bijles spaans Moortsele

Hulp voor bijles Spaans Moortsele

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans Moortsele

Bijles spaans in Gent (9000) - Claudia
Claudia
Gent
5/5 (7 reviews)
I am from Spain originally, with a master's degree and a huge passion for reading. I am social and can talk about many topics. What a better way of learning a language than speaking it? In my experience, that is the best way to be fluent, not by burring yourself in books, but by speaking and hearing. Let me help you!
Bijles spaans in Nazareth (9810) - Gaétan
Gaétan
Nazareth
5/5 (4 reviews)
Ik heb een passie voor talen en heb een uitstekende kennis van Engels en Spaans. Engels gebruik ik dagdagelijks voor mijn job als doctoraatsstudent aan de UGent. Ik heb ook een jaar in Spanje doorgebracht voor mijn studies, waar ik de gehele periode bijna uitsluitend Spaans heb gebruikt.
Bijles spaans in Gent (9000) - Christiaan
Christiaan
Gent
5/5 (3 reviews)
Privaatleraar Engels, Duits, Frans, Spaans, Nederlands met 50+ jaren praktische ervaring. Alle lessen vinden plaats bij mij thuis. Er is altijd parkeerruimte in de straat. Vertaling van websites, documenten, boeken, C.V.s etc. Flexi. Welkom!
Bijles spaans in Brussel (1000) - Edna
Edna
Brussel
Nieuw
Ik heb 8 jaar ervaring in Engels en Spaans lessen geven in internationale scholen. Spaans is mijn moedertaal, ik spreek vloeiend Engels, en heb een ruime basiskennis van het Nederlands. Ik zal een persoonlijke plan maken voor jouw noden, van een beginnende niveau tot vlot gesprek.
Bijles spaans in Gentbrugge (9050) - Ali
Ali
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben half spaans (mama) en half marokkaan (Pa) geboren en opgegroeid in Barcelona, Spanje. Dus dankzij deze mix, spaans, catalaans en arabisch zijn mijn moedertalen. Ik ben altijd goed geweest in Engels, en heb 1 jaar in Los Angeles gewoont met mijn ex vriendin.
Bijles spaans in Gentbrugge (9050) - Vicky
Vicky
Gentbrugge
Nieuw
Ik heb 13 jaar in Spanje gewoond. Ik kan dus Spaans, maar grammaticaal is het niet perfect. Ik zou kunnen helpen met spreeklessen of beginnend Spaans.
Bijles spaans in Merelbeke (9820) - Kris
Kris
Merelbeke
Nieuw
Aansluitend op mijn algemene voorstelling zou ik heel graag kennis van de Spaanse taal bijbrengen aan mensen met een beginnersniveau. Als u zich gemakkelijk wil verstaanbaar maken op reis, vakantie, zich wil kunnen voorstellen, ... dan bent u bij mij aan het juiste adres. Ik kan verplaatsen met auto en kan mij een 3-tal uren per week vrijmaken voor de les. Of anders zoals we afspreken.
Bijles spaans in Destelbergen (9070) - Oscar
Oscar
Destelbergen
Nieuw
Hey, ik ben Oscar en ik ben 19. Ik heb de laatste 8 jaar in het zuiden van Spanje gewoond dus ik kan wel een aardig woordje spaans! Ik heb ook al veel engelse vrienden geholpen met het leren van spaans en zij hielpen mij met engels dus nu kan ik ook goed engels! Ik help u graag vooruit!
Bijles spaans in Gent (9000) - Ana florencia
Ana florencia
Gent
Nieuw
Mijn moedertaal is Spaans omdat ik van afkomst Argentijns ben. Ik woon in België sinds ik 1 jaar oud ben, maar ben thuis steeds Spaans blijven spreken. In mijn opleiding aan de UGent worden we voor sommige vakken volledig in het Engels opgeleid, en ik kan zo goed als perfect Engels. Daarbij geef ik al bijles aan mijn broers in het Engels.
Bijles spaans in Gent (9000) - Gaizka
Gaizka
Gent
Nieuw
Hello, I´m a native spanish speaker from spain. Right now I´m living and working in Gent. I can teach spanish grammar or we can practice a conversation. I can adapt to every level.
Bijles spaans in Gent (9000) - David
David
Gent
Nieuw
Ik heb heel wat ervaring op vlak van talen door te reizen, werk en ervaring met buitenlandse projecten in het Engels, Spaans en Frans. Graag wil ik deze kennis delen op een creatieve en interactieve manier door de theorie toe te passen in de contect door gesprekken te voeren en te schrijfoefeningen.
Bijles spaans in Gent (9000) - Mieke
Mieke
Gent
Nieuw
Ik heb een passie voor talen en vind het fantastisch om anderen ermee te helpen. Graag help ik je inzicht te krijgen in grammatica en je woordenschat uit te breiden!
Bijles spaans in Gent (9000) - Laura
Laura
Gent
Nieuw
Dankzij mijn studies taal-en letterkunde heb ik inzicht in talen en wil ik graag mensen helpen om het bos door de bomen te leren zien. Ik gebruik mijn talen elke dag actief in het werkveld. In mijn vrije tijd ben ik instructeur in het jeugdwerk, dus ik ben het ook gewoon om met jongeren te werken.
Bijles spaans in Gent (9000) - Ditte
Ditte
Gent
Nieuw
Mijn Masterdiploma’s in Vertalen en Meertalige Communicatie (Engels-Nederlands-Spaans) in combinatie met mijn lerarenopleiding zorgen ervoor dat ik reeds ervaring heb in lesgeven. Als student (en stagiair) heb ik al zowel privéles als groepslessen gegeven.
Bijles spaans in Merelbeke (9820) - Jantje
Jantje
Merelbeke
Nieuw
asdf asdf asdf asdf asd sdaf asdf sadf asdf asdf asd fsad fasdf sadf asd fasdf asdf asdf asdf asdf sad fasd fasd fasdfasdfasdfasdfasdfasdfasdlkjfhsa dlfkjadshlfkjasdh flkasjdhf lasdkjfh asdlfkjhas lfkjash flkasdjhf lasdkjfhas dlkfjhas lfkjh
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Spaans in Moortsele

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans Moortsele: geëvalueerd met 5.0 door 14 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans Moortsele, Spaanse les Moortsele, privé leraar Moortsele, Spaans leren Moortsele, Spaans leren voor beginners Moortsele, privélessen Spaans Moortsele,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden