tennisles

Hulp voor tennisles bij jou in de buurt

Meer dan 94 talenten klaar om je te helpen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tennisleraars

Tennisles in Zottegem (9620) - Jean-pierre
Jean-pierre
Zottegem
4.67/5 (6 reviews)
Ik speel zelf nog tennis en ben initiator tennis erkend bij Tennis Vlaanderen. Heb meer dan 20 jaar ervaring, in 2005 was ik in Zottegem verantwoordelijke voor de jeugdwerking en mocht de schaal Jos Francotte in ontvangst nemen voor de beste jeugdwerking van Oost-Vlaanderen
Tennisles in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
In het secundaire onderwijs ben ik afgestudeerd in TSO Sport. Ook ben ik van jongs af aan bezig geweest met verschillende sporten. Mijn liefde voor sport is een passie die ik graag door zou geven. Ook ben ik in het bezit van volgende diploma's: Aspirant Initiator Tennis, Initiator Zwemmen en Hoger Redder. Ook heb ik werkervaring als tennisleerkracht en redder.
Tennisles in Berchem (2600) - Bart
Bart
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ben Bart ...vanaf m’n 7 jaar getennist,ben nu 44 jaar,heb 19 jaar competitie gespeeld op hoog niveau..heb cursus gehad van Steve Martens(Belgische coach)wil tennisles gaan geven aan beginnende tennissers of al basis...per 2 of alleen,zodat je veel leert en niet enkel ballen raapt..heb al m’n materiaal dus kan direct beginnen...uurloon zit tussen de 20a 30€/u..Bart
Tennisles in Gent (9000) - Francis
Francis
Gent
4.5/5 (2 reviews)
Veel mensen tennissen zomaar wat maar omdat ik er later mee begonnen ben en omdat ik ook zo ben analyseer ik alles wat ik doe. Als je met een sport begint aan 5 jaar leer je het instinctief. Later leer je het moeizamer of niet of je leert techniek door erop te studeren, wat ik al jaren doe. Ik heb ook al veel lessen gevolgd maar toch het meest geleerd door internet en uitproberen.
Tennisles in Deurle (9831) - Charlotte
Charlotte
Deurle
5/5 (2 reviews)
Ik speel ondertussen bijna 10 jaar tennis. Tijdens de zomer speel ik weleens een wedstrijdje, puur voor de fun. Ik kan kleinere kinderen laten kennismaken met deze wondermooie sport. Niet voor competitie training, hier raad ik een professionele trainer aan!
Tennisles in Eeklo (9900) - Wim
Wim
Eeklo
5/5 (1 reviews)
als sportieveling en gepassioneerd tennisser kan ik uw tennisniveau in enkele lessen naar een hoger niveau tillen. Bij de één gaat dit al sneller dan bij de andere, maar ik ben er zeker van dat u na enkele lessen voldoening put om nog beter te worden!
Tennisles in Mortsel (2640) - Tamas
Tamas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Wil je jouw tennis techniek verbeteren? Of met lessen beginnen ? Ik ben tennis trainer bij Fit tennis in Berchem Ik heb ervaring op allen niveaus ,ik ben gepassioneerd en ik breng positieve energie op de tennisveld.
Tennisles in Gent (9000) - Murielle
Murielle
Gent
5/5 (1 reviews)
Laat mij JOU helpen met de volgende Kim Clijsters of David Goffin te worden 🤪 Mopje! Ik houd het graag luchtig, maar leuk en nuttig. Voldoening is iets waar ik 100% voor ga. Ik heb reeds meer dan acht jaar ervaring in het lesgeven aan kindjes vanaf 5 jaar tot Start-to-Tennisers volwassen. You can find me on the court 🎾
Tennisles in Brugge (8000) - Jean-marc
Jean-marc Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brugge
5/5 (1 reviews)
Als ex-kampioen van België badminton heb ik naast talent ook de vaardigheid om anderen begeesterd te coachen. Ik ben een motivator die jou de nodig discipline aanleert alsook het opbouwen van een routine op jouw weg naar resultaat.
Tennisles in Oostakker (9041) - Corneel
Corneel
Oostakker
5/5 (1 reviews)
Ik doe al 7 jaar tennis. ik heb 55 punten in het klassement. veel ervaring dus. ik ben van tennis club de krijte. ik heb de techniek goed onder controle en kan dit mensen aanleren
Tennisles in Zonnebeke (8980) - Britt
Britt
Zonnebeke
4.0/5 (1 reviews)
Ik ben laatste jaar student leerkracht lichamelijke opvoeding en heb al heel wat sportlessen gegeven. Ik heb al lessen geven aan kleuters maar ook al aan het middelbaar
Tennisles in Gent (9000) - Rowin
Rowin
Gent
5/5 (1 reviews)
Ik ben zelf beginnen tennissen vanaf 5 jaar en heb altijd wekelijks privétraining gevolgd. Gecombineerd met een enorme passie voor tennis zorgt dit ervoor dat ik over een zeer ruime technische kennis beschik. Ik geef al enkele jaren les en sinds dit jaar ben ik mede-hoofdtrainer in mijn jeugdclub.
Tennisles in Kortrijk (8500) - Bram
Bram
Kortrijk
5/5 (1 reviews)
Zelf ben ik op jonge leeftijd in contact gekomen met diverse racketsporten waardoor mijn techniek hier wel goed zit. Ook heb ik hier en daar al vrienden en familie geholpen met het bijschaven van bepaalde technieken en bied ik bijgevolg graag mijn diensten aan als instructeur padel voor een les op maat in regio Kortrijk!
Tennisles in Hooglede (8830) - Andres
Andres
Hooglede
5/5 (1 reviews)
Ik ben 25 jaar en heb al reeds ervaring in sportoefeningen voor groep. Je kan bij mij terechte voor looptraining of allerhande oefeningen. Beginnende leerlingen die interesse hebben om een basistechniek willen ontwikkelen voor tennis kunnen ook bij mij terecht.
Tennisles in Gent (9000) - Eva
Eva
Gent
Nieuw
Ik ben master in de sport- en bewegingswetenschappen met ruime lesgeefervaring in het regulier lager en secundiar onderwijs, buitengewoon onderwijs, sportdiensten, sportfederatie en lokaal dienstencentrum. Personal trainer A -fitness. Lesgever tennis (kids, volwassenen) en zwemles (schoolslag).
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tennisleraars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ - verbetert snel - geeft goede tips (over schrijfwijze, zinsbouw, grammatica en inhoud) ”
Géraldine
“ Good selection of people and the option to out an offer out is a good idea. it worked for me. ”
Kiyaro
“ Snel en volgens afspraak. Direct een aantal voorstellen voor een gestelde vraagstelling. ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice tennisles: geëvalueerd met 4.86 door 23 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé tennisles, privé leraar tennis, goedkope tennisleraar gezocht, tennislessen, tennisles volwassenen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Wat kost een tennisles per uur?


De kosten van tennislessen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de kwalificaties van de coach, het niveau van de lessen en de duur van de les. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden wat betreft de kosten van tennislessen per uur:


Bij Ring Twice kunnen de kosten van tennislessen variëren van ongeveer €20-€30 per uur, afhankelijk van de genoemde factoren. Het is raadzaam om contact op te nemen met de tennisleraars in jouw regio om specifieke informatie te krijgen over de kosten van tennislessen in jouw omgeving.

Hoe vaak per week tennissen?


Hoe vaak je per week kunt tennissen hangt af van je persoonlijke voorkeuren, beschikbaarheid en niveau van betrokkenheid bij de sport. Hier zijn enkele overwegingen om in gedachten te houden bij het bepalen van je tennisschema:


Over het algemeen is het ideaal om minstens twee tot drie keer per week te tennissen om consistente vooruitgang te boeken en je vaardigheden te behouden. Dit geeft je voldoende tijd op de baan om te oefenen, wedstrijden te spelen en jezelf uit te dagen. Het belangrijkste is om een tennisschema te vinden dat past bij jouw behoeften en doelen, en dat je in staat stelt om van de sport te genieten.

Op welke leeftijd beginnen met tennis?Tennis is een sport die op verschillende leeftijden kan worden beoefend. Hoewel er geen specifieke leeftijd is waarop je met tennis moet beginnen, zijn er enkele overwegingen die je kunt maken bij het bepalen van het geschikte moment om te beginnen. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:


Het belangrijkste is om te onthouden dat tennis een levenslange sport is die geschikt is voor mensen van alle leeftijden. Het is nooit te laat om te beginnen met tennis en het biedt tal van fysieke, mentale en sociale voordelen, ongeacht je leeftijd. Het is altijd een goed idee om contact op te nemen met lokale tennisclubs of trainers om te informeren naar specifieke lesmogelijkheden en aanbevelingen voor jouw leeftijdsgroep.


Andere categorieën gelijkaardig aan tennisles

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden