bijles economie Merksem

Hulp voor bijles economie Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Merksem

Seppe is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles economie in Antwerpen (2000) - Seppe
Seppe
Antwerpen
5/5 (5 reviews)
Ik ben student economische wetenschappen aan de Universiteit Antwerpen met een gemiddeld resultaat van 80%. In vakken zoals wiskunde, economie, boekhouden, management en talen blink ik uit en wil hier dan ook gebruik van maken om andere studenten en leerlingen te helpen. Bijles nodig van bepaalde vakken? Ik sta klaar ter ondersteuning!
Raf is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles economie in Schoten (2900) - Raf
Raf
Schoten
5/5 (3 reviews)
Ik ben een ervaren leerkracht secundair onderwijs. Gedreven en geëngageerd. Geduldig en begripvol. Ben doorgaans makkelijk beschikbaar met flexibele agenda.
Bijles economie in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb al eerder bijlessen gegeven aan kinderen van de lagere school. Daarnaast heb ik dit jaar nog het vak economie gehad, dus het zit allemaal nog vers in mijn geheugen. In het middelbaar studeerde ik wetenschappen dus van biologie ken ik ook nog heel wat.
Bijles economie in Deurne (2100) - Kimberley
Kimberley
Deurne
5/5 (1 reviews)
Ik ben een student aan de AP en studeer om leerkracht aardrijkskunde en wiskunde te kunnen worden. Ik ben graag op zoek naar nieuwe manieren van lesgeven. Iedereen leert op een andere manier. Ik vind het belangrijk een moeilijk van als wiskunde te kunnen snappen en daar wil ik graag mee helpen. Ik ben in het middelbaaf afgestudeerd in economie.
Bijles economie in Ekeren (2180) - Liese
Liese
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Student, 3e jaar TEW aan de UA. Dankzij mijn afstudeerrichting Economie-Wetenschappen aan het secundair onderwijs en mijn huidige opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen heb ik een goede kennis van economie, wiskunde en statistiek. In mijn vrije tijd ben ik al begeleider bij Studant, dus ik ben zeker gekwalificeerd om bijles te geven en doe dit ook zeer graag!
Bijles economie in Antwerpen (2000) - Charlotte
Charlotte
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring met wetenschappen bijles voor de middelbare school en met ingangsexamen geneeskunde (specifiek voor gedeelte fysica). Mijn methode is geduld maar met het ontwikkelen van het zelfvertrouwen en redeneervermogen van de student. Ik kouw niet alles voor maar probeer stapje per stapje de student de touwtjes in handen te laten nemen en te durven antwoorden.
Bijles economie in Antwerpen (2018) - Gerrit
Gerrit
Antwerpen
Nieuw
Als student wou ik alles begrijpen zodat het makkelijk te vertellen valt. Ik pas deze techniek vaak toe bij studenten economie. Daarnaast ben ik zeer vertrouwd met wiskundige en statistische begrippen.
Bijles economie in Antwerpen (2000) - Alex
Alex
Antwerpen
Nieuw
Afgestudeerd binnen de richtingen wetenschappen-wiskunde en economie. Uitgebreide kennis van deze vakken met een efficiente leermethode. Ook voor studiecoaching, mentoring en planning.
Bijles economie in Antwerpen (2050) - Soupyan
Soupyan
Antwerpen
Nieuw
Ik heb bijles wiskunde al meerdere keren gegeven. Ik heb ook les engels gegeven, en tot 4de middelbaar ongeveer kan ik ook economische vakken geven.
Bijles economie in Schoten (2900) - Lisse
Lisse
Schoten
Nieuw
Ik ben studente leerkracht secundair onderwijs. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar en ben dus bijna afgestudeerd. Aangezien ik in mijn laatste jaar zit van de opleiding heb ik al veel stage mogen doen. Ik geniet er enorm van om de vakken uit te leggen die ik heel graag doe. Ik zal les mogen geven in de eerste en tweede graad van het middelbaar. Help je hulp nodig? Ik heb help heel graag :)
Bijles economie in Merksem (2170) - Elif
Elif
Merksem
Nieuw
Ik heb een master in economie en een master in teaching economics. Ik geef op dit moment fulltime les in het vierde en vijfde jaar secundair onderwijs. Ik geef economie en Informatica. Ik heb zelf in het middelbaar wetenschappen wiskunde gevolgd.
Bijles economie in Antwerpen (2000) - Jonas
Jonas
Antwerpen
Nieuw
Doorheen de jaren heb ik vaak bijles gegeven aan vrienden, kennissen, neefjes of nichtjes. Ik heb een ruime kennis van wetenschappen, wiskunde, economie,... maar vooral veel geduld en zin om iets duidelijk over te brengen.
Bijles economie in Antwerpen (2000) - Aron
Aron
Antwerpen
Nieuw
Ik heb een bachlor commerciële economie gehaald aan de hoge school van Arnhem en Nijmegen. Weet veel van marketing, sales en economie in het algemeen.
Bijles economie in Borgerhout (2140) - Pieter-jan
Pieter-jan
Borgerhout
Nieuw
Beste, Ik ben burgerlijk ingenieur van opleiding en werk momenteel als expat ingenieur in de maritieme sector. Tijdens mijn vakantieperiodes in België, zet ik me graag in als bijlesleraar. Ik ben beschikbaar voor bijlessen wiskunde/wetenschappen/economie voor leerlingen secundair en Bachelor studenten.
Bijles economie in Antwerpen (2018) - Pieter
Pieter
Antwerpen
Nieuw
Doorheen mijn studie tijd heb ik altijd tijd vrijgemaakt om mijn medestudenten te helpen met hun vragen. Zowel mijn grootvader als vader hebben ook lesgegeven dus het zit ook wat in de familie. Ik ben altijd heel geduldig en opgewekt zodat iedereen zich snel op hun gemak voelt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Merksem: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Merksem, bijles economie gezocht Merksem, economie bijles Merksem, opfriscursus economie Merksem, privé leraar economie Merksem, leraar economie gezocht Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles economie in Merksem

Bijles - Lessen boekhouder - Bijles Aardrijkskunde - Hulp nodig met een taak van financieel management: financieel plan opstellen ( resultatenrekening , liquiditeitsbud - Bijles economie en financiële algebra - Bijles economie - Bijles in Merksem (2170)
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden