events Grobbendonk

Ontdek talentvolle hulp voor events in Grobbendonk

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Grobbendonk

Events in Zandhoven (2240) - Wout
Wout
Zandhoven
4.75/5 (4 reviews)
reeds 5 jaar ervaring in de horeca, onderhand met opdienen en het werken als barman, werken in keukens van restaurants, verzorgen en voorbereiden van feesten,... Koken voor grotere groepen is ook geen probleem. Dit alles tegen voordelige prijzen. Twijfel niet en neem contact op!
Events in Lille (2275) - Dirk
Dirk
Lille
5/5 (2 reviews)
ik ben Dirk en heb 20 jaar ervaring met het bakken van smoutebollen op markten. Indien gewenst kan ik smoutebollen bij U thuis komen bakken voor bv een verjaardagsfeestje of aanverwante.
Events in Zoersel (2980) - Robin
Robin
Zoersel
5/5 (2 reviews)
Ik Ben Robin, 26Jaar en al een tijdje bezig met muziek. Ik sta open voor een de gewenste muziekkeuze naar u behoefte. Ik heb ook al best wel een beetje ervaring, lokale cafe's, verjaardagsfeestjes,....
Events in Herentals (2200) - Jan
Jan Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herentals
5/5 (2 reviews)
Ben de ideale dj voor allerlei party’s en feesten , heb al 40 jaar ervaring met allerhande materiaal en ben ervaren op alle genres. Heb ook alle materiaal om te spelen en allerlei licht zetten om op te stellen
Events in Vorselaar (2290) - Kevin
Kevin
Vorselaar
5/5 (1 reviews)
ik heet kevin, ik ben een amateurfotograaf en doe al 2jaar met passie dat is niet veel maar iedereen begint moet ergens beginnen , ik kan enkele uren komen of een hele dag in het weekend voor verjaardagen, trouwfeesten, enz. ik werk kalm en geconcentreerd want voor mij telt het resultaat. geintreseerd? voor meer info of prijsbespreking kan je altijd een sms of mailtje sturen tot snel.
Events in Bevel (2560) - Aster
Aster
Bevel
5/5 (1 reviews)
Ik ben geen fotograaf, maar een videograaf. Dat is uiteraard niet helemaal hetzelfde, maar je kan er achteraf zoveel meer kanten mee op. Korte fragmentjes met eigen gekozen muziek, langere montages, filmpjes voor Youtube of Facebook, tot het in verwerken van foto's en eigen beeldmateriaal, ... Een unieke film van een uniek moment, daar komt het op neer en dat is wat ik maak. Tot binnenkort?!
Ring Twice

Categorieën gelijkaardig aan events

Events in Pulderbos (2242) - Tomas
Tomas
Pulderbos
5/5 (1 reviews)
Fotograaf doe ik zelf niet op het gebeuren maar een hele goede vriendin van mij betrek ik hier graag bij ! => google => rikki siebens (zeer sterk in haar vak)
Events in Berlaar (2590) - Jolijn
Jolijn
Berlaar
5/5 (1 reviews)
Anderhalf jaar geleden kocht ik een reflex camera en startte ik in de academie met een cursus fotobewerking. Ik vind het vooral leuk om mensen te fotograferen. Mijn vrienden en familie komen graag naar mij toe om fotoshoots te doen. Wil jij zien wat ik zoal heb gemaakt, twijfel dan niet om me te contacteren.
Events in Nijlen (2560) - Kevin
Kevin
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Ik help graag met jouw eetfeestjes. Ovenschotels, lasagnes en pizza's zijn mijn specialiteiten. Ik maak ook authentieke romaanse pasta's, om praktische redenen is een groep van 10 het maximum voor deze heerlijke pasta's. Ze moeten ook à la minute bereid worden en vers van het vuur gegeten worden.
Events in Herenthout (2270) - Gilian
Gilian
Herenthout
5/5 (1 reviews)
Heb vooral ervaring als hobby fotograaf, maar ben zeker in staat foto's te nemen op kleine evenementen. Aarzel niet om voorbeelden te vragen moest je twijfelen!
Events in Nijlen (2560) - Bart
Bart
Nijlen
Nieuw
Hallo, ik ben Bart en ben 7 jaar geleden gestart met te draaien als DJ. Ik pas mij aan aan de doelgroep en het publiek. We werken met professioneel materiaal (Pioneer) en werken met z'n 2. Op zoek naar een DJ voor uw event/fuif/trouw? Dan bent u hier aan het juiste adres! Vanaf 40/uur bezorg ik je het feest van de avond.
Events in Herenthout (2270) - Kenny
Kenny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Herenthout
Nieuw
Hoikes, Ik ben Kenny, al 25 jaar actief bezig met muziek. Waarvan 20 jaar als dj. Te boeken voor allerhande feesten. Ik speel naar het volk en voor het volk. Niet echt gewoon mijn ding doen dus. Ambiance sfeer en gezelligheid wordt gebracht Boeken bij bij Kenny is als boeken bij een vriend😉
Events in Berlaar (2590) - Birgit
Birgit
Berlaar
Nieuw
Met jaren ervaring in de jeudbeweging en het diploma Animator in het Jeugdwerk is het brengen van sfeer en animatie geen enkel probleem voor mij, in combinatie met de nodige veiligheidsvoorwaarden.
Events in Zandhoven (2240) - Julie
Julie
Zandhoven
Nieuw
Van hapjes naar buffetten... Alles is mogelijk! We bespreken samen wat U wil en blijven budgetvriendelijk. Allergieën of vegetarisch, vegan?? No Problem!
Events in Zandhoven (2240) - Lanah
Lanah
Zandhoven
Nieuw
Goeiedag allemaal, ik ben lanah maes en doe ondertussen al 3/4jaar fotografie. Ik ben geen pro fotograaf, maar heb al wel wat ervaring en kan mooie resultaten geven.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Grobbendonk

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Grobbendonk: geëvalueerd met 4.98 door 16 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Grobbendonk, dienstverlener event Grobbendonk, hulp voor event Grobbendonk, evenement organiseren Grobbendonk,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden