschikt om economie als bijles te geven door mijn opleiding accountancy fiscaliteit op de Hoge school en economie op de middelbare school.
Bijles economie in Merksem (2170) - Liesbeth
Liesbeth
Merksem
Nieuw
Door mijn economische/financiële studies en mijn huisig beroep als financial consultant ben ik de ideale persoon om bijles economie of boekhouden te geven. Ik ben ook bereid om bijles wiskunde te geven. Ik ben een geduldig iemand die de tijd neemt om zaken grondig uit te leggen
Bijles economie in Antwerpen (2000) - Lieselot
Lieselot
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een masterdiploma in toegepaste economische wetenschappen (TEW). Aangezien ik in het middelbaar economie volgde, weet ik waar de focus te leggen. Verder kan ik helpen met boekhouding.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Stabroek: geëvalueerd met 4.67 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Stabroek, bijles economie gezocht Stabroek, economie bijles Stabroek, opfriscursus economie Stabroek, privé leraar economie Stabroek, leraar economie gezocht Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden