bijles nederlands Brugge

Hulp voor bijles Nederlands in Brugge

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Brugge

Bijles nederlands in Sint-andries (8200) - Lidwine
Lidwine
Sint-andries
4.91/5 (11 reviews)
Ik hielp reeds tal van studenten bij hun studies, zowel middelbaar als hoger onderwijs bij Nederlands, Frans en leermethodes. Heb jij problemen of hulp nodig ? Wil je je voorbereiden op een ingangsexamen of NT2? Geef me gerust een seintje. Ik help u graag met veel enthousiasme.
Bijles nederlands in Brugge (8000) - Anna
Anna
Brugge
5/5 (2 reviews)
Ik heef Nederlands aan anderstaligen al reeds ruime tijd en altijd met succes. Taal leren is mijn grootste hobby. Zelf spreek ik 7 talen. Les Nederlands kan op elk niveau, individueel of in kleine groepjes.
Bijles nederlands in Sint-michiels (8200) - Herlinde
Herlinde
Sint-michiels
Nieuw
Ik studeerde af als vertaler Engels/Japans en behaalde later een diploma Toegepaste Informatica, waardoor ik nu werk als application developer. Daarvoor heb ik 1 jaar Engels en Nederlandse les gegeven in het volwassenenonderwijs. Heb je dus problemen met één van deze talen, aarzel zeker niet om contact op te nemen. Ik beschik over een wagen en kan indien gewenst bij u thuis komen lesgeven.
Bijles nederlands in Brugge (8000) - Laura
Laura
Brugge
5/5 (1 reviews)
Student leerkracht Engels - geschiedenis. Engels en geschiedenis zijn echte passies voor mij. Engels heb ik al op jonge leeftijd leren spreken en ik geef dit dan ook graag door. Door mijn passie voor geschiedenis ben ik ook zeer vaardig in het studeren van verschillende onderwerpen en kan ik dit ook aanleren. Daarnaast heb ik als leerkracht in spe veel ervaring met het lesgeven.
Bijles nederlands in Brugge (8000) - Parsifal
Parsifal
Brugge
5/5 (1 reviews)
Dit zijn gewoon talen waar ik erg goed in ben en die ik goed beheers (zowel gesproken als geschreven). Mensen vragen mij wel eens om hulp met deze talen.
Bijles nederlands in Dudzele (8380) - Charlotte
Charlotte Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Dudzele
5/5 (1 reviews)
Hallo! Ik kan zeer goed omgaan met kinderen en help hen graag met bijlessen. Mijn moedertaal is Nederlands en Engels spreken en schrijven kan ik uiteraard ook.
Bijles nederlands in Brugge (8000) - Joke
Joke
Brugge
Nieuw
Aanvankelijk studeerde ik vertaler Frans/Italiaans en werkte ik in Toerism&Travel op Europese en verdere bestemmingen. Ik sprak voornamelijk Engels of Frans de laatste jaren, Nederlans is mijn moedertaal. De wereld gaat open als men toegang heeft tot de nieuwe omgeving of andere cultuur. Daarom kan ik u helpen om die basiskennis te verruimen met grammatica of reeds verdergevorderd met lectuur en communicatie . Ook kinderen wil ik gepast bijstaan.
Bijles nederlands in Knokke-heist (8300) - Annemarie
Annemarie
Knokke-heist
Nieuw
Ik heb een diploma als lerares Nederlands. Ik wil kinderen of volwassenen graag helpen. In het verleden heb ik 6 jaar lesgegeven. Ik ben de ganse week vrij en kan me mits voorafgaande planning aanpassen aan uw wensen.
Bijles nederlands in Knokke-heist (8300) - Marleen
Marleen
Knokke-heist
Nieuw
Ik gaf 43 jaar les , in alle leerjaren maar vooral in het 6de leerjaar . In het Engels , Frans en Duits kan ik mij ook verstaanbaar maken . Studiebegeleider lijkt me ook wat .
Bijles nederlands in Brugge (8000) - Frederik
Frederik
Brugge
Nieuw
Ik ben leerkracht Nederlands-Engels en geef momenteel privélessen Nederlands en Engels. Ik heb meer dan 6 jaar avondles Spaans gevolgd. Die job interesseert me dus wel.
Bijles nederlands in Sint-andries (8200) - Jacoba
Jacoba
Sint-andries
Nieuw
Ik heb een zeer goede kennis van de Franse taal. Enkele jaren terug heb ik een stage gelopen in Parijs en tegenwoordig werk ik op een plek waar 90% van alle communicatie in het Frans verloopt. Indien je zelf of één van je kinderen moeite heeft met de Franse taal, contacteer mij dan gerust.
Bijles nederlands in Sint-andries (8200) - Eline
Eline
Sint-andries
Nieuw
In mijn bachelor Toegepaste Taalkunde werd heel erg gefocust op de grammatica en de woordenschat van zowel het Duits, Italiaans en Nederlands. In mijn master Tolken waren de mondelinge vaardigheden dan weer het belangrijkst, waardoor ik je dus het totaalpakket kan aanbieden. Daarnaast ligt het me als student nog vers in het geheugen hoe je die moeilijke materie het best studeert.
Bijles nederlands in Brugge (8000) - Maria del pilar
Maria del pilar
Brugge
Nieuw
Zelf in onderwijs gewerkt. Pas Gepensioneerd europese gemeenschappen. Liefst aan huis daar uitspraak online niet een aanrader is om vlot met het Nederlands om te gaan. Woon centrum Brugge schouwburg. Beleefde groeten. M.del Pilar
Bijles nederlands in Brugge (8000) - Elien
Elien
Brugge
Nieuw
Ik ben aan het werk als ondersteuner in het onderwijs. Ik leer dus heel wat verschillende methodes/manieren kennen waarop de verschillende leerstoffen worden aangebracht in het lager onderwijs. Ik werk specifiek met kinderen met een taalproblematiek. Taal is dus zeker mijn ding!
Bijles nederlands in Sint-andries (8200) - Maya
Maya
Sint-andries
Nieuw
Heb reeds al Nederlandse- en wiskunde lessen gegeven aan een Marokkaans jongetje via Auxilia Antwerpen
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Brugge: geëvalueerd met 4.98 door 17 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Brugge, privé leraar Nederlands Brugge, Nederlands leren Brugge,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Nederlands in Brugge

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden