bijles duits Gent

Hulp voor bijles Duits in Gent

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Duits in de buurt van Gent

Bijles duits in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Privaatleraar Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Alle lessen vinden plaats bij mij thuis. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Flexi. Welkom!
Bijles duits in Lochristi (9080) - Oliver
Oliver
Lochristi
5/5 (1 reviews)
Omdat de Duitse- als ook de Nederlandse taal uitstekend beherrs zou ik graag mijn diensten aanbieden voor mensen die behoefde aan hebben de Duitse taal beter te leren en ook te begrijpen.
Bijles duits in Gent (9000) - Alicia
Alicia
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb een passie voor taal en deel deze graag met anderen. Als het op taal aankomt, is niets me te veel: wil je het vooral leren spreken of eerder (al dan niet op academisch niveau) schrijven? Ik sta klaar! (Talen: Nederlands, Engels, Frans en Duits)
Bijles duits in Sint-amandsberg (9040) - Eva
Eva
Sint-amandsberg
Nieuw
Indien uw kinderen bijlessen Duits of Nederlands nodig hebben, ben ik daarvoor de geknipte persoon. Ik geef al tien jaar les in het secundair onderwijs. Ik vind het tof leerlingen te helpen en de nodige raad te geven...
Bijles duits in Sint-amandsberg (9040) - Jeroen
Jeroen
Sint-amandsberg
Nieuw
Voor mij zijn talen een passie, ik deel die graag met anderen die sommige inzichten nog missen. Ik ben een rustig, empathisch iemand die zich toespitst op wat de leerling nood aan heeft. Bijles Frans, Engels, Duits en Nederlands geeft ik met plezier.
Bijles duits in Wondelgem (9032) - Lynn
Lynn
Wondelgem
Nieuw
Als Master in de toegepaste taalkunde Duits-Spaans-Nederlands help ik graag anderen die met een van deze talen worstelen. Of je de taal wilt leren kennen of de taal net wat beter wilt leren beheersen, ik sta graag aan je zijde.
Bijles duits in Drongen (9031) - Filomeen
Filomeen
Drongen
Nieuw
Ik heb een grondige grammaticale en praktische kennis van beide talen. Ik ben tweetalig Frans-Nederlands en heb mijn Erasmus in Duitsland doorgebracht.
Bijles duits in Sint-amandsberg (9040) - Tobias
Tobias
Sint-amandsberg
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en ik studeerde Taal- en Letterkunde: Engels-Duits aan de UGent. Tijdens mijn doctoraat in de Duitse Letterkunde gaf ik ook les en deed ik zo veel ervaring op met zowel beginnende als gevorderde leerlingen en studenten. Altijd tot uw dienst!
Bijles duits in Gent (9000) - Céline
Céline
Gent
Nieuw
Nederlands is mijn moedertaal en ik heb Engels en Duits gestudeerd op universitair niveau. Tijdens mijn studententijd heb ik enorm veel bijles gegeven bij verschillende bureau's. Ik heb het meeste ervaring met mensen die hun diploma voor de middenjury wilden behalen, maar gaf ook reeds les aan lagereschoolkinderen en volwassenen.
Bijles duits in Gent (9000) - Ellen
Ellen
Gent
Nieuw
Naargelang wat de leerling(e) nodig heeft bouw ik mijn lessen op. Ik zal steeds eenvoudig beginnen en naargelang we verder gaan in de leerstof zal ik ook naar moeilijkere onderdelen grijpen. Dit doen we samen op een rustig tempo. We zorgen eerst dat de basis gekend is en bouwen dan stapsgewijs naar vedere uitbreiding.
Bijles duits in Gent (9000) - Sarah
Sarah
Gent
Nieuw
Ik ben afgestudeerd als master in de Meertalige Communicatie: Nederlands, Frans en Duits aan de Universiteit Gent. Momenteel geef ik les Nederlands en Frans in de tweede en derde graad en volg ik de lerarenopleiding Frans-Duits aan UGent
Bijles duits in Gent (9000) - Ruben
Ruben
Gent
Nieuw
Reeds vele jaren ervaring ik bijlessen in de talen voor alle leeftijden. Ook ervaring met het geven van de andere schoolvakken. En universitaire vakken in de rechten.
Bijles duits in Gent (9000) - Lara
Lara
Gent
Nieuw
Ik spreek vloeiend Duits en heb door mijn opleiding een diepgaande wetenschappelijke kennis. Ik heb ook al drie jaar ervaring met lesgeven en haal er veel plezier uit!
Bijles duits in Gent (9000) - Nic
Nic
Gent
Nieuw
Ik ben zelf 5talig en heb een talenknobbel : Nederlands is mijn moedertaal , Grieks spreek ik door mijn vader. Frans en Engels ben ik goed machtig door mijn ASO opleiding moderne talen op het Sint-Lievenscollege. Daarnaast spreek ik ook nog Duits vloeiend vermits ik 2 jaar lang een relatie had met een Duitse.
Bijles duits in Gent (9000) - Phaedra
Phaedra
Gent
Nieuw
Als student taal- en letterkunde in het educatieve mastertraject leer ik hoe ik taalleerlingen kan begeleiden en ondersteunen. Ik help zowel graag met grammatica als woordenschat en pas me aan de noden van de leerling aan. Als leerkracht in het secundair onderwijs, leer ik op alle niveaus te begeleiden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Duits in Gent

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Duits Gent: geëvalueerd met 5.0 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Duits Gent, privé leraar Duits Gent, Duits leren Gent,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Duits in Gent

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden