transport Stokrooie

Transport Stokrooie Ontdek talentvolle transporteurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Transporteur Stokrooie: Onze selectie dienstverleners in jou buurt

Transporteur in Hasselt (3500) - Tim
Tim
Hasselt
4.92/5 (114 reviews)
Hallo, Mijn naam is Tim ondertussen 36 jaar, getrouwd en werkzaam in een technische omgeving.. Als hobby en ontspanning wil ik graag allerlei klusjes uitvoeren die me interessant lijken! Afgestudeerd als elektricien, erna allerlei cursussen, .. Ervaring via hoofdberoep en renoveren eigen woning (sanitair, tegelen, behangen,...) . Tuinwerk (maaien, scheren, snoeien, boomkap...)vind ik ook fijn..
Transporteur in Hasselt (3500) - Francis
Francis
Hasselt
4.98/5 (40 reviews)
Hallo, ik ben in het bezit van een kleine bestelwagen (Opel Combo) en kan allerhande transport doen. Pakketten afhalen of leveren, koerier dienst, kleine verhuizingen, afhalen materiaal enz...
Transporteur in Zonhoven (3520) - Richard
Richard Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zonhoven
4.89/5 (19 reviews)
vervoer naar containerpark bouwpuin -snoeisel enz. opruiming garage - kelder - huis leegmaken - ophalen en wegbrengen aangekochte / of verkochte goederen enz
Transporteur in Kuringen (3511) - Erwin
Erwin
Kuringen
5/5 (17 reviews)
Een grote opruim, een garage leegmaken, zolder uitkuisen: ik doe het allemaal met plezier. Ik beschik over een dubbel as aanhangwagen en een zeer praktische auto
Transporteur in Berbroek (3540) - Ragragui
Ragragui
Berbroek
5/5 (10 reviews)
Ik ben flexibel en stipt. Als ik een afspraak heb kom ik die ook na. Geen afstand is te groot, want leg jaarlijks meer dan 40.000km af. Ik ben ook correct en betrouwbaar en steeds bereikbaar. Ook ben ik vaak door de week beschikbaar naast mijn shiften.
Transporteur in Stevoort (3512) - Katrien
Katrien
Stevoort
5/5 (4 reviews)
Heb je hulp nodig bij het winkelen en kan je er zelf niet geraken, dan wil ik gerust in jouw plaats gaan en alles thuis afleveren. Ofwel kom ik je ophalen en rijden we samen naar de winkel.
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan transporteur

Transporteur in Zonhoven (3520) - Frédéric
Frédéric
Zonhoven
5/5 (2 reviews)
Om kleine pakjes te vervoeren beschik over een personenwagen. Voor grotere goederen heb ik een Fiat Ducato. Als studentenjob in het weekend heb ik vroeger al transport van medische producten naar apothekers gedaan.
Transporteur in Hasselt (3500) - Berten
Berten
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Dag, ik rij met een Volkswagen golf en ben in het bezit van een aanhangwagen. Indien u graag iets verplaatst hebt, rij ik met veel plezier in de regio Limburg, Vlaams-Brabant. Ik hoop dat ik u snel kan helpen!
Transporteur in Kuringen (3511) - Yannick
Yannick
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Ik heb een grote wagen ter beschikking samen met een aanhangwagen van 2m X 1,25m. Als u hulp nodig heeft met kleine zaken te verhuizen/leveren/af te voeren help ik u graag verder.
Transporteur in Zolder (3550) - Robin
Robin
Zolder
5/5 (1 reviews)
Dag allemaal, ik beschik over een Volkswagen Tiguan en kan u helpen met verschillende leveringen. Door mijn werk in posten ben ik zowel door de week als in het weekend beschikbaar. Ik ben betrouwbaar en zal uw levering altijd bezorgen alsof het voor mezelf is.
Transporteur in Zonhoven (3520) - Ferdi
Ferdi
Zonhoven
5/5 (1 reviews)
Airport luchthaven national en international transport packet national en international als v.i.p chauffeur . Beste ik bied mijn bmw 520 break meet full lotion leader
Transporteur in Kuringen (3511) - Taron
Taron
Kuringen
5/5 (1 reviews)
Ik beschik over een camionetje en kan u helpen met het verhuisen, leveren en weg brengen van grofvuil. Maar ben ook schilder en klusjes man van beroep.
Transporteur in Hasselt (3500) - Kenneth
Kenneth
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik kan jullie goed helpen met een verhuis ik werk zelf in de meubelsector dus heb een goed oog in hoe iets binnen is te krijgen ik kan ook zorgen voor verhuisdekens hondjes etc..
Transporteur in Hasselt (3500) - Ishak
Ishak
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Voor dringende pakjes te leveren bent u op het juiste adres bij ons wij hebben jaren ervaring in het pakjes bezorgen van post NL, Bpost enzovoort.....
Transporteur in Hasselt (3500) - Ward
Ward
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Pakketjes voor particulieren, Pakketjes voor bedrijven Leveringen van bestellingen Alles wat van Punt ‘A’naar punt ‘B’ vervoerd kan worden met een wagen kan tijdig en veilig geleverd worden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel transporteurs in Stokrooie

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Ring Twice was mij totaal onbekend. Is een uitstekende dienst, de moeite waard om verder te vertellen. ”
Bjorn
“ het was de eerste keer, dus moest ik even zoeken hoe het functioneert en moest ik meerdere dienstaanvragen starten voordat ik de juiste weg gevonden had - maar uiteindelijk is het prima gegaan. ”
Okok
“ Een zeer goed initiatief als je niet weet waar je met grote spullen naartoe moet en je ze zelf niet naar het containerpark kan brengen. Alles is verlopen volgens de gemaakte afspraak. Top! ”
Ali
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Transporteur Stokrooie: geëvalueerd met 4.79 door 220 klanten

Populaire dienstaanvragen

transporteur Stokrooie, prive chauffeur Stokrooie, transport Stokrooie, pakje verzenden Stokrooie, vervoerder Stokrooie,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden