bijles chemie Hasselt

Hulp voor bijles chemie in Hasselt

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars chemie in de buurt van Hasselt

Mario is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Bijles chemie in Hasselt (3500) - Mario
Mario
Hasselt
5/5 (11 reviews)
Mijn grootste troef is de dingen uit te leggen zodat jij ze begrijpt. Iedereen uit het middelbaar, hoge school of universiteit is welkom. Mijn ervaring als actuaris helpt me om dingen klaar en duidelijk uit te leggen.
Bijles chemie in Diepenbeek (3590) - Daniël
Daniël
Diepenbeek
5/5 (3 reviews)
Ik heb een master in ingenieurswetenschappen met daaraan gekoppeld mijn troef aan uitgebreide praktische kennis waardoor het makkelijker is om het dagelijks nut aan te tonen wat het interessanter wordt dan de super dry theorie. Het is ook vooral de reden waarom ik deze richting gekozen heb omdat ik graag weet waarom de lucht blauw is, het nut van Latijn of Wiskunde eigenlijk vandaag nog is , etc
Bijles chemie in Hasselt (3500) - Leyla
Leyla
Hasselt
5/5 (2 reviews)
Master student Biomedische Wetenschappen. Hierdoor geef ik graag bijles in fysica, biologie en chemie. Indien u ondersteuning nodig heeft voor deze vakken in het secundair, help ik u graag.
Bijles chemie in Hasselt (3500) - Arne
Arne
Hasselt
5/5 (1 reviews)
Ik studeer bio-ingenieurswetenschappen en heb dus sterke achtergrond in wetenschappen en wiskunde. Ik kan bijles geven voor wiskunde, fysica, chemie, biologie en statistiek. Doorheen de week zit ik op kot in Leuven, in het weekend ben ik beschikbaar in regio Hasselt.
Bijles chemie in Hasselt (3500) - Jeroen
Jeroen
Hasselt
Nieuw
Dag iedereen, ik ben een 25-jarige arts (momenteel nog bezig aan mijn specialisatietraject) uit hasselt. Ik heb een een uitgebreide medische, administratieve en wetenschappelijke kennis. Ik ben enkel beschikbaar tijdens de avonden / gedurende het weekend. Ik heb ervaring als lesgever bij Sagio.
Bijles chemie in Kuringen (3511) - Stephanie
Stephanie
Kuringen
Nieuw
In het middelbaar heb ik wetenschappen moderne talen gestudeerd, hierna biomedisch laboratoriumtechnologie en ten laatste master als ingenieur biochemie. Wetenschappelijke vakken en Engels zijn absoluut mijn ding!
Bijles chemie in Zonhoven (3520) - Linsey
Linsey
Zonhoven
Nieuw
Ik ben Dr. Ir. in de Bio-ingenieurswetenschappen. Ik ben zowel actief als business developer manager bij VITO als programma manager voor de Vlaamse speerpuntcluster van chemie en kunststoffen (Catalisti). In mijn verleden als onderzoekster heb ik heel wat master, bachelor en doctoraatsstudenten begeleid. Het is mijn missie om leerlingen te doen groeien en hen goed te begeleiden.
Bijles chemie in Lummen (3560) - Maarten
Maarten
Lummen
Nieuw
Ik heb les gegeven in 4 scholen. Bijles en studiebegeleiding gegeven aan tal van jongeren. Met mijn diploma van Master in de biomedische wetenschappen en ervaring in de privé heb ik voldoende achtergrond om zaken te kaderen binnen een groter geheel.
Bijles chemie in Kuringen (3511) - Ina
Ina
Kuringen
Nieuw
Ik heb een wetenschappelijke achtergrond als student diergeneeskunde, zowel op secundair als universitair niveau. Dit houdt in: chemie, fysica, biologie. Ik vind het vooral dat, wel niveau je ook hebt, je altijd in staat moet zijn om uit te leggen hoe de stof in elkaar zit.
Bijles chemie in Genk (3600) - Silke
Silke
Genk
Nieuw
Ik geef al 7 jaar bijlessen aan lager, middelbaar en hoger onderwijs via verschillende bijlesbureaus. Ik ben een jaar leerkracht geweest in verschillende scholen (vervangopdrachten). Hierbij heb ik lesgegeven aan alle middelbaren in alle mogelijke richtingen (ASO, TSO, BSO). Ik heb wiskunde, chemie, fysica, natuurwetenschappen en biologie gegeven.
Bijles chemie in Kuringen (3511) - Lars
Lars
Kuringen
Nieuw
Ik, Lars, ben student in mijn laatste (6e) middelbaar wetenschappen-wiskunde. Dit betekent dat al de leerstof en richtlijnen van het middelbaar nog vers in mijn hoofd zit. Ik ben vaak de koploper van mijn klas geweest en wil daarom mijn kennis delen met andere mensen. Ook geeft het helpen van mensen mij een super gevoel! Ik ben ervan overtuigd dat iedereen wetenschaps/wiskundige vakken kan leren.
Bijles chemie in Zonhoven (3520) - Jonas
Jonas
Zonhoven
Nieuw
Middelbare studies: wetenschappen wiskunde Universiteit: Chemie (1jaar) Hogeschool: voeding- en dieetkunde (laatste jaar momenteel) -rustige persoonlijkheid -motiverende gespreksvoering -gestructureerd te werk gaan -aandacht voor begrijpen ipv van buiten leren
Bijles chemie in Hasselt (3500) - Yinthe
Yinthe
Hasselt
Nieuw
Ik studeer op dit moment wetenschappen-wiskunde. Ik heb hierin dus al veel ervaring. Deze vakken kan ik geven tot en met het 4de middelbaar. De leerstof zit nog fris in mijn geheugen en ik heb hierop al de verdieping gezien. Omdat ik deze leerstof dit jaar in mijn eigen vakken ook moet gebruiken, weet ik perfect hoe mijn leerling het moet aanpakken en kan ik hem de beste tips en tricks meegeven :)
Bijles chemie in Berbroek (3540) - Warre
Warre
Berbroek
Nieuw
Ik doe een wiskundige en wetenschappelijke richting en help ook vaak vrienden die het onderwerp van de les niet goed snappen. Ik zou bijles willen geven aan leerlingen van het 1ste tot het 5de middelbaar en zou dit met veel enthousiasme doen.
Bijles chemie in Genk (3600) - Pieter
Pieter
Genk
Nieuw
Ik ben 4 jaar geleden met onderscheiding afgestudeerd als industrieel ingenieur in de nucleaire technologie. Sindsdien werk ik als nucleair ingenieur. Hierdoor ben ik dagelijks nog bezig met wiskunde, fysica en ook chemie. Ik ben heel mijn jeugd actief geweest in de jeugdvereniging en ook nu ben ik daar nog vrijwilliger. Ik ben sociaal en graag bezig met jeugd. Ik beheers mijn vakken ook zeer goed
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles chemie Hasselt: geëvalueerd met 5.0 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

opfriscursus chemie Hasselt, privé leraar chemie Hasselt, leraar chemie gezocht Hasselt,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

De laatste aanvragen in de categorie bijles chemie in Hasselt

Biomoleculen - Bijles chemie student 5e middelbaar wis wetenschappen - Biomoleculen - Basis kennis chemie
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden