bijles economie Kapellen

Hulp voor bijles economie Kapellen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles economie Kapellen

Raf is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles economie in Schoten (2900) - Raf
Raf
Schoten
5/5 (3 reviews)
Ik ben een ervaren leerkracht secundair onderwijs. Gedreven en geëngageerd. Geduldig en begripvol. Ben doorgaans makkelijk beschikbaar met flexibele agenda.
Bijles economie in Deurne (2100) - Debora
Debora
Deurne
5/5 (2 reviews)
Ik heb al eerder bijlessen gegeven aan kinderen van de lagere school. Daarnaast heb ik dit jaar nog het vak economie gehad, dus het zit allemaal nog vers in mijn geheugen. In het middelbaar studeerde ik wetenschappen dus van biologie ken ik ook nog heel wat.
Bijles economie in Kapellen (2950) - Annelies
Annelies
Kapellen
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben een ervaren leerkracht (Master Handelswetenschappen) en help graag jongeren verder die problemen hebben met boekhouden of toegepaste economie. We bekijken samen waar je moeite mee hebt en oefenen vervolgens de leerstof verder in. Dit alles op jouw tempo. Heb je in het algemeen, ook voor andere vakken, moeilijk met het maken van je huiswerk of het instuderen van de leerstof dan kan ik je hierbij helpen (ook voor lager onderwijs).
Bijles economie in Ekeren (2180) - Liese
Liese
Ekeren
5/5 (1 reviews)
Student, 3e jaar TEW aan de UA. Dankzij mijn afstudeerrichting Economie-Wetenschappen aan het secundair onderwijs en mijn huidige opleiding Toegepaste Economische Wetenschappen heb ik een goede kennis van economie, wiskunde en statistiek. In mijn vrije tijd ben ik al begeleider bij Studant, dus ik ben zeker gekwalificeerd om bijles te geven en doe dit ook zeer graag!
Bijles economie in Kalmthout (2920) - Gert
Gert
Kalmthout
Nieuw
Ik ben handelsingenieur van opleiding en werk al 15 jaar in het onderwijs. Ik geef bijles economie, statistiek, wetenschappen en eventueel wiskunde aan leerlingen basisonderwijs en secundair onderwijs.
Bijles economie in Kapellen (2950) - Julie
Julie
Kapellen
Nieuw
Ik heb al veel ervaring met bijles geven. Alles zit fris in het geheugen en ik wil er voor zorgen dat we samen uw kind zijn punten verbeteren. Ik geef bijles tot en met het vierde middelbaar.
Bijles economie in Kapellen (2950) - Kris
Kris
Kapellen
Nieuw
Ik heb een licentiaatsdiploma Toegepaste Economische Wetenschappen en heb meer dan 20 jaar in de financiële wereld gewerkt. Vermits ik al enkele jaren huisman ben, heb ik ook voldoende tijd om mij vrij te maken voor het geven van bijles. Ik heb mijn dochter (ondertussen 20 jaar oud) de voorbije jaren veel geholpen met verschillende vakken, steeds met uitstekende resultaten tot gevolg.
Bijles economie in Schoten (2900) - Lisse
Lisse
Schoten
Nieuw
Ik ben studente leerkracht secundair onderwijs. Ik zit momenteel in mijn laatste jaar en ben dus bijna afgestudeerd. Aangezien ik in mijn laatste jaar zit van de opleiding heb ik al veel stage mogen doen. Ik geniet er enorm van om de vakken uit te leggen die ik heel graag doe. Ik zal les mogen geven in de eerste en tweede graad van het middelbaar. Help je hulp nodig? Ik heb help heel graag :)
Bijles economie in Merksem (2170) - Elif
Elif
Merksem
Nieuw
Ik heb een master in economie en een master in teaching economics. Ik geef op dit moment fulltime les in het vierde en vijfde jaar secundair onderwijs. Ik geef economie en Informatica. Ik heb zelf in het middelbaar wetenschappen wiskunde gevolgd.
Bijles economie in Kapellen (2950) - Milan
Milan
Kapellen
Nieuw
Ik studeer reeds drie jaar aan de KU Leuven en ik heb elk jaar equivalente vakken gehad aan statistiek, wiskunde en economie. Ik heb dus zowel kennis van de basis van deze vakken als ook de geavanceerde kennis. Wetenschappen heb ik er ook bijgezet aangezien ik in het middelbaar wetenschappen-economie studeerde en ik dus 8 uur wetenschapsvakken had in de week.
Bijles economie in Brasschaat (2930) - Fabrice
Fabrice
Brasschaat
Nieuw
Terwijl ik op de schoolbanken zat, werd het al snel duidelijk dat velen naar mij toekwamen voor meer uitleg. Ik merkte op dat ik hier enorme voldoening uit haalde en besloot om tutor te worden. Ik leg graag complexe materie uit op een simplistische en logische manier dat voor velen plots duidelijk is. Daarnaast draagt mijn geduldige aanpak bij aan het leerproces.
Bijles economie in Kalmthout (2920) - Brook
Brook
Kalmthout
Nieuw
Ik zit in mijn 3e bachelor handelsingenieur en in het middelbaar heb ik Latijn-Wetenschappen gestudeerd. Vooral economie, wiskunde en statistiek heb ik zeer uitgebreid gekregen. Daarnaast kan ik ook wetenschapsvakken geven aan het middelbaar. Wenst u of uw kind bijles in één van bovenstaande vakken (van het eerste tot zesde middelbaar of 1e bachelor universiteit )? Ik help graag!
Bijles economie in Deurne (2100) - Magda
Magda
Deurne
Nieuw
Zoals in mijn profiel beschreven, heb ik tijdens mijn studies meerdere kinderen opgevolgd en geholpen door bijles te geven. Ik heb doorheen die periodes hen ook geholpen om zelfstandig te studeren en zelfs een structuur aan studieaanpak aangeleerd waardoor ze na een tijd mij niet meer nodig hadden.
Bijles economie in Merksem (2170) - Chiara
Chiara
Merksem
Nieuw
Ik ben boekhouder van beroep dus ben zeker geschikt om economie als bijles te geven door mijn opleiding accountancy fiscaliteit op de Hoge school en economie op de middelbare school.
Bijles economie in Merksem (2170) - Liesbeth
Liesbeth
Merksem
Nieuw
Door mijn economische/financiële studies en mijn huisig beroep als financial consultant ben ik de ideale persoon om bijles economie of boekhouden te geven. Ik ben ook bereid om bijles wiskunde te geven. Ik ben een geduldig iemand die de tijd neemt om zaken grondig uit te leggen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles economie Kapellen: geëvalueerd met 4.75 door 7 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles bedrijfseconomie Kapellen, bijles economie gezocht Kapellen, economie bijles Kapellen, opfriscursus economie Kapellen, privé leraar economie Kapellen, leraar economie gezocht Kapellen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles economie in Kapellen

bijles economie - Bijles boekhouden 5de middelbaar - Bijles voorbereiden examen aardrijkskundige - Bijles economie - Bijles wiskunde en economie - Économie en/of statistiek - Bijles boekhouding - Bijles nodig TEW student
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden