massage Sint-amandsberg

Massage Sint-amandsberg: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Sint-amandsberg: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Gontrode (9090) - Juri
Juri
Gontrode
5/5 (4 reviews)
Ik heb meerdere workshops massage gevolgd, tot op heden vond elke klant het zalig om een massage te ontvangen van mij, ik doe het dan ook met veel zorg en liefde.
Massage aan huis in Mariakerke (9030) - Jan
Jan
Mariakerke
5/5 (3 reviews)
Mijn naam is Jan, de laatste tijd begonnen mensen me te vertellen dat ik een geschenk heb. Mijn aanraking. Ik zou dat geschenk met meer mensen willen delen. Ik ben kunstenaar en lichaamstherapeut. Ik heb veel nieuwsgierigheid naar het menselijk lichaam en de genezingsprocessen. In mijn sessie werk ik met een fusie van somatische Thaise yoga massage en Ilan Lev Method.
Massage aan huis in Gent (9000) - Davy
Davy Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (2 reviews)
Je moet het zelf ondervinden wat mijn behandeling met u doet en je komt zeker terug. Ik heb internationale ervaring bij wielerploegen en al enkele olympiërs behandeld
Massage aan huis in Sint-amandsberg (9040) - Lennart
Lennart
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik ben al jaren kinesitherapeut en weet dus als geen ander hoe de spieren te relaxeren. Ik kan jou een relaxerende massage aanbieden bij jou of bij mij thuis, in een ontspannen en vertrouwde setting. Ook bij specifieke klachten kan je bij mij terecht voor een verlichting van jouw pijn.
Massage aan huis in Sint-amandsberg (9040) - Luc
Luc
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Een ontspannende massage kan deugd doen. Bij Syntra heb ik daarvoor een degelijke opleiding gevolgd. Ik kom bij u thuis en breng mijn massageolie mee, maar ik heb geen massagetafel. U zorgt dus zelf voor een rustige plaats waar u kan liggen en een (bad)handdoek. Ik respecteer de grenzen van wie ik masseer en doe dus geen ongewenste handelingen. Een sessie duurt ongeveer een uur en kost 30 EUR.
Massage aan huis in Sint-amandsberg (9040) - Kris
Kris
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Hallo ben man van 51 jaar met veel vrije tijd weekdagen,weekend en avond,nacht .ik masseer graag mensen die last hebben van stress .een ontspannende massage doet altijd deugd .enkel huisbezoeken
Massage aan huis in Gent (9000) - Eva
Eva
Gent
Nieuw
Ik ben lic. L.O. en hou van massage. Het is een ideale manier om het lichaam te ontspannen en stress te reduceren. De massage kan doorgaan bij mij thuis.
Massage aan huis in Gent (9000) - Maaike
Maaike
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben Maaike, 23 jaar. Als laatstejaarsstudente kinesitherapie waardoor ik professionele massages kan geven. Tijdens mijn stages kreeg ik altijd goede feedback hierop. Aarzel niet om contact met mij op te nemen.
Massage aan huis in Gentbrugge (9050) - Tes
Tes
Gentbrugge
Nieuw
Alle massages worden aangeboden in een hygiënische en rustgevende ruimte. De massages worden afgestemd op je persoonlijke wensen : probleemgebieden, de hoeveelheid druk,.. De massage wordt verzorgd met warme olie. Enkel voor vrouwen.
Massage aan huis in Bottelare (9820) - Kelly
Kelly
Bottelare
Nieuw
Golden hands , ik Ben zeer goed in Aan te voelen en te luisteren naar wat Jou wensen zijn zodat je geholpen word ! Doe dat met liefde ! Grtjes
Massage aan huis in Gent (9000) - Evi
Evi
Gent
Nieuw
Pijn in je rug door stress of spanningen? Luister naar je lichaam en boek een massage. Ik bied algemene therapeutische massages aan bij mij thuis waar ik een ruimte hiervoor inrichtte. Ik gebruik warme olies en maak ook olies op maat om nog lang na te genieten.
Massage aan huis in Sint-martens-latem (9830) - Sebastian
Sebastian Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Sint-martens-latem
Nieuw
Ontspanningsmassage en relaxatie. Mindfulness en emotie-therapie. Gecertificeerd coach en begeleider van individuen en groepen. Vertrouwen en verbinding als mijn kracht.
Massage aan huis in Gent (9000) - Francine
Francine
Gent
Nieuw
Hallo! Ik ben in opleiding tot welnessmasseur Deep tissue, energy flow & Ilan Lev Samen kijken we naar wat voor jou wenselijk is Omdat ik nog niet gecertificeerd ben, een zeer goedkoop tarief :)
Massage aan huis in Ertvelde (9940) - Tine
Tine
Ertvelde
Nieuw
Heeft u nood aan een relaxerende massage? Geef mij een seintje en we maken een afspraak. Ik heb mijn diploma van masseuse en kom graag bij u langs. Als u vragen heeft, stel ze gerust!
Massage aan huis in Evergem (9940) - Kubilay
Kubilay
Evergem
Nieuw
Ik heb geen certificaat voor masseren maar ben er zeker goed in. Ik kom tot aan huis voor massage en zal je volledig gaan laten ontspannen...........
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel masseurs in Sint-amandsberg

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Sint-amandsberg: geëvalueerd met 5.0 door 12 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Sint-amandsberg, thai massage Sint-amandsberg, prive massage Sint-amandsberg, masseuse Sint-amandsberg, hoofdmassage Sint-amandsberg, relax massage Sint-amandsberg, masseur Sint-amandsberg, rugmassage Sint-amandsberg, nekmassage Sint-amandsberg, thaise massage aan huis Sint-amandsberg, massage gezocht Sint-amandsberg, thai massage aan huis Sint-amandsberg,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden