koerier Willebroek

Ontdek talentvolle koeriers in Willebroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie koeriers in de buurt van Willebroek

Ahmed is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Koerier in Willebroek (2830) - Ahmed
Ahmed
Willebroek
5/5 (53 reviews)
Beste ik beSchik over een aanhangwagen als je spullen hebt dat vervoerd moet worden of moet gaan halen heb ervaring als chauffeur tevens kan ik mensen ook vervoeren naar de luchthaven hopelijk tot gauw
Bart is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Koerier in Blaasveld (2830) - Bart
Bart
Blaasveld
5/5 (14 reviews)
Ik beschik over een eigen auto ( rijbewijs B), ben stipt en correct. Bij deze zou ik je graag helpen om kleine tot grotere pakjes op hun bestemming te krijgen.
Koerier in Heffen (2801) - Edwin
Edwin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Heffen
4.91/5 (11 reviews)
==========================================================================================================================================================================================================================================================================
Koerier in Willebroek (2830) - Johan
Johan
Willebroek
5/5 (2 reviews)
ben in bezit van camionette niks speciaal dus gewoon 2.5 meter cm op 120 binnenkant . eventueel in cobinatie autoremorque 1100 kg met totaal van 1500 kg of moteraanhangwagen .dringend klein pakketje of brief kan ook met moter bezorgd of afgehaald worden .
Koerier in Willebroek (2830) - Bert
Bert Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Willebroek
5/5 (2 reviews)
Ik beschik over een camionnette met een nuttige laadruimte van 1.60m, maar kan langere stukken vervoeren op mijn dakrails. Transport van hout doe ik, als zelfstandige meubelmaker, regelmatig.
Koerier in Willebroek (2830) - Magdalena
Magdalena
Willebroek
5/5 (1 reviews)
I'm a driver from 9 years. Two yeras I workd as a post delivery and courier. One year I work as a driver in UberX, I know how to work with clients. One year I was work as a dliver in pizzeria. I always take care about car, packet, food etc. YOU WILL BE SATISFIED 100% :)
Koerier in Blaasveld (2830) - Eugène
Eugène
Blaasveld
Nieuw
Ben in het bezit van een stationwagen, die ik kan inzetten. Autorijden ben ik gewend, want was 25 jaar vertegenwoordiger. Zonder één enkel ongeval en België, vooral Vlaanderen ken ik zeer goed, qua wegennet.
Koerier in Willebroek (2830) - Jelle
Jelle
Willebroek
Nieuw
hey, ik heb een Nissan Xtrail, dus heb een vrij grote wagen waar redelijk wat in kan. heeft u iets dat vervoerd moet worden, laat het me zeker weten. dan breng ik het voor u in orde. mvg jelle
Koerier in Rumst (2840) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Rumst
Nieuw
Ik heb een Skoda kodiaq waarmee ik al redelijk grote pakketten mee kan gaan leveren. Indien nodig gebruik ik een aanhangwagen waarmee ik met mijn B/E-rijbewijs zware ladingen mee kan vervoeren. En als dat nog niet voldoende is, dan lossen we het op met mijn C-rijbewijs en een camion.
Koerier in Willebroek (2830) - Karim
Karim
Willebroek
Nieuw
Ik heb een lichte vracht waardoor ik spullen kan leveren. Ik lever dikwijls voor een bedrijf goederen, waardoor ik ervaring heb opgedaan. Als u vragen hebt mag u die gerust stellen. Mvg
Koerier in Reet (2840) - Franky
Franky
Reet
Nieuw
Heb je goederen die je wil laten ophalen en/of leveren in binnen of buitenland. Dit groot of klein. Ik doe het allemaal. Dit zowel overdag als 's nachts. Ik ben betrouwbaar en verzeker jou van een correcte service.
Koerier in Willebroek (2830) - Nick
Nick
Willebroek
Nieuw
Ik ben een gepassioneerde chauffeur die al jaren ongevalvrij rijd, en de goederen en mensen behandel met het nodige respect zoals ik zelf behandeld wil worden
Koerier in Boom (2850) - Ali
Ali
Boom
Nieuw
Mijn leveringen zijn altijd op tijd en met een kwaliteitsvolle lading. Een vriendelijke klanten omgang is ook een belangrijke aspect op mijn lijst naast stiptheid.
Koerier in Willebroek (2830) - Atila
Atila
Willebroek
Nieuw
Ik luister altijd naar de klant en doe altijd zelf moeite om een oplossing te zoeken!Ik behandel hun materiaal zoals ik mijn eigen materiaal behandelen!!
Koerier in Willebroek (2830) - Beeckmans
Beeckmans
Willebroek
Nieuw
Ik ben elke dag op de baan en heb een goede kennis van het routenetwerk. Ik heb al een aantal kleine leveringen en kleine verhuizen achter de rug. Ik zal deze zo snel mogelijk en met veel verantwoordelijkheid uitvoeren. Zo lang deze klusjes mogelijk zijn met mijn Kia Ceed kan u mij contacteren :)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Snel antwoord op mijn vraag en er worden meteen oplossingen geboden. Super service! ”
Abdelatif
“ levering op voorspelde moment, tot aan de deur (al was het de verkeerde kant van het huis), al bevestigd op het houten voet. dus best handig! ”
Besim
“ Prachtige boom, vlotte communicatie, goede en correcte service, vriendelijke levering, … voor herhaling vatbaar!👍 ”
Benjamin
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Koerier Willebroek: geëvalueerd met 4.98 door 83 klanten

Populaire dienstaanvragen

koerier Willebroek, levering aan huis Willebroek, bezorger Willebroek, koeriersdienst Willebroek, levering in Willebroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen koerier in Willebroek

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden