events Bevel

Ontdek talentvolle hulp voor events in Bevel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Bevel

Events in Hallaar (2220) - Tom
Tom
Hallaar
5/5 (3 reviews)
Ik heb ervaring in vuurspuwen. Ik heb niet echt een act maar wil dit wel doen op een feestje Normaal vraag ik 100 euro per fles die gespuwd wordt. Kan ook als korte act Vraag voor meer info
Events in Hallaar (2220) - Peter
Peter
Hallaar
5/5 (2 reviews)
Feestje en geen kok? Ik heb ruime horecakeuken ervaring. Als hobbykok heb ik in avondonderwijs een diploma traiteur, restauranthouder, bakker en ijsbereider behaald. Of wil je bijv. als vrijgezellenavond of origineel avondje uit met vrienden een kookles? Ik heb de geschikte keuken en schuur. Gerechten afhalen vacuum verpakt kan ook. Alles is bespreekbaar.
Events in Lier (2500) - Elien
Elien
Lier
5/5 (2 reviews)
Met deze keuze wil ik vooral zeggen dat ik kan opdienen in een brasserie/restaurant/beurs. Ik heb al 3 jaar ervaring in de horeca. Ik kan eveneens mensen te woord staan op beurzen.
Events in Herentals (2200) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
5/5 (2 reviews)
Ben de ideale dj voor allerlei party’s en feesten , heb al 40 jaar ervaring met allerhande materiaal en ben ervaren op alle genres. Heb ook alle materiaal om te spelen en allerlei licht zetten om op te stellen
Events in Vorselaar (2290) - Kevin
Kevin
Vorselaar
5/5 (1 reviews)
ik heet kevin, ik ben een amateurfotograaf en doe al 2jaar met passie dat is niet veel maar iedereen begint moet ergens beginnen , ik kan enkele uren komen of een hele dag in het weekend voor verjaardagen, trouwfeesten, enz. ik werk kalm en geconcentreerd want voor mij telt het resultaat. geintreseerd? voor meer info of prijsbespreking kan je altijd een sms of mailtje sturen tot snel.
Events in Lier (2500) - Katoo
Katoo Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
5/5 (1 reviews)
Ik ben freelance fotografe sinds enkele jaren. Voornamelijk fotografeer ik architectuur en portretten, maar dat combineer ik met stilleven- (materialen, food, noem maar op), event- en trouwfotografie. Manusje van alles en altijd geïnteresseerd in nieuwe ideeën!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Bevel (2560) - Aster
Aster
Bevel
5/5 (1 reviews)
Ik ben geen fotograaf, maar een videograaf. Dat is uiteraard niet helemaal hetzelfde, maar je kan er achteraf zoveel meer kanten mee op. Korte fragmentjes met eigen gekozen muziek, langere montages, filmpjes voor Youtube of Facebook, tot het in verwerken van foto's en eigen beeldmateriaal, ... Een unieke film van een uniek moment, daar komt het op neer en dat is wat ik maak. Tot binnenkort?!
Events in Berlaar (2590) - Roel
Roel
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Ik ben Roel en ben gestart met het bespelen van de basgitaar op mijn 10 jaar. Dit is meer en meer een passie geworden en na gitaar te leren en een basis piano kan ik mezelf beschrijven als een singer-songwriter met sterke lyrics.
Events in Berlaar (2590) - Kris
Kris Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Ik heb reeds meerdere events gecoverd, vooral muziekfestivals oa BALder zomer, Heist bruist,... eedaflegging burgemeesters bij de gouverneur van de provincie Antwerpen,...
Events in Pulderbos (2242) - Tomas
Tomas
Pulderbos
5/5 (1 reviews)
Fotograaf doe ik zelf niet op het gebeuren maar een hele goede vriendin van mij betrek ik hier graag bij ! => google => rikki siebens (zeer sterk in haar vak)
Events in Berlaar (2590) - Jolijn
Jolijn
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Anderhalf jaar geleden kocht ik een reflex camera en startte ik in de academie met een cursus fotobewerking. Ik vind het vooral leuk om mensen te fotograferen. Mijn vrienden en familie komen graag naar mij toe om fotoshoots te doen. Wil jij zien wat ik zoal heb gemaakt, twijfel dan niet om me te contacteren.
Events in Lier (2500) - Marc
Marc
Lier
5/5 (1 reviews)
Hallo, ik ben amateurfotograaf en volg nu het 4de jaar Fotokunst aan de Kunst Academie. Heb je een fotoshoot in gedachte en zoek je hulp voor de uitvoering ervan?
Events in Nijlen (2560) - Kevin
Kevin
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Ik help graag met jouw eetfeestjes. Ovenschotels, lasagnes en pizza's zijn mijn specialiteiten. Ik maak ook authentieke romaanse pasta's, om praktische redenen is een groep van 10 het maximum voor deze heerlijke pasta's. Ze moeten ook à la minute bereid worden en vers van het vuur gegeten worden.
Events in Herenthout (2270) - Gilian
Gilian
Herenthout
5/5 (1 reviews)
Heb vooral ervaring als hobby fotograaf, maar ben zeker in staat foto's te nemen op kleine evenementen. Aarzel niet om voorbeelden te vragen moest je twijfelen!
Events in Nijlen (2560) - Bart
Bart
Nijlen
Nieuw
Hallo, ik ben Bart en ben 7 jaar geleden gestart met te draaien als DJ. Ik pas mij aan aan de doelgroep en het publiek. We werken met professioneel materiaal (Pioneer) en werken met z'n 2. Op zoek naar een DJ voor uw event/fuif/trouw? Dan bent u hier aan het juiste adres! Vanaf 40/uur bezorg ik je het feest van de avond.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Bevel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Bevel: geëvalueerd met 5.0 door 101 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Bevel, dienstverlener event Bevel, hulp voor event Bevel, evenement organiseren Bevel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden