bijles fysica Evergem

Hulp voor bijles fysica Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie priveleraars voor bijles fysica Evergem

Bijles fysica in Gent (9000) - Jolien
Jolien
Gent
5/5 (61 reviews)
Ik ben afgestudeerd als master burgerlijk ingenieur (biomedical engineering) en heb een bachelor chemical technology and material sciences op zak. Ik heb een zeer uitgebreide basis achter de rug en geef reeds een jaar wekelijks bijles aan zowel Bachelors als 9 jarigen. Ik ben geduldig en haal veel voldoening uit het helpen van anderen. Lesgeven geeft mij telkens een boost.
Bijles fysica in Gent (9000) - Tom
Tom
Gent
4.9/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben Tom en ik ben industrieel ingenieur in de biochemie. Ik heb veel geduld en leg zaken op een begrijpelijke manier uit. Je kan me inschakelen rond alles ivm wetenschappen, wiskunde, biologie,..Grtjs Tom
Bijles fysica in Gent (9000) - Orfeo
Orfeo
Gent
5/5 (3 reviews)
Ik ben leerkracht geweest in de derde graad van het KA Tervuren, hierna studeerde ik bio ingenieur aan de UGent en ik ben dus sterk in wiskunde, fysica, biologie, statistiek en chemie. Tot slot ben ik van kinds af tweetalig opgevoed en woonde ik lang in Frankrijk.
Bijles fysica in Gent (9000) - Clara
Clara
Gent
5/5 (2 reviews)
Door mijn opleiding als bio-ingenieur heb ik een grondige kennis van de wetenschappen. Hierdoor ben ik uitermate geschikt om bijles te geven in wiskunde, fysica, biologie,... in het middelbaar. Ook voor studiebegeleiding kan je bij mij terecht.
Bijles fysica in Evergem (9940) - Jan
Jan
Evergem
5/5 (2 reviews)
Ik ben reeds 6 jaar aan de slag als fulltime leerkracht wiskunde, fysica en informatica in het middelbaar onderwijs. Deze ervaring wil ik graag ter beschikking stellen om uw zoon of dochter bijles te geven.
Bijles fysica in Gent (9000) - Tijs
Tijs
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben twee jaar geleden afgestudeerd als burgerlijk ingenieur met vooropleiding industrieel ingenieur. Ik geef bijles aan wiskunde, fysica, mechanica e.a. aan middelbare en hogeschool studenten. Dit aan een aangepast tempo en niveau. Ik kan de stof op een overzichtelijke en leuke manier overbrengen.
Bijles fysica in Mariakerke (9030) - Robbe
Robbe
Mariakerke
5/5 (1 reviews)
Hallo allemaal, Ik zit in mijn laatste jaar bio-ingenieurswetenschappen en heb dus een sterke achtergrond van de wetenschappelijke vakken (biologie, chemie, fysica, aardrijkskunde...) en wiskunde. Ik geef momenteel zelf al regelmatig bijles aan leerlingen van het eerste tot zesde middelbaar. Ik zou dit graag nog wat meer doen en daarom biedt ik mijn diensten hier aan. Hopelijk tot snel!
Bijles fysica in Gent (9000) - Arnaud
Arnaud
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik heb burgerlijk ingenieur gestudeerd en heb dus veel wiskunde en wetenschappen gehad. M'n lessen waren in het engels dus vandaar dat ik bij deze vakken studenten kan bijstaan.
Bijles fysica in Assenede (9960) - Tine
Tine
Assenede
5/5 (1 reviews)
Leerkracht chemie & fysica met ingenieursdiploma. Reeds 7-tal jaar ervaring in het secundair onderwijs en als bijlesgever in hoger onderwijs (bachelor diergeneeskunde, bachelor chemie, bachelor dierenzorg, bachelor tuin-en landschapsarchitectuur)
Bijles fysica in Gent (9000) - Maxim
Maxim
Gent
5/5 (1 reviews)
In 2014 studeerde ik af als burgerlijk ingenieur aan de Universiteit Gent. Sindsdien ben ik nog dagelijks bezig met wiskunde en wetenschappen als energieconsultant en bijlesgever. De ervaring leert dat mijn ideale match studenten zijn in hoger middelbaar of hogeschool. Contacteer me gerust even vrijblijvend om de mogelijkheden te bespreken.
Bijles fysica in Gent (9000) - Aaron
Aaron
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben geïnteresseerd in wetenschappen en wiskunde. Zelf help ik ook graag klasgenoten of mijn boer wanneer die iets niet snappen. Dingen uitleggen om mensen te helpen is dus wel mijn ding, want ik snap ook hoe groot de opluchting kan zijn wanneer je eindelijk die moeilijke oefening snapt ;)
Bijles fysica in Gent (9000) - Laurens
Laurens
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben recent afgestudeerd met een Master Biowetenschappen. Tijdens mijn studies was ik een uitstekende student in wiskunde, statistiek, fysika, chemie en alle (bio)wetenschappen. Door mijn begrip van de zaken in zijn essentie ben ik in staat elk studieonderwerp simpel en duidelijk aan te brengen. Ik kan begeleiding geven aan studenten van het lager, middelbaar en hoger onderwijs.
Bijles fysica in Oostakker (9041) - Matthias
Matthias
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Ik ben een master in de wiskunde met 9 jaar ervaring in de verschillende graden van het secundair onderwijs (alle onderwijsvormen). Daarnaast gaf ik ook al succesvol bijles statistiek aan verschillende richtingen binnen de universiteiten en hogescholen.
Bijles fysica in Wondelgem (9032) - Bianca
Bianca
Wondelgem
5/5 (1 reviews)
Als bio-ingenieur bio-informatica heb ik een brede kennis in wiskunde, statistiek, chemie, fysica, dierkunde, plantkunde, moleculaire biologie, genetica, biotechnologie, proceskunde, data analyse (R en python), machine learning (python), ik heb ook notie van bash, CSS, SQL en html. Ik gaf reeds bijlessen in statistiek toen ik zelf nog student was.
Bijles fysica in Gent (9000) - Bram
Bram
Gent
Nieuw
Ik heb een batchelor behaald chemie specialisatie petrochemie. Dagdagelijks werk ik in een labo waar ik meewerk aan wetenschappelijk onderzoek. Ik kan gerust lager en middelbaar niveau bijles geven voor wiskunde en de wetenschapsvakken. Contacteer mij gerust. Mvg Bram
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel priveleraars fysica in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles fysica Evergem: geëvalueerd met 4.99 door 87 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles chemie en fysica Evergem, fysica bijles Evergem, opfriscursus fysica Evergem, privé leraar fysica Evergem, leraar fysica gezocht Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden