Wat onze mama’s echt willen voor moederdag

fijne moederdag fijne moederdag

Onze mama’s doen zoveel voor ons, dat we eigenlijk meer dan één dag nodig hebben om ze te bedanken! En omdat ze ons net zoveel geven, is het vinden van het perfecte cadeau voor mamalief soms zoeken naar een speld in een hooiberg… En dat elk jaar opnieuw voor moederdag!

Heb je nog geen ideeën? We hebben ons team gevraagd wat zij hun mama cadeau doen. En er zijn tal van creatieve ideetjes uit de hoed gekomen! Van de klassieke bloemen tot het meest originele: een loodgieter inschakelen om haar het bad van haar dromen te geven. Je zal zien, er zit iets tussen voor elke mama!

Voor de lekkerbekken onder de mama’s

Houdt je mama van koken, maar wil graag ook eens genieten van een lekker gerecht? Geef haar het gevoel op restaurant te zijn, maar dan gewoon thuis! Schakel een kok aan huis in! Gegarandeerd zalige avond! En er wordt mij gezegd dat zo’n kok zelf voor de afwas zorgt… 🤗 Of laat een heerlijk gerecht thuis leveren?

Dit geldt natuurlijk ook voor een brunch of een heerlijk ontbijt op bed (misschien niet geleverd door onze kok aan huis…)!

mama en dochter samen in de keuken aan het koken

Voor de sportieve mama’s

Is jouw mama eerder Sporty Spice? Geef haar een sportsessie met een van onze sportcoaches cadeau! Heeft jouw mama een bepaald doel voor ogen, zoals de 20km van Brussel lopen? Boek haar een sportcoach zodat ze nog beter wordt. En dan rest jou nog maar om haar aan te moedigen langs de zijlijn!

Voor de mama’s die graag in de watten worden gelegd

Met de klassiekers loop je natuurlijk nooit mis: een massage of een manicure is altijd welgekomen! Haar een moment voor zich geven, ver van de dagelijkse stress. Een moment voor haar alleen, of te delen hé. Ring Twice kan zelfs voor de babysitting zorgen!

En het is niet eens nodig om ver weg te gaan of uit huis te gaan. Je kan een van onze masseurs of schoonheidsspecialisten aan huis laten komen of bij jou in de buurt vinden! Het cadeau bij uitstek als je het mij vraagt!

Wil je het nog extra maken dit jaar? Geef haar haar droombad cadeau! Onze loodgieters komen graag een handje toesteken.

mama en dochter genieten van gezichtsmasker

Voor de leergierige mama’s

Jouw mama ontdekt graag nieuwe dingen? Een abonnement voor een museum of musea is een perfect idee! En ook ideaal om familie-uitstapjes te doen. Of een theaterabonnement ? Is jouw mama creatief, of graag met haar handen bezig? Geef haar een cursus naaien of pottenbakken! Of droomt ze ervan om Spaans te leren? Wees de aanzet en geef haar les Spaans! En waarom niet een citytrip naar Madrid volgende Moederdag? 😉

Voor de drukke mama’s

Ah wie wil er nu niet meer uren in één dag? Onze mama’s zeker niet: jongleren met werk, huishouden, boodschappen doen. Haar dag is voorbij voor ze het weet. Het beste cadeau dat je haar kan geven is extra tijd! Breng de strijkmand naar een strijkhulp, schakel een huishoudhulp in. Zo kan je mama 100% genieten van haar dag, zonder aan die huishoudtaken te denken.

Voor de mama’s die verzot zijn op herinneringen

Jullie Whatsappgroep loopt over van foto’s van de kinderen, van reizen of nog van jullie hond? Maak er een fotoalbum van! Niets is toch leuker dan samen bladeren door een fotoboek? En wat zeg je ervan om een fotosessie te organiseren met een fotograaf? Anders is het steeds je mama achter de camera 😉

Ander leuke gadget: een mini-printer om je foto’s onmiddellijk af te printen vanaf je telefoon. Ideaal om grappige foto’s aan de frigo te hangen!

familie samen kijkend naar fotoalbum

We denken op Moederdag ook aan iedereen die graag mama zou willen zijn, aan alle plusmama’s, aan degenen die hun mama graag nog eens zouden willen knuffelen, mama’s van viervoeters. Al deze cadeautjes gelden ook voor jullie! ❤️