traiteur aan huis Lier

Ontdek talentvolle traiteurs aan huis in Lier

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie traiteurs in de buurt van Lier

Traiteur aan huis in Wommelgem (2160) - Tanya
Tanya
Wommelgem
5/5 (9 reviews)
Ik ben tanya,reeds 20jaar ervaring in de horeca,zowel zaal als keuken,grote events ook ervaring mee. Ben een harde werker,sociaal,goedlachs,teamplayer . Heb als opleiding piva gedaan, ben nog steeds met voeding bezig in mijn huidige job.
Traiteur aan huis in Lier (2500) - Elien
Elien
Lier
5/5 (2 reviews)
Met deze keuze wil ik vooral zeggen dat ik kan opdienen in een brasserie/restaurant/beurs. Ik heb al 3 jaar ervaring in de horeca. Ik kan eveneens mensen te woord staan op beurzen.
Traiteur aan huis in Kontich (2550) - Sammy
Sammy
Kontich
5/5 (1 reviews)
Heb meer dan 15 jaar ervaring in keukens en events. Ik ben iemand die snel leert en zelfstandig kan werken! Ik ben sociaal, krantvriendelijk en een echte teamplayer!
Traiteur aan huis in Nijlen (2560) - Kevin
Kevin
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Ik help graag met jouw eetfeestjes. Ovenschotels, lasagnes en pizza's zijn mijn specialiteiten. Ik maak ook authentieke romaanse pasta's, om praktische redenen is een groep van 10 het maximum voor deze heerlijke pasta's. Ze moeten ook à la minute bereid worden en vers van het vuur gegeten worden.
Traiteur aan huis in Boechout (2530) - Liesanne
Liesanne
Boechout
Nieuw
Ik bak graag taart. Ik volg elk jaar een cursus bij de piva. Aangezien mijn familie zelf niet graag taart eet is dit een kans om wat vaker te bakken. Algemeen koken interesseert me. Een mooie afwerking van hapjes of desserts vind ik belangrijk.
Traiteur aan huis in Berlaar (2590) - Rita
Rita
Berlaar
Nieuw
Heb jaren personeelskantine en vlees en kaastoog bij makro gedaan.wat ik ook wel zou kunnen doen zijn begrafeniskoffie s .markten koffiehuizen kantine.
Traiteur aan huis in Zandhoven (2240) - Julie
Julie
Zandhoven
Nieuw
Van hapjes naar buffetten... Alles is mogelijk! We bespreken samen wat U wil en blijven budgetvriendelijk. Allergieën of vegetarisch, vegan?? No Problem!
Traiteur aan huis in Rumst (2840) - Lisse
Lisse
Rumst
Nieuw
Ik ben al een paar jaar actief in de traiteur zaak bij mijn papa. Ik doe bij hem zo goed als alles: Opdienen,afwassen,keukenwerk... Ik vind het geen probleem om tot laat te werken of vroeg te beginnen.
Traiteur aan huis in Lier (2500) - Elise
Elise
Lier
Nieuw
Hallo, Ik ben Elise. Woonachtig te Lier en verpleegkundige van opleiding. Momenteel ben ik tewerkgesteld als verpleegkundige maar ben op zoek naar leuke bijverdienste voor dat extra centje! Hopelijk tot binnenkort!
Traiteur aan huis in Lier (2500) - Mona
Mona
Lier
Nieuw
Zoekt u een taart voor een feest , bruiloft, verjaardag, geboorte of andere speciale gelegenheid of heeft u gewoon zin in iets lekker of fruit taart enzovoort , kunt u bij mij terecht. Ik doe mijn best om jullie bestelling goed af te werken.
Traiteur aan huis in Berlaar (2590) - Niels
Niels
Berlaar
Nieuw
Heb een foodtruck met ongelooflijk lekker eten prijzen zijn bespreekbaar volgens wa u wil er zijn basis prijzen maar niet iedereen wil het zelfde feest kan gaan van simpel tot complex 3 gangen
Traiteur aan huis in Lier (2500) - Jelbrich
Jelbrich Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lier
Nieuw
Als cateraar komen we op vele unieke plaatsen, waar beleving centraal staat. Zoekt u een leuke totaal ervaring, een fijn diner bij jou thuis...? Neem zeler contact op en wij helpen jou graag verder
Traiteur aan huis in Ranst (2520) - Filip
Filip
Ranst
Nieuw
Ik ben al bijna 20 jaar kok en zoek een flexi job om te combineren met mijn job. Verwen mensen graag en ben zeer hulpvaardig. Voeding is mijn passie en wil hier andere mee helpen
Traiteur aan huis in Kontich (2550) - Jessica
Jessica
Kontich
Nieuw
Koken voor je eigen bubbel of gezelschap. De pure keuken. Ik leg je graag in de watten met mijn kookkunsten. Voor meer info. Stuur gerust een berichtje.
Traiteur aan huis in Sint-katelijne-waver (2860) - Suzanne
Suzanne
Sint-katelijne-waver
Nieuw
Ik zou heel graag in de horica werken omdat ik dat altijd graag gedaan heb en omdat eten en koken mijn leven zowat domineert en thuis zitten niet mijn ding is waar kan je dan beter zijn dan in een keuken. Een hobby-kok is nu eenmaal graag tussen de potten en pannen. en dat is voor mij niet ander. Groetjes Chris
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel traiteurs in Lier

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Catering Lier: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

menu traiteur Lier, bbq traiteur Lier, buffet traiteur Lier, traiteurdienst Lier, traiteur nieuwjaar Lier,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan traiteur aan huis in Lier

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden