koerier Willebroek

Ontdek talentvolle koeriers in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Willebroek

Ahmed is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Koerier in Willebroek (2830) - Ahmed
Ahmed
Willebroek
4.97/5 (102 reviews)
Beste ik beSchik over een aanhangwagen als je spullen hebt dat vervoerd moet worden of moet gaan halen heb ervaring als chauffeur tevens kan ik mensen ook vervoeren naar de luchthaven hopelijk tot gauw
Koerier in Blaasveld (2830) - Bart
Bart
Blaasveld
5/5 (14 reviews)
Ik beschik over een eigen auto ( rijbewijs B), ben stipt en correct. Bij deze zou ik je graag helpen om kleine tot grotere pakjes op hun bestemming te krijgen.
Koerier in Kapelle-op-den-bos (1880) - Arjen
Arjen
Kapelle-op-den-bos
4.92/5 (13 reviews)
Ik kan met mijn auto (break) of/en remork van 2,5m x 1,25 met loofnetten materiaal voor u ophalen. Stuur me gerust waarmee ik u kan helpen. Ik zorg voor de levering van uw product zonder schade.
Koerier in Niel (2845) - Dirk
Dirk Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Niel
4.91/5 (11 reviews)
Hoi, wanneer de opportuniteit zich voordoet kan ik jou helpen met uw logistieke problemen. Ik ben een voorzichtige chauffeur die in ook in het bezit is van een break met aanhangwagen (tot 700kg en 2,5m³).
Koerier in Puurs (2870) - Jelle
Jelle
Puurs
5/5 (3 reviews)
Als vriendelijke en spontane persoon ben ik ideaal om leveringen te brengen naar klanten die ongeduldig zitten te wachten. Een vlotte service is wat ik aanbied op flexibele uren. Ik beschik over een eigen wagen die ik hiervoor kan gebruiken.
Koerier in Boom (2850) - Ann
Ann
Boom
5/5 (3 reviews)
Als ik iemand kan helpen met vervoer kan dat zeker. Ik heb een grote wagen en aanhangwagen. Ik sta open voor ophalen van materiaal, afvoeren van materiaal, vervoeren van personen en zelfs helpen met verhuizen.
Koerier in Willebroek (2830) - Johan
Johan
Willebroek
5/5 (2 reviews)
ben in bezit van camionette niks speciaal dus gewoon 2.5 meter cm op 120 binnenkant . eventueel in cobinatie autoremorque 1100 kg met totaal van 1500 kg of moteraanhangwagen .dringend klein pakketje of brief kan ook met moter bezorgd of afgehaald worden .
Koerier in Londerzeel (1840) - Vincent
Vincent Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Londerzeel
5/5 (2 reviews)
Ik heb een kleine camionette ter beschikking. Kleine meubels, pakjes, kleine goederen kunnen gemakkelijk getransporteerd worden. Liefst Straal van 20a25km
Koerier in Willebroek (2830) - Magdalena
Magdalena
Willebroek
5/5 (1 reviews)
I'm a driver from 9 years. Two yeras I workd as a post delivery and courier. One year I work as a driver in UberX, I know how to work with clients. One year I was work as a dliver in pizzeria. I always take care about car, packet, food etc. YOU WILL BE SATISFIED 100% :)
Koerier in Boom (2850) - Leroy
Leroy
Boom
5/5 (1 reviews)
Ik ben een koerier voor bpost en pizza ik vind het heel leuk op de baan ik ben heel snel en tijd gericht afspraak is afspraak alles moet volgens de regels en tijden geleverd worde
Koerier in Heffen (2801) - Lennert
Lennert
Heffen
5/5 (1 reviews)
Ik kan voorzichtig omspringen met het materiaal. En ik heb ook een camionette ter beschikking. En ben ook zeer stipt. Als je interesse hebt maat het zeker weten!
Koerier in Blaasveld (2830) - Laurens
Laurens
Blaasveld
5/5 (1 reviews)
Beschik over een auto en over een camionette, kan grote en kleine leveringen doen in en rond Antwerpen, soms ook eens daarbuiten. Vragen staat vrij dus contacteer me
Koerier in Willebroek (2830) - Laura
Laura
Willebroek
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig om ergens iets te leveren of af te halen. Ik heb een partner Tepee. Bel mij en we bekijken/bespreken samen de mogelijkheden. Ben een behulpzaam en correct persoon.
Koerier in 'S Gravenwezel (2970) - Yentl
Yentl
'S Gravenwezel
Nieuw
Ik rij bijzonder graag rond met de auto. Afstand is voor mij geen struikelblok. Ik heb een Audi A3 dus alles wat daar in past kan ik vervoeren :) Heb ondertussen al een aantal jaar mijn rijbewijs en nog steeds ongevalsvrij :)
Koerier in Blaasveld (2830) - Eugène
Eugène
Blaasveld
Nieuw
Ben in het bezit van een stationwagen, die ik kan inzetten. Autorijden ben ik gewend, want was 25 jaar vertegenwoordiger. Zonder één enkel ongeval en België, vooral Vlaanderen ken ik zeer goed, qua wegennet.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel koeriers in Willebroek

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Het was de eerste maal dat ik gebruik maakte van de diensten. Het was een positieve ervaring. ”
Natan
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Willebroek: geëvalueerd met 4.98 door 155 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Willebroek, levering aan huis Willebroek, bezorger Willebroek, koeriersdienst Willebroek, levering in Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan koerier in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden