Felix
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
59 reviews
€32/u
Marie 🧾
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
88 reviews
€35/u
Emiel
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
124 reviews
€25/u
tennisles
Vind de perfecte leraar voor

Tennisles in de buurt

Betrouwbare privéleraars voor tennislessen op maat: trainingen op techniek, tactiek en conditie. Voor jonge kinderen en volwassenen, beginnend en gevorderd.
⭐ Gemiddelde score - 4.89/5 (31 reviews)

Meer dan 100 tennisleraars beschikbaar

Evelien
Evelien
📍 Ternat
⭐ 5 (6 reviews)
 • Tennisles kinderen
 • Privé tennisles
 • Tennis conditietraining
 • Techniek verbeteren
 • Tactiek strategie
 • Op maat gemaakt
 • ...
✅ Ontmoet en ID gecontroleerd
Het profiel bekijken
Jean-pierre
Jean-pierre
📍 Zottegem
⭐ 4.67 (6 reviews)
 • Tennisles op maat
 • Techniek verbeteren
 • Conditietraining
 • Mentale coaching
 • Privélessen beschikbaar
 • Groepslessen mogelijk
 • ...
✅ Ontmoet en ID gecontroleerd
Het profiel bekijken
Carlien
Carlien
📍 Kasterlee
⭐ 5 (3 reviews)
 • Tennisles kinderen
 • Privé tennisles
 • Techniek verbeteren
 • Conditietraining
 • Tactiek bespreken
 • Tennisles op maat
 • ...
✅ Ontmoet en ID gecontroleerd
Het profiel bekijken
Charlotte
Charlotte
📍 Deurle
⭐ 5 (2 reviews)
 • Tennisles kinderen
 • Recreatieve tennisles
 • Techniek verbeteren
 • Privé tennisles
 • Tennisles in groep
 • Tennisconditie training
 • ...
✅ Ontmoet en ID gecontroleerd
Het profiel bekijken
Jean-Marc
Jean-Marc
📍 Brugge
⭐ 5 (2 reviews)
Als ex-kampioen van België badminton heb ik naast talent ook de vaardigheid om anderen begeesterd te coachen. Ik ben een motivator die jou de nodig discipline aanleert alsook het opbouwen van een routine op jouw weg naar resultaat.
✅ Ontmoet en ID gecontroleerd
🧾 Zelfstandige met BTW-nummer
Het profiel bekijken
Zin om onze tennisleraars te contacteren?
Zin om onze tennisleraars te contacteren? Een aanvraag indienen
Ontvang binnen het uur prijsoffertes
Axa Verzekerde diensten
Shield Check Geverifieerde en ervaren dienstverleners
Phone Support 9u-18u/5d
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
Benieuwd naar wat onze klanten ervan vinden?
Gebaseerd op 31 reviews
4.89
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 28
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 2
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 1
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 0
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐ 0
Kris
Kris
Tennis coach voor twee volwassene beginners
We were absolute beginners and we had a wonderful lesson thanks to Kris. Great coaching skills and great personality. I'm happy I found you Kris.
Elena, 6 maanden geleden
Prijsklasse
€25 – €65
€25
€45
€65
Gemiddelde prijzen van uitgevoerde diensten in 2024

Tennisles: de populairste dienstaanvragen

Dien een aanvraag in en ontvang snel offertes van talenten bij jou in de buurt:
Tennisles kinderen
Tennisles kinderen
Gemiddelde prijs: €25 – €35
Tennisles volwassenen
Tennisles volwassenen
Gemiddelde prijs: €30 – €40
Tennisles beginner
Tennisles beginner
Gemiddelde prijs: €25 – €35
Tennisles gevorderd
Tennisles gevorderd
Gemiddelde prijs: €30 – €40
Techniek training
Techniek training
Gemiddelde prijs: €30 – €50
Tactiek training
Tactiek training
Gemiddelde prijs: €25 – €35
Een aanvraag indienen
Ontvang binnen het uur prijsoffertes

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel tennisleraars

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen.
Ontdek zelf snel al onze diensten!
Andere categorieën
Hoe het werkt?
Getalenteerde buren, bij jou in de buurt
Sophie en Maarten
Maarten
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
69 reviews
€21 /u
Maarten ✅
Sophie
Hallo, ik ben op zoek naar iemand die mij dit weekend kan helpen. Alvast bedankt!
Sophie
Jouw allereerste aanvraag in 2 minuten
1
Dien jouw aanvraag in
Beschrijf hoe onze dienstverleners jou kunnen helpen.
2
Vergelijk hun prijsoffertes
Ontvang offertes van betrouwbare dienstverleners en bekijk hun profiel.
3
Selecteer jouw dienstverlener
Kies de beste dienstverlener voor jouw aanvraag.
Particulier of professioneel, verdien geld met je vaardigheden!
Doe zoals Amir en schrijf je in:
✔️ Meer dan 4.000 jobs per week voor particulieren en zelfstandigen
✔️ Werk wanneer het in je agenda past en kies zelf je vergoeding
✔️ Ontvang de betaling voor je diensten binnen de 48 uur
Amir
⭐ ⭐ ⭐ ⭐ ⭐
130 reviews
Amir verdiende in 2024
€5.350
✔️
Betaling ontvangen!
€150
🔔️
Nieuwe job
2 minuten geleden
Amir
Ring Twice, het eerste platform erkend door de overheid Belgium Government

Tennisles: vaakgestelde vragen

De kosten van tennislessen kunnen variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de locatie, de kwalificaties van de coach, het niveau van de lessen en de duur van de les. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden wat betreft de kosten van tennislessen per uur:

 • Ervaren professionals: Tennislessen gegeven door ervaren professionals kunnen doorgaans duurder zijn dan lessen gegeven door minder ervaren coaches.
 • Privélessen versus groepslessen: Privélessen waarbij je één-op-één met de coach werkt, kunnen duurder zijn dan groepslessen waarbij de kosten worden verdeeld over meerdere deelnemers.
 • Duur van de les: De kosten kunnen variëren op basis van de duur van de les. Een typische tennisles duurt meestal 1 uur, maar er zijn ook kortere of langere lessen beschikbaar.
 • Locatie: De prijzen kunnen verschillen afhankelijk van de locatie en het lokale prijsniveau. In stedelijke gebieden of prestigieuze tennisclubs kunnen de tarieven hoger zijn dan in kleinere gemeenschappen.

Bij Ring Twice kunnen de kosten van tennislessen variëren van ongeveer €20-€30 per uur, afhankelijk van de genoemde factoren. Het is raadzaam om contact op te nemen met de tennisleraars in jouw regio om specifieke informatie te krijgen over de kosten van tennislessen in jouw omgeving.

Hoe vaak je per week kunt tennissen hangt af van je persoonlijke voorkeuren, beschikbaarheid en niveau van betrokkenheid bij de sport. Hier zijn enkele overwegingen om in gedachten te houden bij het bepalen van je tennisschema:

 • Frequentie van training: Als je serieus wilt worden in tennis en je vaardigheden wilt verbeteren, is het aan te raden om regelmatig te trainen. Dit betekent dat je meerdere keren per week op de baan zou moeten staan.
 • Doelen en niveau: Het aantal keren dat je per week tennist, kan ook afhangen van je doelen en je huidige niveau van vaardigheid. Als je recreatief speelt en gewoon wilt genieten van de sport, kan één of twee keer per week voldoende zijn. Als je echter competitief speelt en wilt groeien als speler, zul je waarschijnlijk meer tijd willen besteden aan training en oefening.
 • Beschikbaarheid: Je tennisschema kan ook afhangen van je beschikbaarheid en andere verplichtingen, zoals werk, studie of gezinsverantwoordelijkheden. Het is belangrijk om realistisch te zijn over wat haalbaar is binnen je dagelijkse routine.

Over het algemeen is het ideaal om minstens twee tot drie keer per week te tennissen om consistente vooruitgang te boeken en je vaardigheden te behouden. Dit geeft je voldoende tijd op de baan om te oefenen, wedstrijden te spelen en jezelf uit te dagen. Het belangrijkste is om een tennisschema te vinden dat past bij jouw behoeften en doelen, en dat je in staat stelt om van de sport te genieten.

Tennis is een sport die op verschillende leeftijden kan worden beoefend. Hoewel er geen specifieke leeftijd is waarop je met tennis moet beginnen, zijn er enkele overwegingen die je kunt maken bij het bepalen van het geschikte moment om te beginnen. Hier zijn enkele punten om in gedachten te houden:

 • Vroege kinderjaren: Veel kinderen beginnen op jonge leeftijd met tennis, meestal rond de leeftijd van 4-6 jaar. Op deze leeftijd ligt de nadruk op basisvaardigheden, coördinatie en spelplezier.
 • Jeugd: Tennislessen en -programma's zijn beschikbaar voor kinderen en tieners van alle leeftijden. Het is nooit te laat om te beginnen met tennis en veel spelers ontdekken hun liefde voor de sport tijdens hun jeugd.
 • Volwassenen: Ook volwassenen kunnen op elk moment met tennis beginnen. Er zijn lessen en trainingsprogramma's speciaal ontworpen voor volwassenen van alle niveaus, van beginners tot gevorderden.
 • Senioren: Tennis kan ook op oudere leeftijd worden beoefend. Er zijn speciale programma's en competities voor senioren om actief te blijven en van de sport te genieten.

Het belangrijkste is om te onthouden dat tennis een levenslange sport is die geschikt is voor mensen van alle leeftijden. Het is nooit te laat om te beginnen met tennis en het biedt tal van fysieke, mentale en sociale voordelen, ongeacht je leeftijd. Het is altijd een goed idee om contact op te nemen met lokale tennisclubs of trainers om te informeren naar specifieke lesmogelijkheden en aanbevelingen voor jouw leeftijdsgroep.

Ontdek andere actieve tennisleraars

Francis
Francis
📍 Gent
⭐ 4.5 (2 reviews)
Veel mensen tennissen zomaar wat maar omdat ik er later mee begonnen ben en omdat ik ook zo ben analyseer ik alles wat ik doe. Als je met een sport begint aan 5 jaar leer je het instinctief. Later leer je het moeizamer of niet of je leert techniek...
Wim
Wim
📍 Eeklo
⭐ 5 (1 reviews)
als sportieveling en gepassioneerd tennisser kan ik uw tennisniveau in enkele lessen naar een hoger niveau tillen. Bij de één gaat dit al sneller dan bij de andere, maar ik ben er zeker van dat u na enkele lessen voldoening put om nog beter te wor...
Tamas
Tamas
📍 Mortsel
⭐ 5 (1 reviews)
Wil je jouw tennis techniek verbeteren? Of met lessen beginnen ? Ik ben tennis trainer bij Fit tennis in Berchem Ik heb ervaring op allen niveaus ,ik ben gepassioneerd en ik breng positieve energie op de tennisveld.
Kris
Kris
📍 Aarschot
⭐ 5 (1 reviews)
Enthousiasteling die graag beginners op weg zou helpen: Doordat ik zelf al een aantal lessenreeksen heb doorlopen kan ik beginners dit ook zelf overbrengen met passie.
Murielle
Murielle
📍 Gent
⭐ 5 (1 reviews)
Laat mij JOU helpen met de volgende Kim Clijsters of David Goffin te worden 🤪 Mopje! Ik houd het graag luchtig, maar leuk en nuttig. Voldoening is iets waar ik 100% voor ga. Ik heb reeds meer dan acht jaar ervaring in het lesgeven aan kindjes vana...
Corneel
Corneel
📍 Oostakker
⭐ 5 (1 reviews)
Ik doe al 7 jaar tennis. ik heb 55 punten in het klassement. veel ervaring dus. ik ben van tennis club de krijte. ik heb de techniek goed onder controle en kan dit mensen aanleren
Rowin
Rowin
📍 Gent
⭐ 5 (1 reviews)
Ik ben zelf beginnen tennissen vanaf 5 jaar en heb altijd wekelijks privétraining gevolgd. Gecombineerd met een enorme passie voor tennis zorgt dit ervoor dat ik over een zeer ruime technische kennis beschik. Ik geef al enkele jaren les en sinds d...
Bram
Bram
📍 Kortrijk
⭐ 5 (1 reviews)
Zelf ben ik op jonge leeftijd in contact gekomen met diverse racketsporten waardoor mijn techniek hier wel goed zit. Ook heb ik hier en daar al vrienden en familie geholpen met het bijschaven van bepaalde technieken en bied ik bijgevolg graag mijn...
Andres
Andres
📍 Hooglede
⭐ 5 (1 reviews)
Ik ben 25 jaar en heb al reeds ervaring in sportoefeningen voor groep. Je kan bij mij terechte voor looptraining of allerhande oefeningen. Beginnende leerlingen die interesse hebben om een basistechniek willen ontwikkelen voor tennis kunnen ook ...
Alain
Alain
📍 Aalst
⭐ 5 (1 reviews)
Ben zelf al actief geweest in gevechtsporten. Al jaren actief in de fitness & bodybuilding wereld : heb ervaring met trainingschema's zelf trainen & restutaten halen,voeding. Als iets echt wil heb je altijd tijd & zin om er voor te gaan. Als je re...

Populaire dienstaanvragen

Privé tennisles, privé leraar tennis, goedkope tennisleraar gezocht, tennislessen, tennisles volwassenen,…
Een aanvraag indienen

Andere categorieën gelijkaardig aan tennisles

Tennisleraars in andere regio’s

Support
Vind jij het antwoord op jouw vraag niet terug?
Stuur ons een bericht
Een aanvraag indienen
Ontvang binnen het uur prijsoffertes