vertaler frans Nijlen

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Nijlen

Vertaler frans in Lier (2500) - Annik
Annik
Lier
5/5 (9 reviews)
Mijn familie is Franstalig en ik heb ook enkele jaren in Frankrijk gewoond. .............................................................................................................................
Vertaler frans in Nijlen (2560) - Jason
Jason
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Als zoon van een Vlaamse moeder en Waalse vader switch ik al heel mijn leven lang tussen de 2 landstalen. Mijn vaardigheden van het Frans reiken dus een pak verder dan dat van de gemiddelde Nederlandstalige. In het middelbaar vertaalde ik ook geregeld teksten van het Nederlands naar het Frans voor mijn klasgenoten, maar dat zullen mijn ex-leerkrachten misschien niet graag horen.😉
Vertaler frans in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Ik speek vlot Frans en Engels. Mijn kinderen heb ik met plezier geholpen (en nog steeds) bij hun Franse en Engelse lessen. Vertalen van Engels en Frans naar Nederlands doe ik het liefst.
Vertaler frans in Nijlen (2560) - Hilde
Hilde
Nijlen
Nieuw
Ik kan ondersteuning bieden bij administratieve taken, vertalen v. teksten van Frans en Engels naar Nederlands, vlotte pen om van een basisontwerp voor folder of artikel een vlotte tekst of verhaal te schrijven, aangename stem voor het inlezen van boeken, foto's of documenten scannen, opzoekingswerk (online, boeken, artikels..), schrijven van teksten voor speach, viering, lezing...
Vertaler frans in Berlaar (2590) - Evi
Evi
Berlaar
Nieuw
dag allemaal ik heb een diploma communicatie en kan jullie helpen met nederlands, engels en frans mijn spaans is echter zo denderend niet meer mvg evi
Vertaler frans in Halle (2980) - Régine-marie
Régine-marie
Halle
Nieuw
Nederlands is mijn Moedertaal. Ben in het bezit van een diploma Frans -Staatseksamen- en door mijn zeer langdurig -50 jaar- verblijf in Duitsland is mijn kennis van het Duits optimaal .
Vertaler frans in Zandhoven (2240) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zandhoven
Nieuw
Master vertaalkunde Frans - Spaans - Nederlands Ervaring in verschillende sectoren en met allerlei soorten teksten Efficiënt, kwalitatief, betrouwbaar
Vertaler frans in Berlaar (2590) - Amélie
Amélie
Berlaar
Nieuw
Ik ben gebeten door taal, meer bepaald door Nederlands, Frans en Spaans. Ik heb mijn secundair diploma behaald voor de richting Latijn talen. Volgend jaar wil ik hierin verdergaan en ga ik dan ook toegepaste taalkunde Frans-Spaans studeren. Ik ben met andere woorden dus heel graag met taal bezig.
Vertaler frans in Berlaar (2590) - Laura
Laura
Berlaar
Nieuw
Aangezien ik een bachelor Journalistiek ben, heb ik goede kennis van de Nederlandse taal. Dankzij mijn studies heb ik ook een goede kennis van het Engels en Frans is mijn tweede moedertaal. Ik kan dus perfect opstellen schrijven of vertalen in deze drie talen.
Vertaler frans in Itegem (2222) - Inge
Inge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Itegem
Nieuw
Ik heb een geweldig taalgevoel, dat ik gemakkelijk kan omzetten in verschillende stijlen en doeleinden. Ik ben licentiate van opleiding en heb meer dan 20 jaar ervaring op de werkvloer.
Vertaler frans in Lier (2500) - Ingrid
Ingrid
Lier
Nieuw
Aangezien ik vloeiend 5 talen spreek, zou ik er graag gebruik van maken om anderen te helpen vertalen waar nodig. Grammaticale fouten zijn mijn ergste nachtmerrie, dus u bent bij mij aan het juiste adres!
Vertaler frans in Vorselaar (2290) - Luna
Luna
Vorselaar
Nieuw
Mijn moedertaal is Nederlands, maar ook het Frans, Engels, Duits en Spaans zijn me niet vreemd. Een Nederlandse tekst vertalen naar het Engels of Frans kan ik goed, maar ook het vertalen naar het Nederlands doe ik graag!
Vertaler frans in Nijlen (2560) - De graef
De graef
Nijlen
Nieuw
Ik ben schrijver van poëzie, proza en filosofie. Ik vertaal ook graag Engelstalige lyrics naar Nederlandse versies, dit in de hoedanigheid dat het nummer trouw blijft aan de originele betekenis en perfect ingezet kan worden als bruikbare tekst voor een Nederlandstalige cover van het nummer.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel vertalers Frans in Nijlen

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Nijlen: geëvalueerd met 5.0 door 13 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Nijlen, prijs vertaling Frans Nijlen, vertaler Frans Nederlands Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan vertaler Frans in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden