herstelling huishoudtoestellen Merksem

Herstelling huishoudtoestellen in Merksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie reparateurs voor herstelling huishoudtoestellen Merksem

Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Nima
Nima
Deurne
4.74/5 (27 reviews)
Hallo, ik ben Nima, ik doe herstellingen van huishoudtoestellen zoals de rubber van een wasmachine vervangen en ik doe ook andere klusjes zoals een deurslot verwisselen, fornuis aansluiten etc. Aarzel niet om beroep te doen op mij!
Younes is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Huishoudelektro reparateur in Merksem (2170) - Younes
Younes
Merksem
4.76/5 (17 reviews)
Elektromechanische apparatuur is mijn passie. Ik krijg voldoening uit het probleemoplossend denken bij het repareren van huishoudelektro. Naast een goede theoretische kennis van de elektromechanica (uit mijn studies) beschik ik ook over praktische ervaring. Dit komt doordat ik regelmatig apparatuur repareer, denk maar aan naaimachines, wasmachines, diepvriezers, etc.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2060) - Ricardo
Ricardo
Antwerpen
4.67/5 (12 reviews)
Lang als hersteller en installateur gewerkt voor Elektro Loeters van alles wat elektro toestellen, vaatwasser, wasmachine, droogkast, oven en kookplaat
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Marc
Marc
Deurne
4.67/5 (6 reviews)
ik probeer steeds mijn best te doen om toestellen te herstellen zonder grote uitgaven. Niet alles is herstelbaar maar je kan het op zijn minst eens bekijken vooraleer weg te gooien
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Riyadh
Riyadh
Deurne
5/5 (4 reviews)
Ik herstel ook wasmachines, ovens en koelkasten. Ook alle andere huishoudelektro kan ik. Ik reken een vaste prijs zonder onderdelen. Dit is nog steeds voordeliger dan een echte firma en voor hetzelfde werk!
Huishoudelektro reparateur in Merksem (2170) - Yousri
Yousri
Merksem
5/5 (1 reviews)
Momenteel werk ik als elektricien bij Engie Fabricom en zou ik graag wat bijverdienen. Ik ben telkens beschikbaar in het weekend. Hieronder staan een paar weetjes over mij en mijn specialisaties: *2jaar ervaring als elektricien/meet&regel technieker bij Engie Fabricom *beschikt over eigen voertuig en materiaal *schema's aanpassen, verlichting/stopcontacten plaatsen, storingszoeken,....
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2060) - James
James
Antwerpen
Nieuw
Ik heb 1 jaar elektro gevolg op school en dit ligt me wel, ik vervang lusters repareer elektro enzovoort. Ik ben graag bezig met mijn handen.
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Dennis
Dennis
Deurne
Nieuw
Als technieker ben ik het gewoon om dingen te herstellen, van grote instalaties tot zeer kleine toestellen. Geen uitdaging is teveel! U kan dus gerust beroep op mij doen.
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Habet
Habet
Deurne
Nieuw
Sinds klein al was ik steeds samen met mijn vader en opa aan het klussen aan alles in huis. Al was het van een reparatie van de afstandsbediening tot het verbeteren van de wifi in het huis of aanleggen van nieuwe verlichting. Er is geen taak die me afschrikt :)
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2060) - Nathan
Nathan
Antwerpen
Nieuw
Hallo , mijn passie is elecktro-mechanica en ik heb dit 6 jaar lang gestudeerd. Ik werk ook op 3 schepen en onderhoud ze ook waar nodig. Zoals de benodigde apparaturen na te kijken en herstellen waaronder ; combi-oven , koelkasten , frituur , wasmachines , koffiemachines , lampen etc.
Huishoudelektro reparateur in Deurne (2100) - Mohmed
Mohmed Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
Het plaatsen van electro, bv in keukens en afwerking. Ik werk fijn en netjes af naar de klant toe. Als je iemand zoekt die het naar je wensen wilt moet je bij de Mo zijn. Ben een man van woord en luistert graag naar de klant.
Huishoudelektro reparateur in Antwerpen (2060) - Faiko cold service
Faiko cold service
Antwerpen
Nieuw
Met jarenlange ervaring in de installatie branche ,vind ik het leuk om binnenshuis bezig te zijn. Ik kan uw airco installeren en onderhouden en repareren en heb daar al ruime ervaring bij opgebouwd. Ik doe bijna alle klusjes in huis wat met installatie te maken heeft,wasmachine aansluiten ,droger aansluiten ,bijna binnenshuis kan ik doen.
Huishoudelektro reparateur in Ekeren (2180) - Zakaria
Zakaria
Ekeren
Nieuw
20+ jaar ervaring als electricien. Ondertussen ook als zelfstandige tewerkgesteld in het bedrijf ETI te Antwerpen Borgerhout. Bij mij kunt u terecht voor alle elektrische klussen aan redelijke prijzen met gegarandeerd tevredenheid.
Huishoudelektro reparateur in Schoten (2900) - Jo
Jo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Gediplomeerd electronicus met meer dan 10 jaar ervaring in het repareren van wit en bruin goed, lassen en solderen van de meeste metalen, hoog en laagspanning en zeer betaalbare prijzen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ De eerste keer dat ik ring twice gebruik en is een positieve ervaring gebleken. ”
Dirk
“ Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van de site. Een eenvoudige, snelle weg om te vinden wat je nodig hebt. Goede service. Goed bereikbaar en behulpzaam. Top! ”
Dirk
“ Makkelijke manier om hulp te krijgen indien je niemand kent die daartoe bekwaam is. ”
Hormoz
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Reparatie elektrische toestellen Merksem: geëvalueerd met 4.81 door 67 klanten

Populaire dienstaanvragen

wasmachine reparatie aan huis Merksem, klein elektro laten herstellen Merksem, wasmachine reparatie Merksem, herstelling huishoudtoestellen Merksem, herstelling wasmachine Merksem, koelkast reparatie aan huis Merksem, technieker wasmachine Merksem, reparatie elektrische toestellen Merksem, koelkast herstellen Merksem, reparatie vaatwasser Merksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen herstelling huishoudtoestellen in Merksem

De laatste aanvragen in de categorie huishoudelektro reparateur in Merksem

Afwasmachine geeft foutmelding - Vaatwasser herstelling - Verwarmingselement stuk afwasmachine EGSP 9514E - Koelkast gas vullen - Wasmachine herstellen - herstelling minivaatwasser klarstein - herstelling mini vaatwasser klarstein - Koelkast koel niet - Wasmachine - Hoover stofzuiger snoer geblokkeerd - Ik heb koelkast merk beko. Ventilator doet doet l en diepvries maar het biede warmt dus weet ik niet het is gas o - Condensdroogkast nazien - maakt vreemd geluid. - De trommel niet draaien - herstellen koffiezet apparaat - Herstellen combi oven - KETTING VAN WASMACHINE KAPOT - KETTING VAN WASMACHINE KAPOT - herstelling vaatwasser - Dampkap - Probleem met afvoer afwasmachine - Oven - Foutmelding Samsung droger - herstelling brander - Oven doet elektriciteit uitvallen. - wasmachine defect aan trommel, vermoedelijk riem - Droogkast - Ijskast koelt niet - Hersteller Vaatwasser - HERSTELLING WASMACHINE - Wasmachine herstelling - Scharnier ingebouwde ijskast + combi oven - Siemens EQ.5 espresso machine - herstelling oven - Wasmachine - Spoedherstelling elektronisch scorebord - schuurmachine repareren - Wasmachine stuk - vaatwasmachine verstopt - Reparatie samsung koelkast en wasmaschine (ander merk) - Mijn wasmachine herstellen - Wasmachine repareren - Gasvuur ,knoppens draaien en sluiten niet goed meer.Is misschien te vervangen ? - Het gasvuur,de knoppen draaien en sluiten niet goed meer.Zijn misschien nodig te vervangen ?
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden