Groepen van 8 tot 10 personen koken samen onder mijn leiding.
Er wordt samen geproefd, getafeld en opgeruimd.
Elk recept wordt uitgeschreven en aan alle deelnemers meegegeven.
Specialiteit is kreeft.
I'm originally from Turkey, a mix of Aegean and Eastern cuisine. Our home was filled with Mediterranean and meaty dishes. I have been cooking for myself, my partner, and my friends for the last 15-16 years. I enjoy cooking and teaching everything,...
Ik heb 5 jaar Hotelschool gevold dus koken kan ik wel zeer goed. Ik heb 3 jaar keuken gedaan en 2 jaar bakkerij. Daarnaast heb ik ook nog op de deeltijds school een keukenopleiding gehad van een Chef met zijn eigen restaurant waar ik enorm veel va...
Koken met Anne-Marie was voor ieder van ons een verrijking. Proficiat.
Luc, 5 maanden geleden
Gregory
Cours de cuisine pour 3 personnes
Gregory a été super! On a passé 1 moment convivial et savoureux. Je referai appel à lui sans hésiter
Camille, 10 maanden geleden
Juliette
cuisine de tous les jours
De les zelf was geweldig. Het enige minpunt is dat we specifiek vroegen naar een les voor dagelijks koken van bij ons en dat ze uiteindelijk enkel asiatisch aanbood, in tegenstelling tot haar profiel. Maar verder alles uitmuntend
Ring Twice, dat is veel meer dan enkel kookleraars
Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid
Ontdek andere actieve kookleraars in Sint-martens-latem
Margje
Afsnee
Nieuw
Ik kook super graag, heb ook enkele opleidingen aan het cvo gevolgd om dit nog te verfijnen en ik ben de laatste tijd vooral aan het werken met vegetarische/vegan maaltijden.
Ruth
Landegem
Nieuw
Ik bak veganistische taarten. Deze smaken even lekker of zelfs lekkerder dan taarten gemaakt van dierlijke ingrediënten. Dus geen eieren, boter gemaakt van melk, ... Ik bak heel graag en laat me inspireren door verschillende koks, bloggers, ...
Charlotte
Zwijnaarde
Nieuw
Koken doe ik met veel plezier, maar vooral cocktails en experimenteren met smaken zijn mijn echte passie. Als autodidact ben ik meerdere keren Belgisch winnaar en vertegenwoordiger geweest op allerhande wedstrijden.
Nina
Zwijnaarde
Nieuw
Ik heb stw gestudeerd, sta in de keuken altijd. Ik studeerde voeding en dieetkunde dus ook veel koken gehad en ik studeer nu leerkracht zorg waar ik ook veel koken in heb ik heb ook een bak en kook insta gram en ben
Bezig met mijn eigen kookboek
Gitte
Gent
Nieuw
Koken en bakken zijn altijd al passies van mij geweest. Ik word enorm geïnspireerd door de culturen waar ik mee ben opgegroeid en kan heel gevarieerd koken.
Birgitte
Zwijnaarde
Nieuw
Ik kan jou vooral aanleren om met basisprincipes veel lekkere en gezonde eten te maken, zonder te moeten boeten op smaak en kwaliteit.
Ik kook wel geen vegaans of puur vegetarisch. Dit vooral omdat ik dit zelf niet ben. Mijn tzatziki is wel heel l...
Daan
Gent
Nieuw
Als bakker met kookervaring in een feestzaal en een passie voor lesgeven, kan ik zeker en vast enkele zaken aanleren aan de beginnende hobbykok. Zelf ben ik gespecialiseerd in gebakjes en zeer geïnteresseerd in de klassieke franse keuken :)
Zoë
Gent
Nieuw
Ik heb van kinds af aan helpen koken met mijn mama, en heb mezelf een beetje leren koken. Ik kan veel dingen maken. En ik probeer graag nieuwe dingen te maken. Ik Heb op school 3 jaar gestudeerd als keukenmedewerker.
Emma
Gent
Nieuw
Ik kook elke dag voor mezelf en thuis soms voor het gezin.
Ik heb leren koken van mijn mama en daarnaast van mezelf via recepten. (Vooral Jeroen Meus)
Quinten
Zwijnaarde
Nieuw
Ik heb genoten van een koksopleiding. Zelf ben ik tevens sous-chef geweest en chef in belgië en het buitenland in verscheidene restaurants. Ik heb geholpen kookworkshops geven. En heb enkel maar in de horeca gestaan voor de afgelopen 10 jaar :)