informaticus Wezembeek-oppem

Ontdek talentvolle pc specialisten in Wezembeek-oppem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Wezembeek-oppem

Maxime is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.95/5 (20 reviews)
Als digital native ben ik opgegroeid met windows, iPhone… en andere producten. Ik ben zeer ervaren en ben steeds bereid om te helpen waar nodig. Ik ben zelfstandige in bijberoep en kan u voorzien van een factuur.
Informaticus in Kortenberg (3070) - André
André
Kortenberg
5/5 (18 reviews)
Beste mevrouw, meneer, Ben een paar jaar met pensioen, maar ‘k wil me nog wel actief bezighouden. Heel mijn carrière ben ik actief geweest in de elektronica en informatica sector. Heb op die manier de nodige software en hardware ervaring met PC’s en laptops die werken met Microsoft Windows. Kan je ook helpen met je smartphone of tablet die werken met Android. Vriendelijke groeten, André
Informaticus in Overijse (3090) - Roger
Roger
Overijse
5/5 (15 reviews)
Oudere mensen die moeite hebben met digitale handelingen, betalingen met raad en daad bijstaan....op een correcte manier uiteraard.... vertrouwen is goed.... controle beter... Roger
Informaticus in Machelen (1830) - François
François Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.93/5 (14 reviews)
Wat gestart is met het helpen van een vriend met het herstellen van zijn gsm een aantal jaar geleden werd snel meer en groter. IT’er - system engineer in hoofdberoep heb ik uitgebreid na mijn uren
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Kasper
Kasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.8/5 (10 reviews)
Ik werk altijd al aan mijn eigen computers, maar ben recent ook begonnen met anderen te helpen met hun problemen. Ik kwam nogal vaak tegen dat mensen iets compleet niet begrepen dat voor mij toch wel basiskennis was. Het viel me dus op dat ik veel mensen kon helpen met hun problemen. Dit kost vaak niet zo veel als men zou denken omdat de meeste problemen ontstaan door iets simpels.
Clement is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Informaticus in Kortenberg (3070) - Clement
Clement
Kortenberg
5/5 (8 reviews)
Computer-, smartphone- of internetverbindingsproblemen ? Geef me seintje en ik kom het bekijken en oplossen. Ik praat mensentaal en belaad je niet met technische termen. De computer is er voor jou en niet voor de techniek. Geen oplossing, geen betaling.
Informaticus in Everberg (3078) - Moozy m
Moozy m
Everberg
4.57/5 (7 reviews)
Ik heb 3jaar initiatie lessen gegeven aan 2 verschillende groepen. Informatica, gebruiken van nieuwe technologieën, internet, Tablets enz.. een groep was leerlingen met achterstand en andere groep was ouderen uit rusthuis
Informaticus in Etterbeek (1040) - Viktoria
Viktoria Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Etterbeek
5/5 (7 reviews)
5 jaar werkend in de snel veranderende wereld van informatica, help ik je graag met enige digitale en computerproblemen. Ook smartphones en tables opzetten. Velen noemen me een expert in excel en daar wil ik je met plezier een training van geven. Verder help ik je graag met het volledige Office 365 pakket (excel, word, PowerPoint,…)
Informaticus in Sint-joost-ten-node (1210) - Sophie
Sophie
Sint-joost-ten-node
5/5 (4 reviews)
During my webdesign education I've learned to master the various Adobe programs like Illustrator, InDesign, Photoshop and Lightroom. I have work experience as a webmaster where I've created several designs for websites. My biggest project is a website about Brussels, which I've designed and created myself.
Informaticus in Steenokkerzeel (1820) - Thomas
Thomas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Steenokkerzeel
5/5 (4 reviews)
Als consultant in diverse technische en fiscale domeinen hebben wij de afgelopen jaren veel kennis opgedaan inzake enkele specifieke domeinen. Wij willen deze ook graag met u delen opdat u minder afhankelijk zou zijn van andere partijen.
Informaticus in Steenokkerzeel (1820) - Marc
Marc
Steenokkerzeel
4.75/5 (4 reviews)
Ik werk tegenwoordig veel met MUSESCORE - een gratis programma - wereldwijd in gebruik om muziek te schrijven, te printen en auditief weer te geven. In het gebied van partituren voor blazers zou ik starters kunnen helpen bij de kennismaking met dit programma.
Informaticus in Perk (1820) - Hans
Hans
Perk
3.33/5 (3 reviews)
Hulp nodig bij (eenvoudige) computerproblemen? Opleiding op maat voor Office-programma's zoals Word, Excel en dergelijke? Ook Windows (alle versies). Ruime professionele ervaring met opleiding en individueel onderricht geven aan volwassenen en jongeren. Goed pedagogisch inzicht (en diploma!), spreek geen computerchinees en eindeloos geduld voor wie wat meer tijd nodig heeft. Senioren zeker welkom.
Informaticus in Everberg (3078) - Tom
Tom
Everberg
5/5 (2 reviews)
ik heb bijna 10 jaar lang gewerkt in de informatica wereld, en alhoewel ik dit momenteel niet meer doe kan ik hierin zeker nog van dienst zijn ( enkel microsoft of linux pc of laptop)
Informaticus in Peutie (1800) - Azzam sultan
Azzam sultan
Peutie
3.5/5 (2 reviews)
Beste, Ik ben vormgever, designer en website ontwikkelaar met 10 jaar ervaring. Ik ben een werknemer bij een vzw in Brussel en blij om u verder te helpen als freelancer! Ik spreek Nederlands, English en Arabisch.
Informaticus in Sint-stevens-woluwe (1932) - Sam
Sam
Sint-stevens-woluwe
5/5 (2 reviews)
Ik ben afgestudeerd als systeem en netwerkbeheerder en heb sindsdien altijd in de IT gewerkt. Ik heb een jaar in de IT support gewerkt en ben nu aan mijn 2de jaar bezig als systeembeheerder. Ik herstel heel graag computers en zorg dat ze sneller werken in mum van de tijd. Contact met de klant is het belangrijkste waardoor hij/zij altijd op de hoogte is zodat er constructief gewerkt kan worden.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Wezembeek-oppem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel goed initiatief. Veel soorten hulp en uitleg over wat de aanbieder kan en wil doen ”
Ayko
“ Een noodoproep die een schot in de roos bleek - onmiddellijk veel en bruikbare reacties. ”
Bert
“ Ik had er nog nooit van gehoord. Bij toeval gevonden op internet. Nuttig voor iedereen die gelijk welk probleem kan voorleggen. ”
Robby
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Wezembeek-oppem: geëvalueerd met 4.83 door 130 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Wezembeek-oppem, pc hersteller Wezembeek-oppem, reparatie computer Wezembeek-oppem, computertechnicus Wezembeek-oppem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden