computer herstellen Hamme

Hulp voor computer herstellen in Hamme

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie pc herstellers in de buurt van Hamme

Computer herstellen in Temse (9140) - Christof
Christof
Temse
5/5 (16 reviews)
Ik ben opgegroeid in "Generation Y" dat gekenmerkt is door de vinnigheid op IT-vlak. Vaak kom ik vindingrijk uit de hoek. Indien er problemen zijn op softwarevlak, sta ik altijd paraat om jullie te helpen.
Computer herstellen in Daknam (9160) - Ronin
Ronin Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Daknam
5/5 (11 reviews)
Met ondertussen meer dan 8 jaar ervaring in de wereld van elektronica is geen enkele reparatie meer onmogelijk. Van een scherm herstellen tot de allerkleinste componenten op jouw moederbord vervangen. Wij kunnen het allemaal! Ons oogmerk is om de beste prijs/kwaliteit te bieden! Computer/smartphone hulp nodig? Ook hiervoor kunnen wij u verderhelpen!
Computer herstellen in Nieuwkerken-waas (9100) - Abdel
Abdel Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Nieuwkerken-waas
5/5 (6 reviews)
Als zelfstandige computer en systeem beheerder bij meerdere KMO’s ben ik de persoon die al uw pc en informatica problemen kan oplossen. Geen probleem is te moeilijk en geen oplossing te ver. Ik kom aan huis en zorg voor uw interne infrastructuur
Computer herstellen in Appels (9200) - Kurt
Kurt
Appels
5/5 (3 reviews)
Mensen helpen met bepaalde software installaties of installeren van printers of andere randapparatuur voer ik met plezier uit. Aanleren van bepaalde software.
Computer herstellen in Daknam (9160) - Vincent
Vincent
Daknam
5/5 (2 reviews)
Ik kan uw computer zelf bouwen en ik kan uw computer ook herstellen Windows installeren of software installeren of uw computer versnellen door een snellere schijf te steken of te formatteren
Computer herstellen in Zele (9240) - Luc
Luc
Zele
5/5 (2 reviews)
"Ik help U graag bij het upgraden van U pc, problemen met anti virus, printer problemen,instellen van pc , nieuwe programma's installeren enz. Groetjes Luc"
Computer herstellen in Bornem (2880) - Thomas
Thomas
Bornem
5/5 (1 reviews)
Problemen met de computer of andere (smart) elektronica? Ik wil je hier gerust mee komen helpen. Ik heb een graduaat Systeem & netwerkbeheer en ben momenteel bezig met een graduaat-opleiding programmeren. Ik kan ook een gebroken scherm van je iPhone of iPad herstellen.
Computer herstellen in Hamme (9220) - Joris
Joris
Hamme
5/5 (1 reviews)
Ik heb een diepgaande kennis van android en windows telefoons, trage en niet opstartende smartphones zijn kinderspel voor mij om terug aan de praat te krijgen.
Computer herstellen in Lippelo (2890) - Jeroen
Jeroen Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Lippelo
5/5 (1 reviews)
Je kan bij mij terecht voor alle vragen over internet en netwerkverbindingen. Ook als je wil besparen op de vaste lijn, kan ik oplossingen aanbieden via VOIP. Ook voor elk ander computerprobleem is er wel een oplossing.
Computer herstellen in Hamme (9220) - Erik
Erik
Hamme
5/5 (1 reviews)
Werk reeds 25j in de IT sector. Heb enkele pc’s zelf gebouwd en geïnstalleerd. Heb kennis van zowel Windows, Mac en Linux. Ik kan je helpen met je netwerk setup, pc instellingen, herinstalleren van Windows en meer. Aarzel niet om te vragen.
Computer herstellen in Sint-niklaas (9100) - Recep
Recep
Sint-niklaas
Nieuw
Al 10 jaar werk ik als leerkracht informatica, in mijn vrije tijd klus ik pc-problemen: Hardware; software; netwerk; bekabeld; draadloos; nas-server; fileserver; server 2012; verloren bestanden herstellen..... Liefst doe ik mijn werk thuis, maar ik ben ook bereid om afstanden tot 10 km te leggen.
Computer herstellen in Dendermonde (9200) - Bram
Bram
Dendermonde
Nieuw
Ik werk in de It sector dus ben zeer vertrouwd met allerhande manieren van troubleshooting etc. Ik ben ook beschikbaar voor begeleiding bij het leren gebruiken van bepaalde software.
Computer herstellen in Sint-niklaas (9100) - Bart
Bart
Sint-niklaas
Nieuw
Hallo, ik ben Bart, 28 jaar oud. Reeds 5 jaar werk in als software ontwikkelaar en nu zoek ik wat bij te verdienen door u te helpen. PC problemen oplossen, herinstallaties, nieuwe software programmeren (ik heb voornamelijk ervaring in C#), nieuwe software of apparaten installeren, websites bouwen, uitleg geven, ... alles is mogelijk. Belangrijkste voor mij is dat u tevreden bent.
Computer herstellen in Lebbeke (9280) - Alexander
Alexander
Lebbeke
Nieuw
Hulp nodig voor uw computer, tablet of telefoon? Ik werk al ruim 15 jaar in de sector en geef je graag advies bij problemen. Automatiseren of optimaliseren van taken of workflow is mijn passie, ook hierbij kan ik je helpen... Teveel spam, of mails? Ik help je graag met het automatisch opruimen en organiseren van je mails.
Computer herstellen in Dendermonde (9200) - Robbe
Robbe
Dendermonde
Nieuw
Hebt u hulp met uw computer nodig? Dan kan u bij mij terecht! Ik ben Robbe. Ik ben 18 jaar. In mijn vrije tijd ben ik heel veel bezig met computers.U kan me contacteren voor het maken van computers, het herstellen, het upgraden van computers & Laptops. Onlangs heb ik ook een project met Suzuki gerealiseerd. Ik ben een zeer vlotte werker en zou graag mensen helpen met hun computers en laptops.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel computer herstellers in Hamme

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Een noodoproep die een schot in de roos bleek - onmiddellijk veel en bruikbare reacties. ”
Bert
“ Ik had er nog nooit van gehoord. Bij toeval gevonden op internet. Nuttig voor iedereen die gelijk welk probleem kan voorleggen. ”
Robby
“ Groot aanbod, duidelijk hoe je t moet aanpakken, stapsgewijze aanpak met respect voor privacy ”
Ayko
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Computer herstellen Hamme: geëvalueerd met 5.0 door 44 klanten

Populaire dienstaanvragen

pc herstellen Hamme, laptop herstellen Hamme, harde schijf herstellen Hamme, computer herstellen Hamme, computer reparatie Hamme,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan computer herstellen in Hamme

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden