grofvuil ophalen Destelbergen

Ophaling grof huisvuil in Destelbergen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Destelbergen

Grof huisvuil in Oostakker (9041) - Johan
Johan
Oostakker
4.96/5 (73 reviews)
Hallo, ik ben Johan. Een aantal taken waarvoor je beroep kan doen op mij zijn: levering, vervoer, pakjes bezorgen met eigen auto, verhuis, onderhoud tuin en meer! Met een camionette en Remorque naar het containerpark gaan doe ik ook geregeld voor mezelf en voor de klanten. Ervaring van opruimen en een Remorque veilig laden zijn me niet vreemd. Ik wil op dezelfde manier een helpende hand zijn voor jou.
Grof huisvuil in Wetteren (9230) - Jochen
Jochen
Wetteren
5/5 (12 reviews)
Ik beschik over een grote aanhangwagen waarmee ik uw grof vuil, groenafval, sloopafval, houtafval, meubels, electro, ijzer,... kan komen ophalen en wegbrengen naar het containerpark. U kan mijn aanhangwagen ook huren per dag of per week!
Grof huisvuil in Gentbrugge (9050) - Deyan
Deyan
Gentbrugge
4.86/5 (7 reviews)
Dag ik ben Deyan 50 jaar Gent met camionete l2h2 Verhuizen, leveren,ophalen,containerpark,legen van huizen,Ja we doen het allemaal (ook buitenland), Bel of sms voor meer info
Grof huisvuil in Gent (9000) - Luc
Luc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
4.2/5 (5 reviews)
Als vastgoedkantoor bieden wij al jaren naservice aan onze klanten via onze klusman, van schilderen tot hulp in de tuin of een kast van ikea monteren. Laat maar weten en wij kijken wat wij kunnen doen.
Grof huisvuil in Gent (9000) - Jamel
Jamel
Gent
4.5/5 (4 reviews)
Hallo, ik ben Jamel. Ik heb zelf een rijbewijs b om mezelf te verplaatsten of eventueel zelf te rijden naar de containerpark voor zowel grofvuil als andere dingen die naar de containerpark moeten.
Grof huisvuil in Ledeberg (9050) - Lisa
Lisa
Ledeberg
5/5 (1 reviews)
Hoi, Ik heb een Ford ka. Het is een kleine wagen, maar ik doe mijn best om er zoveel mogelijk in te krijgen. Ik wil bovendien mijn handen uit de mouwen steken en helpen met verhuizen. Kracht is helaas mijn zwakte, maar snelheid is mijn sterkte! Kleine verhuizingen zijn dus ideaal voor mij :D.
Grof huisvuil in Lochristi (9080) - Koen
Koen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lochristi
Nieuw
Hallo, ik beschik over een kleine bestelwagen (berlingo) met twee-asser aanhanger. Ik heb ook een B/E rijbewijs met jaren ervaring. Voor mijn zelfstandig beroep deed ik vaak vervoer van zwaarder materiaal.
Grof huisvuil in Gent (9000) - Yuli
Yuli Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Ik help u graag bij het laden van goef vuil ,Indien gevraagd kunnen wij ook met twee langskomen om sneller uw huis leegmaken, ik ben zeer betrouwbaar!
Grof huisvuil in Sint-amandsberg (9040) - Ken
Ken
Sint-amandsberg
Nieuw
Beste , ik ben een jongeman met veel werkmotivatie en Ik heb een kleine camionette ter beschikking voor verhuis en containerpark met chauffeur. Alles kan besproken worden na mijn vaste werkuren en in het weekend.Ik ben ben regio gent
Grof huisvuil in Gentbrugge (9050) - Geert
Geert
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb een auto met aanhangwagen. Ik heb reeds ervaring in de transportsector. Ik plan alles grondig en stel vragen op voorhand. Op het einde van de rit wil ik alles graag afgewerkt en klaar binnen de gemaakt afspraken.
Grof huisvuil in Gent (9000) - Stef
Stef Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Grote camionette ter beschikking en niet bang om de handen vuil te maken. Voor grote en zware stukken kan ik altijd extra hulp inschakelen. Geen job te vuil of te zwaar.
Grof huisvuil in Sint-amandsberg (9040) - Matthias
Matthias
Sint-amandsberg
Nieuw
Heb aanhangwagen ook die kiept tot 2000kg als u geen vervoer of geen tijd dan kan je me altijd bellen ook voor opkuis of voor grote stukken te vervoeren ook geen probleem mvg
Grof huisvuil in Gent (9000) - Aliev
Aliev Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
Ik ben en transport bedrij met en harekter ik geb zalf 5 jaar als transpot meneger geverkt en ik geb mijn zalf bedijf op geregt. Te gent voor meer in knjij mij kotakteiren
Grof huisvuil in Merelbeke (9820) - Arne
Arne
Merelbeke
Nieuw
Ik heb een auto citroen berlingo , hier kan veel in. Ik pak alles mee wat ik kan wegkrijgen in het containerpark. Dit voor de nodige vergoeding uiteraard.
Grof huisvuil in Sint-amandsberg (9040) - Mahmoud
Mahmoud Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-amandsberg
Nieuw
Transport in very secure and accurate way. I transport all kind of marchendise or personal stuff except alcohool you can take care of it. More the client is happy, the more I get satisfy of my job.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Verschillende services allemaal bijeen, aangenaam verrast door de snelheid waarmee aanbieders reageerden. Het werkt dus wel. Top ook dat betaling pas na geleverde dienst moet, zodat je zeker bent. Ook fijn dat je het... ”
Azeddine
“ Gemakkelijk een dienstverlener te vinden (via het systeem) om de taken te laten uitvoeren die je wenst. ”
Hans
“ Prachtige organisatie om mensen te helpen die met een klein probleem zitten en waar o.a. een firma of een instantie niet voor langskomt. Dit (hulp)net zou officieel en over heel Vlaanderen (België) moeten verspreid ... ”
Frederic
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ophaling grof huisvuil Destelbergen: geëvalueerd met 4.75 door 102 klanten

Populaire dienstaanvragen

grofvuil Destelbergen, ophaling grof huisvuil Destelbergen, groot huisvuil Destelbergen, grofvuil laten ophalen Destelbergen,...

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen grof huisvuil in Destelbergen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden