vertaler engels Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle vertalers Engels in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Engels in de buurt van Wezembeek-oppem

Petra is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler engels in Sint-lambrechts-woluwe (1200) - Petra
Petra Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-lambrechts-woluwe
4.93/5 (347 reviews)
Nederlands is mijn moedertaal en Engelse les geef ik al een hele tijd. Ik bied mijn diensten aan als vertaalster Nederlands-Engels/Engels-Nederlands. Ook van het Frans naar het Nederlands/Frans-Engels vertaal ik graag.
Vertaler engels in Laken (1020) - Bram
Bram Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
4.94/5 (17 reviews)
Van jongs af aan heb ik een talenknobbel. Beroepshalve moet ik regelmatig dossiers vertalen van en naar het Frans, Nederlands en Engels. Deze know-how en ervaring stel ik met graagte tot uw dienst.
Jurgen is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Vertaler engels in Sint-joost-ten-node (1210) - Jurgen
Jurgen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-joost-ten-node
5/5 (12 reviews)
Ik werk al 20 jaar in de vertaalsector, niet alleen als freelancer maar ook voor vertaalbureaus en bedrijven. Mijn specialiteiten: juridische, technische en marketingteksten. Je travaille dans la traduction depuis une vingtaine d'années, non seulement en freelance, mais aussi pour des agences de traduction et des entreprises. Mes spécialités : le marketing et les textes juridiques et techniques.
Vertaler engels in Vilvoorde (1800) - Luna
Luna
Vilvoorde
5/5 (7 reviews)
Dankzij mijn diploma Latijn-moderne talen ben ik zeer schrijfvaardig. Ik spreek dagelijks zowel nederlands als frans op mijn werk. Ook thuis voed ik mijn kids op in meerdere talen.
Vertaler engels in Hoeilaart (1560) - Carine
Carine
Hoeilaart
5/5 (5 reviews)
Dringend een correcte vertaling nodig? Schrijven of opstellen van een krachtige tekst? Nalezen en corrigeren van lange teksten/brochures/thesis....? Hulp nodig bij een vlot gesprek in de andere taal? Dit kan ik zowel in het Nederlands, Frans of Engels en dit in diverse vakgebieden. U kan onmiddellijk bij mij terecht! Ik genoot een universitaire opleiding bedrijfspsychologie met specialisatiej
Vertaler engels in Steenokkerzeel (1820) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
5/5 (4 reviews)
Reeds sinds 2005 biedt ons team polygloten zowel privépersonen, als ondernemingen professionele vertalingen en opleidingen aan. Aan de hand van offertes strikt op maat krijgt u steeds een werkbare en betaalbare optie, afgestemd op uw beschikbare middelen.
Vertaler engels in Anderlecht (1070) - Dirk
Dirk
Anderlecht
5/5 (3 reviews)
- Vertalen van Fr/ Eng/ Sp naar Nederlands, van Nl naar Engels - Opstellen in Engels Vertaler/ tolk opleiding Nl/Fr/Eng in 2012
Vertaler engels in Sint-joost-ten-node (1210) - Thomas
Thomas
Sint-joost-ten-node
5/5 (3 reviews)
Met mijn Masterdiploma Taal en Letterkunde en ruime talenkennis van het Nederlands, Engels, Spaans, Frans, Duits en Portugees alsook onderwijservaring in talen kan ik van dienst zijn bij het opstellen en vertalen in meerdere talen.
Vertaler engels in Elsene (1050) - Steven
Steven
Elsene
5/5 (2 reviews)
N'hesitez pas à me demander la description en français. Met Frans en Nederlands als moedertalen kan ik moeiteloos teksten van de ene taal naar de andere vertalen. Daarnaast bezit ik ook een correct niveau Engels. Ik heb een aantal studentenjobs achter de rug die deze vaardigheden vroegen en heb hiervan steeds positieve feedback over gekregen. Extra vragen, stel ze gerust! PS: Rijbewijs/Permis B + Vervoer
Vertaler engels in Vorst (1190) - Ann margaret
Ann margaret
Vorst
5/5 (2 reviews)
Nederlands en Engels zijn beiden mijn moedertaal. Ik schrijf voor magazines en ben gek op taal. Zoekt u een copywriter of vertaler, dan kan ik u wellicht helpen om een levendige tekst te schrijven. Of ik kan helpen met bijlessen Nederlands en Engels voor uw kind.
Vertaler engels in Vorst (1190) - Asja
Asja
Vorst
5/5 (2 reviews)
Als logopediste heb ik doorheen de jaren heel wat ervaring opgedaan in het begeleiden van studenten. Ik heb zowel in binnen- als buitenland gewerkt en vind het ook simpelweg leuk om andere mensen te kunnen helpen.
Vertaler engels in Huldenberg (3040) - Jill
Jill
Huldenberg
5/5 (2 reviews)
Ik spreek vloeiend Nederlands (mijn moedertaal) en ben in het bezit van een certificaat C2 voor Engels. Ik heb deze twee vakken eerst aan de opleiding toegepaste taalkunde (vroeger vertaler-tolk) gevolgd, en hierna in de lerarenopleiding.
Vertaler engels in Brussel (1000) - Marie-joëlle
Marie-joëlle
Brussel
5/5 (1 reviews)
Ik heb in het kader van mijn professionele activiteit (management assistant) al veel ervaring met vertaalwerk. Ik vertaal zowel van FR naar NL als van NL naar FR en van het EN naar het Fr of het NL. ik ben altijd beschikbaar voor vertaalwerk.
Vertaler engels in Elsene (1050) - Isabel
Isabel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Elsene
5/5 (1 reviews)
Van dikke brochures tot geestige tweets, je kan het zo gek niet bedenken of ik heb ze al geschreven tijdens mijn loopbaan als communicatiemedewerker en copywriter (zie cv op www.isabelwagemans.com). Nu wil ik heel graag websites maken voor particulieren en verenigingen (zie bv. www.solidairmethonduras.be).
Vertaler engels in Laken (1020) - Michiel
Michiel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Laken
5/5 (1 reviews)
Ik heb ervaring als vertaler bij oa Esprit en Armani. Ik kan u helpen bij eender wat soort vertalingen Eng-NL of NL-Eng. Ik kan ook teksten proofreaden en hulp bieden bij het opstellen van een thesis of artikel.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Engels Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.99 door 422 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Engels Wezembeek-oppem, prijs vertaling Engels Wezembeek-oppem, vertaler Engels Nederlands Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Engels in Wezembeek-oppem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden