vertaler frans Nijlen

Ontdek talentvolle vertalers Frans in Nijlen

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie vertalers Frans in de buurt van Nijlen

Vertaler frans in Schilde (2970) - Werner
Werner
Schilde
4.33/5 (15 reviews)
Als officier bij defensie heb ik niet alleen de theoretische kennis opgebouwd van het Frans en het Engels, maar ook praktische ervaring opgedaan in de staven en ter gelegenheid van internationale meetings.
Vertaler frans in Lier (2500) - Annik
Annik
Lier
5/5 (9 reviews)
Mijn familie is Franstalig en ik heb ook enkele jaren in Frankrijk gewoond. .............................................................................................................................
Vertaler frans in Wommelgem (2160) - Chaimae
Chaimae
Wommelgem
5/5 (4 reviews)
Studente,2de jaar lerarenopleiding sec.onderwijs aan KDG.Ik ben Franstalig,goed meegenomen.Ik studeer voor leraar Frans,waarbij ik later niets anders ga doen dan leerlingen motiveren voor Frans.Daarbij ga ik ook veel teksten moeten verbeteren.Omdat ik Franstalig ben verloopt dit allemaal soepel en wil ik graag mensen helpen bij het vertalen van teksten in het Frans.Probeer het eens uit. Tot snel:)
Vertaler frans in Nijlen (2560) - Jason
Jason
Nijlen
5/5 (2 reviews)
Als zoon van een Vlaamse moeder en Waalse vader switch ik al heel mijn leven lang tussen de 2 landstalen. Mijn vaardigheden van het Frans reiken dus een pak verder dan dat van de gemiddelde Nederlandstalige. In het middelbaar vertaalde ik ook geregeld teksten van het Nederlands naar het Frans voor mijn klasgenoten, maar dat zullen mijn ex-leerkrachten misschien niet graag horen.😉
Vertaler frans in Nijlen (2560) - Anne-mieke
Anne-mieke
Nijlen
5/5 (1 reviews)
Ik speek vlot Frans en Engels. Mijn kinderen heb ik met plezier geholpen (en nog steeds) bij hun Franse en Engelse lessen. Vertalen van Engels en Frans naar Nederlands doe ik het liefst.
Vertaler frans in Nijlen (2560) - Hilde
Hilde
Nijlen
Nieuw
Ik kan ondersteuning bieden bij administratieve taken, vertalen v. teksten van Frans en Engels naar Nederlands, vlotte pen om van een basisontwerp voor folder of artikel een vlotte tekst of verhaal te schrijven, aangename stem voor het inlezen van boeken, foto's of documenten scannen, opzoekingswerk (online, boeken, artikels..), schrijven van teksten voor speach, viering, lezing...
Vertaler frans in Berlaar (2590) - Evi
Evi
Berlaar
Nieuw
dag allemaal ik heb een diploma communicatie en kan jullie helpen met nederlands, engels en frans mijn spaans is echter zo denderend niet meer mvg evi
Vertaler frans in Halle (2980) - Régine-marie
Régine-marie
Halle
Nieuw
Nederlands is mijn Moedertaal. Ben in het bezit van een diploma Frans -Staatseksamen- en door mijn zeer langdurig -50 jaar- verblijf in Duitsland is mijn kennis van het Duits optimaal .
Vertaler frans in Zandhoven (2240) - Sofie
Sofie Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Zandhoven
Nieuw
Master vertaalkunde Frans - Spaans - Nederlands Ervaring in verschillende sectoren en met allerlei soorten teksten Efficiënt, kwalitatief, betrouwbaar
Vertaler frans in Berlaar (2590) - Amélie
Amélie
Berlaar
Nieuw
Ik ben gebeten door taal, meer bepaald door Nederlands, Frans en Spaans. Ik heb mijn secundair diploma behaald voor de richting Latijn talen. Volgend jaar wil ik hierin verdergaan en ga ik dan ook toegepaste taalkunde Frans-Spaans studeren. Ik ben met andere woorden dus heel graag met taal bezig.
Vertaler frans in Berlaar (2590) - Laura
Laura
Berlaar
Nieuw
Aangezien ik een bachelor Journalistiek ben, heb ik goede kennis van de Nederlandse taal. Dankzij mijn studies heb ik ook een goede kennis van het Engels en Frans is mijn tweede moedertaal. Ik kan dus perfect opstellen schrijven of vertalen in deze drie talen.
Vertaler frans in Itegem (2222) - Inge
Inge Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Itegem
Nieuw
Ik heb een geweldig taalgevoel, dat ik gemakkelijk kan omzetten in verschillende stijlen en doeleinden. Ik ben licentiate van opleiding en heb meer dan 20 jaar ervaring op de werkvloer.
Vertaler frans in Putte (2580) - Noor
Noor
Putte
Nieuw
Ik zit in het vijfde jaar Humane Wetenschappen ASO. De talen Engels, Nederlands en Frans zijn zeker mijn ding. Ik kan ook nog een stuk Duits. Ik ben zeer goed in talen!
Vertaler frans in Lier (2500) - Ingrid
Ingrid
Lier
Nieuw
Aangezien ik vloeiend 5 talen spreek, zou ik er graag gebruik van maken om anderen te helpen vertalen waar nodig. Grammaticale fouten zijn mijn ergste nachtmerrie, dus u bent bij mij aan het juiste adres!
Vertaler frans in Duffel (2570) - Ann
Ann
Duffel
Nieuw
Ik word regelmatig opgetrommeld in de familie om offertes te maken in het Frans en Nederlands. Ik ben een talenknobbel en hou van taal. Al heel mijn leven schrijf ik verhalen .
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Vertaler Frans Nijlen: geëvalueerd met 4.87 door 31 klanten

Populaire dienstaanvragen

betrouwbare vertaler Frans Nijlen, prijs vertaling Frans Nijlen, vertaler Frans Nederlands Nijlen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen vertaler Frans in Nijlen

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden