bijles spaans Evergem

Hulp voor bijles Spaans Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans Evergem

Bijles spaans in Gent (9000) - Ingeborg
Ingeborg Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (5 reviews)
Leerkracht Spaans met 25 jaar ervaring, enthousiast en gedreven. Ik loodste al verschillende studenten met succes door hun herexamen of tweede zit. Waarom jou niet?
Bijles spaans in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
5/5 (4 reviews)
Hi, I offer personalized teaching services in Spanish and English. I'm a native Spanish speaker with English proficiency (C1). I'm available seven days a week and I would love to share my language knowledge with you
Bijles spaans in Sint-amandsberg (9040) - Julie
Julie
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik woonde een jaar in Colombia en behaalde mijn masterdiploma Meertalige Communicatie: Spaans-Frans. Ik kan vloeiend Spaans en help je graag om je Spaans te verbeteren, afgestemd op jouw noden (spreekvaardigheid, grammatica, ...).
Bijles spaans in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Ana
Ana
Chastre-villeroux-blanmont
Nieuw
Ik ben van spaanse afkomst en behaalde master in secundair onderwijs. De lessen kunnen volledig in het spaans worden gegeven of in het engels en Spaans.
Bijles spaans in Mariakerke (9030) - Hugues
Hugues Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
Nieuw
Ik ben beëdigd vertaler-tolk Turks-Frans, Turks-Nederlands en Frans-Nederlands. Ik geef ook taaltrainingen (Turks, Nederlands, Frans, Spaans en Portugees). Alle tarieven zijn bespreekbaar!
Bijles spaans in Gent (9000) - Amber
Amber
Gent
Nieuw
Ik heb een heel goede kennis van het Spaans, ik kan het eigenlijk even vlot spreken als mijn moedertaal en wil graag deze kennis doorgeven. Ik ben geboeid door de Zuid-Amerikaanse cultuur en kan naast het aanleren van de taalkennis, ook een introductie geven van de Spaanse/Zuid-Amerikaanse cultuur.
Bijles spaans in Zelzate (9060) - Myrven
Myrven
Zelzate
Nieuw
Ik ben een talenknobbel aangezien ik meerdere talen kan spreken. Ik spreek Arabisch, Nederlands, Engels en Spaans. Ik studeer Toegepaste Taalkunde en ik beheers de juiste en nodige aspecten van een taal. Ik heb verschillende studenten geholpen met Engelse grammatica. Ik vind het leuk om studenten te helpen met talen en ik zie hen graag vorderingen maken.
Bijles spaans in Wondelgem (9032) - Lynn
Lynn
Wondelgem
Nieuw
Als Master in de toegepaste taalkunde Duits-Spaans-Nederlands help ik graag anderen die met een van deze talen worstelen. Of je de taal wilt leren kennen of de taal net wat beter wilt leren beheersen, ik sta graag aan je zijde.
Bijles spaans in Sint-amandsberg (9040) - Ana
Ana
Sint-amandsberg
Nieuw
Hola! Soy Ana, de Córdoba (España). Tengo 23 años y soy maestra de educación primaria y secundaria. Ofrezco clases de español adaptadas a las necesidades de cada alumno. No dudes en contactarme para más información.
Bijles spaans in Sint-amandsberg (9040) - Jori
Jori
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik heb altijd al een talenknobbel gehad en vind het daarom ook gemakkelijk om uit te leggen aan anderen. Ik heb een basis aan Spaans en Frans maar kan wat verder gaan met Engels en Nederlands.
Bijles spaans in Gent (9000) - Jana
Jana
Gent
Nieuw
Ik spreek al sinds jonge leeftijd vloeiend Engels en heb me altijd verdiept in engelstalige literatuur. Ook voor basisspaans kan ik een hulp zijn (ik heb 2 jaar Spaanse les gevolgd.). Ik ben graag bezig met talen en help graag kinderen die hier hulp in nodig hebben.
Bijles spaans in Gent (9000) - Stien
Stien
Gent
Nieuw
Ik heb 3 maanden in Spanje gewerkt als au pair en op die manier vloeiend Spaans leren spreken, nadien ben ik dit verder gaan studeren. Ik heb interesse om bijlessen te geven in het Nederlands (mijn moedertaal) aan bijvoorbeeld anderstaligen, en ook Spaans is een optie. Engels kan ook besproken worden. Ik geef bijlessen aan alle kinderen tussen 6 en 14 jaar en.
Bijles spaans in Gent (9000) - Ruben
Ruben
Gent
Nieuw
Reeds vele jaren ervaring ik bijlessen in de talen voor alle leeftijden. Ook ervaring met het geven van de andere schoolvakken. En universitaire vakken in de rechten.
Bijles spaans in Gent (9000) - Zahra
Zahra
Gent
Nieuw
Het leren van een taal kan een moeilijk process zijn. Gelukkig hoef je der niet alleen voor te staan. Ik kan jou helpen door de verschillende aspecten van de taal uit te leggen en advies te geven tond de juiste aanpak. Oonze sessies zullen ook handig zijn om jouw spreekvaardigheden te ontwikkelen.
Bijles spaans in Sint-amandsberg (9040) - Aline
Aline
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik ben leerkracht Engels in de 3e graad secundair onderwijs. Hiervoor heb ik een diploma Nederlands, Engels en Spaans. Ik help bij huiswerk waar nodig!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel leraars Spaans in Evergem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans Evergem: geëvalueerd met 5.0 door 10 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans Evergem, Spaanse les Evergem, privé leraar Evergem, Spaans leren Evergem, Spaans leren voor beginners Evergem, privélessen Spaans Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan bijles Spaans in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden