bijles spaans Evergem

Hulp voor bijles Spaans Evergem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars voor bijles Spaans Evergem

Bijles spaans in Gent (9000) - Ingeborg
Ingeborg Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
5/5 (5 reviews)
Leerkracht Spaans met 25 jaar ervaring, enthousiast en gedreven. Ik loodste al verschillende studenten met succes door hun herexamen of tweede zit. Waarom jou niet?
Bijles spaans in Sint-amandsberg (9040) - Julie
Julie
Sint-amandsberg
5/5 (1 reviews)
Ik woonde een jaar in Colombia en behaalde mijn masterdiploma Meertalige Communicatie: Spaans-Frans. Ik kan vloeiend Spaans en help je graag om je Spaans te verbeteren, afgestemd op jouw noden (spreekvaardigheid, grammatica, ...).
Bijles spaans in Gent (9000) - Brenda
Brenda Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Gent
Nieuw
De Spaanse taal is mijn grote passie. Ik leerde de taal door te wonen in Ecuador en Chili dus ik beschik over veel natuurlijke voeling met de taal. Maar ik volgde ook theoretische lessen in Ecuador en in België. Ik zou u met veel plezier mijn passie doorgeven tijdens bijlessen.
Bijles spaans in Gent (9000) - Annelien
Annelien
Gent
Nieuw
Masterdiploma Taal- en Letterkunde Engels-Spaans Masterdiploma Meertalige bedrijfscommunicatie 3 jaar ervaring als communicatiemedewerker in het Frans en Nederlands en als begeleider van nieuwe medewerkers Ik help graag jouw zoon of dochter met zijn/haar huiswerk, opstel, examen,... Samen zoeken we welke studiemethode het best past!
Bijles spaans in Chastre-villeroux-blanmont (1450) - Ana
Ana
Chastre-villeroux-blanmont
Nieuw
Ik ben van spaanse afkomst en behaalde master in secundair onderwijs. De lessen kunnen volledig in het spaans worden gegeven of in het engels en Spaans.
Bijles spaans in Gent (9000) - Nicolas
Nicolas
Gent
Nieuw
Jonge werker, ik ben een industrieel ingenieur. Ik ben mijn titel aan het valideren. Ik bied aan om een ​​gesprek met een autochtone te oefenen. van beginners tot gevorderden. Speciaal als u geïnteresseerd bent in reizen naar Latijns-Amerika. We kunnen bij elkaar komen in mijn huis of ik kan naar huis gaan. Ik spreek heel weinig Nederlands
Bijles spaans in Mariakerke (9030) - Hugues
Hugues Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mariakerke
Nieuw
Ik ben beëdigd vertaler-tolk Turks-Frans, Turks-Nederlands en Frans-Nederlands. Ik geef ook taaltrainingen (Turks, Nederlands, Frans, Spaans en Portugees). Alle tarieven zijn bespreekbaar!
Bijles spaans in Gentbrugge (9050) - Ali
Ali
Gentbrugge
Nieuw
Ik ben half spaans (mama) en half marokkaan (Pa) geboren en opgegroeid in Barcelona, Spanje. Dus dankzij deze mix, spaans, catalaans en arabisch zijn mijn moedertalen. Ik ben altijd goed geweest in Engels, en heb 1 jaar in Los Angeles gewoont met mijn ex vriendin.
Bijles spaans in Gent (9000) - Amber
Amber
Gent
Nieuw
Ik heb een heel goede kennis van het Spaans, ik kan het eigenlijk even vlot spreken als mijn moedertaal en wil graag deze kennis doorgeven. Ik ben geboeid door de Zuid-Amerikaanse cultuur en kan naast het aanleren van de taalkennis, ook een introductie geven van de Spaanse/Zuid-Amerikaanse cultuur.
Bijles spaans in Zelzate (9060) - Myrven
Myrven
Zelzate
Nieuw
Ik ben een talenknobbel aangezien ik meerdere talen kan spreken. Ik spreek Arabisch, Nederlands, Engels en Spaans. Ik studeer Toegepaste Taalkunde en ik beheers de juiste en nodige aspecten van een taal. Ik heb verschillende studenten geholpen met Engelse grammatica. Ik vind het leuk om studenten te helpen met talen en ik zie hen graag vorderingen maken.
Bijles spaans in Wondelgem (9032) - Lynn
Lynn
Wondelgem
Nieuw
Als Master in de toegepaste taalkunde Duits-Spaans-Nederlands help ik graag anderen die met een van deze talen worstelen. Of je de taal wilt leren kennen of de taal net wat beter wilt leren beheersen, ik sta graag aan je zijde.
Bijles spaans in Sint-amandsberg (9040) - Ana
Ana
Sint-amandsberg
Nieuw
Hola! Soy Ana, de Córdoba (España). Tengo 23 años y soy maestra de educación primaria y secundaria. Ofrezco clases de español adaptadas a las necesidades de cada alumno. No dudes en contactarme para más información.
Bijles spaans in Sint-amandsberg (9040) - Jori
Jori
Sint-amandsberg
Nieuw
Ik heb altijd al een talenknobbel gehad en vind het daarom ook gemakkelijk om uit te leggen aan anderen. Ik heb een basis aan Spaans en Frans maar kan wat verder gaan met Engels en Nederlands.
Bijles spaans in Gent (9000) - Jana
Jana
Gent
Nieuw
Ik spreek al sinds jonge leeftijd vloeiend Engels en heb me altijd verdiept in engelstalige literatuur. Ook voor basisspaans kan ik een hulp zijn (ik heb 2 jaar Spaanse les gevolgd.). Ik ben graag bezig met talen en help graag kinderen die hier hulp in nodig hebben.
Bijles spaans in Gent (9000) - Daniela
Daniela
Gent
Nieuw
Ik denk dat ik de juiste persoon ben om een ​​taal te leren vanwege mijn opleiding en mijn geboorteplaats. Ik heb Nederlands geleerd aan de Universiteit van Gent en begrijp de moeilijkheden van het leren van een taal. Geduld is een van mijn sterke punten.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Spaans Evergem: geëvalueerd met 5.0 door 6 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Spaans Evergem, Spaanse les Evergem, privé leraar Evergem, Spaans leren Evergem, Spaans leren voor beginners Evergem, privélessen Spaans Evergem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Spaans in Evergem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden