bijles nederlands Leuven

Hulp voor bijles Nederlands in Leuven

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie leraars Nederlands in de buurt van Leuven

Bijles nederlands in Heverlee (3001) - Arno
Arno
Heverlee
5/5 (9 reviews)
Consultant - Data Analyst. Afgestudeerd in 2019 aan de KU Leuven met grote onderscheiding als Master Handelsingenieur. Naast het feit dat ik tweetalig ben opgevoed, hebben mijn studies ertoe geleid perfect drietalig te zijn (NL / FR / EN). Tenslotte heb ik ook 6 jaar lang Latijnse les gevolgd waardoor ik heel wat ervaring heb in het aanleren van een nieuwe taal.
Bijles nederlands in Leuven (3000) - Anaïs
Anaïs
Leuven
4.86/5 (7 reviews)
Ik ben tweetalig Frans - Nederlands, ik studeer ook Frans en Engels. Ik ben enthousiast en gemotiveerd en wil altijd mijn gewenst resultaat bereiken. Aangezien ik Frans en Engels studeer, ken ik ook de juiste methodes om makkelijk en efficiënt deze talen te leren.
Bijles nederlands in Leuven (3000) - Carla
Carla
Leuven
5/5 (1 reviews)
Ik ben lerares van opleiding met 20 jaar ervaring in het lesgeven. Mijn verblijf in het buitenland (15 jaar) heeft me doen beseffen hoe moeilijk het is om zich thuis te voelen in een land waar men de taal niet spreekt. Nederlands geven aan anderstaligen ( al dan niet expats) is dan ook wat ik het liefst zou willen doen, met communicatie in het Engels uiteraard!
Bijles nederlands in Heverlee (3001) - Elisabeth
Elisabeth
Heverlee
5/5 (1 reviews)
Ik ben leerkracht lager onderwijs, en het lijkt me dan ook fijn om kinderen uit de lagere school of het middelbaar te ondersteunen met hun lessen Nederlands. Ik geef ook studiebegeleiding in een multidisciplinaire groepspraktijk. Heb je vragen, of vind je die lessen Nederlands echt wel moeilijk? Geef me gerust een seintje, en ik help je graag!
Bijles nederlands in Heverlee (3001) - Edward
Edward
Heverlee
4.0/5 (1 reviews)
Jarenlang heb ik lesgegeven aan een college in Tervuren. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt als vrije journalist. Ik heb heel veel ervaring met teksten, met talen, met kunst. Ik hou van het contact met leergierige mensen en kan mensen motiveren om te leren (leren).
Bijles nederlands in Leuven (3000) - Hugo
Hugo
Leuven
Nieuw
Ik ben zelf een taalfanaat, en beheers het Nederlands perfect. Ook mijn uitspraak is zeer goed. Ik heb een wagen (Chrysler 300) en kan goed overweg met de computer. Ik heb goede contacten met de gemeentelijke overheden en -zo nodig- ook met politici. Ik werkte trouwens voor DOW CHEMICAL als verantwoordelijke voor Public Relations & Public Affairs in Antwerpen. Mijn hobby is historisch onderzoek. Zo vond ik dat er een beeld ontbrak aan de St-Pieterskerk in Leuven.
Bijles nederlands in Leuven (3000) - Bastiaan
Bastiaan
Leuven
Nieuw
Ik zit in mijn derde jaar Taal- en letterkunde aan de KU Leuven, Nederlands Engels. Hierdoor kan ik kinderen helpen als ze problemen hebben met spelling, grammatica of lezen. Ik heb al met kinderen gewerkt in het verleden en ik zie ze graag vorderingen maken!
Bijles nederlands in Wilsele (3012) - Aerin
Aerin
Wilsele
Nieuw
Aanstaand academiejaar start ik met taal- en letterkunde (Engels en Nederlands) aan KU Leuven. Ik ben zowel op schriftelijk als op mondeling vlak voor beide zeer bekwaam. Contacteer me gerust indien u geïnteresseerd bent. Hopelijk tot binnenkort!
Bijles nederlands in Heverlee (3001) - Bea
Bea
Heverlee
Nieuw
Afgestudeerd kinesitherapeut aan de KUL. Tijdens mijn middelbare school deed ik een stage in Frankrijk en tijdens mijn opleiding aan de KUL liep ik stage in Frankrijk. Met een mama die leerkracht Frans is, zit de taalkennis me ook wat in de genen. Tijdens mijn master aan de KUL werden alle vakken gegeven in het Engels en mijn vader, leerkracht Engels, gaf me de interesse voor deze taal mee.
Bijles nederlands in Leuven (3000) - Robert
Robert
Leuven
Nieuw
Student in KU Leuven. Spreek Nederland. literatuur studeren. hou van muziek en boeken. hou van reizen. ik kan je nederlands leren. ik kan je snel leren om de taal te veroveren
Bijles nederlands in Heverlee (3001) - Charlotte
Charlotte
Heverlee
Nieuw
Ik heb een passie voor taal en wil mijn diensten dan ook aanbieden aan anderen die het hier niet zo op begrepen hebben. (ik doctoreer aan UC Louvain) Taallessen voor het leren van Nederlands en Engels kunnen aangeboden worden voor mensen die Nederlands, Engels of Frans talig zijn.
Bijles nederlands in Heverlee (3001) - Helen
Helen
Heverlee
Nieuw
Dankzij mijn drietalige opvoeding (Nederlands, Spaans en Duits) heb ik veel affiniteit met taal en kan ik misschien wel de uitgelezen persoon zijn om u of uw kind te helpen een taal te leren of onderhouden! Frans en Engels heb ik geleerd op school en sindsdien verbeterd. Iedereen kan zichzelf verbeteren en goed worden in taal! Verder bied ik ook studiebegeleiding aan met een positieve aanpak.
Bijles nederlands in Kessel lo (3010) - Stefanie
Stefanie
Kessel lo
Nieuw
Ik heb aan de KU Leuven Taal- en Letterkunde (Engels en Nederlands) gestudeerd. Hierna voltooide ik de lerarenopleiding om nadien te starten met het echte werk in een Brusselse school. Daar sta ik ondertussen al voor mijn 5de jaar, maar nog steeds met evenveel passie als in mijn 1ste. Ik geef er Engels en Nederlands aan leerlingen van 3 t.e.m. 6 ASO, alsook Nederlands aan anderstaligen.
Bijles nederlands in Heverlee (3001) - Hebe
Hebe
Heverlee
Nieuw
Al 6 jaar werk ik in een internationaal bedrijf waar alles in het Engels gebeurt. Daardoor voel ik me meer tweetalig in Ndl-Eng dan in Ndl-Fr. Ik geef je graag tips en probeer iets op verschillende manieren uit te leggen zodat jij het begrijpt en kan onthouden. Kan jij hier en daar nog wat hulp gebruiken om je Nederlands en/of Engels bij te schaven? ;)
Bijles nederlands in Kessel lo (3010) - Wassima
Wassima
Kessel lo
Nieuw
Hoi, ik ben Wassima en ben 19 jaar oud! Ik heb mijn diploma secundair onderwijs en wil graag een bijbaantje om wat extra bij te verdienen! Ik heb 3 jaar gewerkt in de verkoop, daarnaast vervul ik heel wat huishoudelijke taken en verzorg ik mijn twee jongste broertjes! Ik ben sociaal, gemotiveerd en zeer klantvriendelijk! Tot slot werk ik ook heel graag met mensen!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Bijles Nederlands Leuven: geëvalueerd met 4.77 door 19 klanten

Populaire dienstaanvragen

bijles Nederlands Leuven, privé leraar Nederlands Leuven, Nederlands leren Leuven,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen bijles Nederlands in Leuven

De laatste aanvragen in de categorie bijles Nederlands in Leuven

To scan and organize documents - DUTCH TRAINING FOR SPEAKING - Dutch language training - Dutch learning assistnace class4 kid - Nederlands less - Leren - ITNA TEST - Italiaan zoekt bijles leraar voor Nederlands - Bijles nederlands 2de middelbaar - Dutch speaking person - Dutch class - Milena Badoova - Milena Badoova - Listminut - Bijlessen Nederlands in Leuven gezocht - Private Dutch Lessons - Nederlandse les voor beginners - need a dutch teacher - Bijles Nederlands - Bijles in Leuven (3000) - Duits Bijles
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden