bijles wetenschappen Hasselt

Hulp voor bijles wetenschappen in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars wetenschappen in de buurt van Hasselt

Bijles wetenschappen in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (8 reviews)
Mijn grootste troef is de dingen uit te leggen zodat jij ze begrijpt. Iedereen uit het middelbaar, hoge school of universiteit is welkom. Mijn ervaring als actuaris helpt me om dingen klaar en duidelijk uit te leggen.
Bijles wetenschappen in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Ik heb een master in ingenieurswetenschappen met daaraan gekoppeld mijn troef aan uitgebreide praktische kennis waardoor het makkelijker is om het dagelijks nut aan te tonen wat het interessanter wordt dan de super dry theorie. Het is ook vooral de reden waarom ik deze richting gekozen heb omdat ik graag weet waarom de lucht blauw is, het nut van Latijn of Wiskunde eigenlijk vandaag nog is , etc
Bijles wetenschappen in Hasselt (3500) - Leyla
Leyla
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Ik ben een 1ste master student Biomedische Wetenschappen aan de KU Leuven. Hierdoor heb ik een uitgebreide kennis binnen verschillende delen van Biologie.
Bijles wetenschappen in Hasselt (3500) - Jurgen
Jurgen
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik geef zelf voltijds les in het secundair onderwijs. De vakken die ik geef zijn wiskunde, geschiedenis, biologie, fysica en natuurwetenschappen. Ik heb zelf al 11 jaar ervaring.
Bijles wetenschappen in Hasselt (3500) - Arne
Arne
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik studeer bio-ingenieurswetenschappen en heb dus sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Ik kan bijles geven voor wiskunde, fysica, chemie, biologie en statistiek. Doorheen de week zit ik op kot in Leuven, in het weekend ben ik beschikbaar in regio Hasselt.
Bijles wetenschappen in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik heb een een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik heb ervaring als lesgever bij Sagio.
Bijles wetenschappen in Kuringen (3511) - Stephanie
Stephanie
Kuringen
Nieuw
In het middelbaar heb ik wetenschappen moderne talen gestudeerd, hierna biomedisch laboratoriumtechnologie en ten laatste master als ingenieur biochemie. Wetenschappelijke vakken en Engels zijn absoluut mijn ding!
Bijles wetenschappen in Kuringen (3511) - Eve
Eve
Kuringen
Nieuw
Beste ouder, heeft uw kind in de lager school problemen bij het verwerken van de leerstof? Of hebt u zelf niet altijd de tijd of de energie om het schoolwerk van je kind te begeleiden? Dan kan ik misschien wel zorgen voor die extra boost. Ik ben zelf plusmama van twee jongens en mijn doelstelling is leren terug leuk te maken.... en het beste in je kind naar boven te halen.
Bijles wetenschappen in Zonhoven (3520) - Linsey
Linsey
Zonhoven
Nieuw
Ik ben Dr. Ir. in de Bio-ingenieurswetenschappen. Ik ben zowel actief als business developer manager bij VITO als programma manager voor de Vlaamse speerpuntcluster van chemie en kunststoffen (Catalisti). In mijn verleden als onderzoekster heb ik heel wat master, bachelor en doctoraatsstudenten begeleid. Het is mijn missie om leerlingen te doen groeien en hen goed te begeleiden.
Bijles wetenschappen in Diepenbeek (3590) - Femke
Femke
Diepenbeek
Nieuw
Ik ben bachelor in het secundair onderwijs, Nederlands - biologie. Ik kan dus bijles geven in de wetenschapsvakken, maar ook voor taal kan je bij mij terecht.
Bijles wetenschappen in Lummen (3560) - Maarten
Maarten
Lummen
Nieuw
Ik heb les gegeven in 4 scholen. Bijles en studiebegeleiding gegeven aan tal van jongeren. Met mijn diploma van Master in de biomedische wetenschappen en ervaring in de privé heb ik voldoende achtergrond om zaken te kaderen binnen een groter geheel.
Bijles wetenschappen in Kermt (3510) - Melina
Melina Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Kermt
Nieuw
Ik begon in 2014 toen ik zelf nog aan de VUB studeerde met het maken van samenvattingen voor allerlei vakken. Verder gaf ik vaak advies aan medestudenten. Van hieruit is mijn passie voor bijlesgeven gegroeid. Ik hecht veel belang aan structuur en nauwkeurigheid. Graag help ik studenten van a tot z met hun essay/paper/eindwerk/thesis!
Bijles wetenschappen in Kuringen (3511) - Ina
Ina
Kuringen
Nieuw
Ik heb een wetenschappelijke achtergrond als student diergeneeskunde, zowel op secundair als universitair niveau. Dit houdt in: chemie, fysica, biologie. Ik vind het vooral dat, wel niveau je ook hebt, je altijd in staat moet zijn om uit te leggen hoe de stof in elkaar zit.
Bijles wetenschappen in Genk (3600) - Silke
Silke
Genk
Nieuw
Ik geef al 7 jaar bijlessen aan lager, middelbaar en hoger onderwijs via verschillende bijlesbureaus. Ik ben een jaar leerkracht geweest in verschillende scholen (vervangopdrachten). Hierbij heb ik lesgegeven aan alle middelbaren in alle mogelijke richtingen (ASO, TSO, BSO). Ik heb wiskunde, chemie, fysica, natuurwetenschappen en biologie gegeven.
Bijles wetenschappen in Kuringen (3511) - Lars
Lars
Kuringen
Nieuw
Ik, Lars, ben student in mijn laatste (6e) middelbaar wetenschappen-wiskunde. Dit betekent dat al de leerstof en richtlijnen van het middelbaar nog vers in mijn hoofd zit. Ik ben vaak de koploper van mijn klas geweest en wil daarom mijn kennis delen met andere mensen. Ook geeft het helpen van mensen mij een super gevoel! Ik ben ervan overtuigd dat iedereen wetenschaps/wiskundige vakken kan leren.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles wetenschappen Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 15 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus wetenschappen Hasselt, leraar wetenschappen Hasselt, privéles wetenschappen Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden