events Reet

Ontdek talentvolle hulp voor events in Reet

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie dienstverleners in de buurt van Reet

Events in Kontich (2550) - Christine
Christine
Kontich
5/5 (47 reviews)
Neen, ik ben geen fotograaf! Maar ik kan wel je kapsel en outfit verzorgen voor een fotoshoot, voor een modeshow, voor een feest, voor een optreden, voor een event... Ik laat zowel volwassenen als kinderen, één persoon of meerdere, extra stralen voor hun specifieke 'catwalk'. Met al het nodige materiaal kom ik naar jouw locatie. Investeer in je haar, in je kapsel, het is je natuurlijke kroon!
Events in Boom (2850) - David
David
Boom
5/5 (11 reviews)
Hey, Ik heb enkel modules fotografie in avond onderwijs gevolgd. Ik sta open voor kleine projectjes Bv: lente feest - communie - portret Kaartjes ontwerpen is ook geen probleem.
Events in Boom (2850) - Fredric
Fredric
Boom
4.6/5 (5 reviews)
Heb gewerkt als Fredo de clown biu flippo in willebroek. Zelf de organisatie gedaan van verjaardagsfeesjes met een clown (ikzelf) en acrobaat als act.
Events in Boom (2850) - Danny
Danny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boom
4.25/5 (4 reviews)
Wij (koppel) hebben 7 jaar ervaring als beroepsfotografen en hebben in Boom een grote prof. ingerichte fotostudio. Zwangerschap-Newborn-baby,boudoir-artistiek-naakt,familie shoots, communie&lentefeest, huwelijksreportage,event. Ook voor (foto)drukwerk kan u bij ons terecht.
Events in Boom (2850) - Remco
Remco Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boom
4.67/5 (3 reviews)
Meer dan 20 jaar ervaring met fotografie en afgestudeerd als grafisch ontwerper/desktop publisher maken van mij de ideale partner voor uw fotografie opdracht. u kan mij contacteren voor event-, product-, huwelijks-, portretfotografie en zo veel meer.
Events in Kontich (2550) - Danielle
Danielle
Kontich
4.0/5 (2 reviews)
Ik heb vijf jaar academie gedaan Dus foto s voor een gelegenheid kan altijd Of foto s bewerken als jezelf foto s gemaakt heb kan ook altijd
Events in Rumst (2840) - Lisse
Lisse
Rumst
Nieuw
Ik ben al een paar jaar actief in de traiteur zaak bij mijn papa. Ik doe bij hem zo goed als alles: Opdienen,afwassen,keukenwerk... Ik vind het geen probleem om tot laat te werken of vroeg te beginnen.
Events in Boom (2850) - Joke
Joke
Boom
Nieuw
Al van kleins af aan was ik geïnteresseerd in het maken van foto's. Van mijn papa kreeg ik toen mijn eerste compact camera. Door in het middelbaar (en later) de opleiding fotografie te volgen, kreeg ik de kans om me hierin te specialiseren. Mijn interesse gaat van studiofotografie tot architectuurfotografie. Foto's worden steeds in Raw genomen en bewerkt in Photoshop.
Events in Boom (2850) - Filip
Filip
Boom
Nieuw
Ik ben al 8 jaar producer. Ik draai miziek zoals future bounce, future bass, bass house. Ik kom met plezier draaien op u event. Stuur mij en brichtje of email mij
Events in Kontich (2550) - Thai binh
Thai binh
Kontich
Nieuw
Ik leg graag emotie vast bij mensen. Je kan bij mij terecht voor portretfotografie, foto's van gezinnetjes, peuters,... Je mag me altijd contacteren ;-)
Events in Boom (2850) - Saskia
Saskia
Boom
Nieuw
Ik heb een cursus fotografie gedaan en doe dit nu als hobby. Ik heb ook al een paar opdrachten gedaan. Indien er interesse is kan ik mijn werk laten zien.
Events in Kontich (2550) - Jessica
Jessica
Kontich
Nieuw
Koken voor je eigen bubbel of gezelschap. De pure keuken. Ik leg je graag in de watten met mijn kookkunsten. Voor meer info. Stuur gerust een berichtje.
Events in Boom (2850) - Gedeon
Gedeon
Boom
Nieuw
Ik ben al 2jaar bezig met fotografie ik heb op de 30ste jubileum van mijn ouders hun trouw een heel team opgesteld om de mooiste foto’s te kunnen maken.
Events in Boom (2850) - Sven
Sven
Boom
Nieuw
Als 15 jarige kroop ik al in de donkere kamer met spullen van mijn overleden grootvader. Nadien had ik de smaak te pakken. Nu ben ik gespecialiseerd in Huwelijksfotografie, communiefotografie, portretfotografie binnen of buiten.
Events in Boom (2850) - Danny
Danny Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Boom
Nieuw
Jarenlange ervaring, geen usb-stick dj maar muziek aangepast volgens de wensen van de klant en de aanwezigen, prof installatie aangepast aan de locatie met respect voor uw trommelvliezen
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel dienstverleners in Reet

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Events Reet: geëvalueerd met 4.59 door 72 klanten

Populaire dienstaanvragen

evenementen Reet, dienstverlener event Reet, hulp voor event Reet, evenement organiseren Reet,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden