informaticus Diegem

Ontdek talentvolle pc specialisten in Diegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie informatici in de buurt van Diegem

Informaticus in Vilvoorde (1800) - Maxime
Maxime Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.95/5 (19 reviews)
Als digital native ben ik opgegroeid met windows, iPhone… en andere producten. Ik ben zeer ervaren en ben steeds bereid om te helpen waar nodig. Ik ben zelfstandige in bijberoep en kan u voorzien van een factuur.
Informaticus in Machelen (1830) - François
François Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Machelen
4.93/5 (14 reviews)
Wat gestart is met het helpen van een vriend met het herstellen van zijn gsm een aantal jaar geleden werd snel meer en groter. IT’er - system engineer in hoofdberoep heb ik uitgebreid na mijn uren
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Kasper
Kasper Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
4.8/5 (10 reviews)
Ik werk altijd al aan mijn eigen computers, maar ben recent ook begonnen met anderen te helpen met hun problemen. Ik kwam nogal vaak tegen dat mensen iets compleet niet begrepen dat voor mij toch wel basiskennis was. Het viel me dus op dat ik veel mensen kon helpen met hun problemen. Dit kost vaak niet zo veel als men zou denken omdat de meeste problemen ontstaan door iets simpels.
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Tim-wouter
Tim-wouter Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Vilvoorde
5/5 (4 reviews)
Website voor uw bedrijf? Persoonlijke blog? Webshop? Hiermee help ik u graag verder! Video voor uw event, bedrijf, advertentie, social media? Ik beschik over professioneel materiaal en de nodige kennis.
Informaticus in Peutie (1800) - Louis
Louis
Peutie
5/5 (3 reviews)
Ben al meer dan 3jaar bezig met het ontwerpen van zowel 2D als 3D plannen voor tuinen, en publieke ruimtes. Werk met de programma’s AutoCAD, Adobe, SketchUP en Twinmotion. Daarnaast ben ik ook regelmatig bezig met het ontwerpende visualiseren van portfolio’s websites en logo’s voor particuliers en bedrijven.
Informaticus in Peutie (1800) - Azzam sultan
Azzam sultan
Peutie
3.5/5 (2 reviews)
Beste, Ik ben vormgever, designer en website ontwikkelaar met 10 jaar ervaring. Ik ben een werknemer bij een vzw in Brussel en blij om u verder te helpen als freelancer! Ik spreek Nederlands, English en Arabisch.
Informaticus in Sint-stevens-woluwe (1932) - Sam
Sam
Sint-stevens-woluwe
5/5 (2 reviews)
Ik ben afgestudeerd als systeem en netwerkbeheerder en heb sindsdien altijd in de IT gewerkt. Ik heb een jaar in de IT support gewerkt en ben nu aan mijn 2de jaar bezig als systeembeheerder. Ik herstel heel graag computers en zorg dat ze sneller werken in mum van de tijd. Contact met de klant is het belangrijkste waardoor hij/zij altijd op de hoogte is zodat er constructief gewerkt kan worden.
Informaticus in Diegem (1831) - Younes
Younes
Diegem
5/5 (1 reviews)
Als u pc een nieuwe windows nodig heeft, een programma nodig heeft dat normaal gezien honderden euro’s kost. Advies nodig heeft over welke computer u nodig heeft dan kan ik dit voor u doen. Ook als u een problee heeft met u iphone kan u mij altijd een berichtje sturen
Informaticus in Zaventem (1930) - Anne
Anne
Zaventem
Nieuw
Hulp nodig bij het instellen en gebruik van uw 1e smartphone en/of tablet? Of zoekt u een oplossing voor een specifiek probleem? Met mijn jarenlange werk- en privé-ervaring van computer, smartphones en tablets meen ik u een stuk verder op weg te kunnen helpen. Ikzelf vind het een uitdaging om elke dag bij te leren en oplossingen te vinden voor problemen die zich stellen
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Nora
Nora
Vilvoorde
Nieuw
Problemen met Excel? Ik kan je helpen! Ik verwerk aanvragen mbt Excel op afstand. Ik heb een gevorderde kennis van Excel en heb ook kennis in het schrijven van macro's (VBA). -------------------------
Informaticus in Nossegem (1930) - Moh
Moh Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nossegem
Nieuw
Met gebruik van CMS platformen kan ik websites voor u maken. Heeft u logo’s nodig dan kan ik ook voor u wat betekenen. Voor elk wat wils. Met vriendelijke groeten
Informaticus in Zaventem (1930) - Robin
Robin
Zaventem
Nieuw
Werkt uw Windows systeem, gsm of tablet niet langer naar behoren? Gaat het systeem niet zo snel meer als het zou moeten? Is je systeem besmet geraakt door een virus? Hulp nodig bij bouwen van een PC? Graag help ik je verder met al deze problemen door mijn theoretische en technische kennis in de strijd te gooien. Mijn grootste focus ligt op Windows, Linux en Android. Apple valt onder Best effort.
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Martijn
Martijn
Vilvoorde
Nieuw
Regelmatig onderzoek ik bij klanten problemen met computers / servers / ... Indien mogelijk worden deze onmiddelijk opgelost. Anders stel ik een oplossing voor op een langere termijn (nieuw stuk bestellen, ...).
Informaticus in Steenokkerzeel (1820) - Dries
Dries
Steenokkerzeel
Nieuw
Ik ben zeer gepassioneerd door computers en netwerken. Ik zit in mijn laatste jaar secundair onderwijs Network & IT. Ik help u graag verder met al uw problemen en/of vragen omtrent netwerken en IT.
Informaticus in Vilvoorde (1800) - Abdelwahid
Abdelwahid
Vilvoorde
Nieuw
Het begon allemaal toen ik mijn neefje me zijn telefoon heeft toevertrouwd om die te repareren. Na vele YouTube video’s en prutsen ging starte hij op! Het gevoel dat ik daarvan kreeg was onbeschrijfelijk. Sindsdien ben ik mijn families aanspreekpunt voor reparaties en wil dat graag voor anderen ook doen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel informatici in Diegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Tamelijk veel kandidaten hebben zich gemeld waarvan een aantal bij mij thuis. Keus was gemakkelijk. ”
Kristof
“ Beste, jullie leveren prachtig werk, volgende maal neem ik terug contact op met RingTwice , vriendelijk bedankt. ”
Rafael
“ Na aan te melden , direct contact met mensen voor de reparatie , kan niet sneller gaan , dankjewel ”
Bert
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Pc specialist Diegem: geëvalueerd met 4.77 door 55 klanten

Populaire dienstaanvragen

informaticus Diegem, pc hersteller Diegem, reparatie computer Diegem, computertechnicus Diegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden