Tennisles in België: 55 tennisleraars

Doe net zoals onze 300.000 gebruikers
Ontvang prijsoffertes
Ring Twice
1 Beschrijf jouw aanvraag
Beantwoord enkele vragen en beschrijf snel jouw aanvraag. Het duurt minder dan 2 minuten!
2 Ontvang voorstellen
Jouw aanvraag wordt verstuurd naar de geschikte dienstverleners in jouw regio. Zij reageren en doen een prijsvoorstel.
3 Kies jouw dienstverlener
Selecteer jouw dienstverlener op basis van de prijs, het profiel en de evaluaties van andere klanten.
Tennisles in Harelbeke (8530) - Veerle
Veerle
5/5 · 8 reviews
8530 Harelbeke
Hallo, ik ben lerares Lichamelijke Opvoeding van opleiding, en heb altijd graag getennist. Momenteel, doe ik het met mijn dochter van 18j. Ik wil dus heel graag actief zijn op deze manier, ook als begeleidster voor iemand met tennisambitie. Ik ben heel geduldig en no stress : rustig opbouwen van nul kan zeker, en met veel plezier !
Tennisles in Zottegem (9620) - Jean-pierre
Jean-pierre
4.5/5 · 4 reviews
9620 Zottegem
Ik speel zelf nog tennis en ben initiator tennis erkend bij Tennis Vlaanderen. Heb meer dan 20 jaar ervaring, in 2005 was ik in Zottegem verantwoordelijke voor de jeugdwerking en mocht de schaal Jos Francotte in ontvangst nemen voor de beste jeugdwerking van Oost-Vlaanderen
Tennisles in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
5/5 · 3 reviews
2460 Kasterlee
In het secundaire onderwijs ben ik afgestudeerd in TSO Sport. Ook ben ik van jongs af aan bezig geweest met verschillende sporten. Mijn liefde voor sport is een passie die ik graag door zou geven. Ook ben ik in het bezit van volgende diploma's: Aspirant Initiator Tennis, Initiator Zwemmen en Hoger Redder. Ook heb ik werkervaring als tennisleerkracht en redder.
Tennisles in Berchem (2600) - Bart
Bart
5/5 · 2 reviews
2600 Berchem
Ben Bart ...vanaf m’n 7 jaar getennist,ben nu 44 jaar,heb 19 jaar competitie gespeeld op hoog niveau..heb cursus gehad van Steve Martens(Belgische coach)wil tennisles gaan geven aan beginnende tennissers of al basis...per 2 of alleen,zodat je veel leert en niet enkel ballen raapt..heb al m’n materiaal dus kan direct beginnen...uurloon zit tussen de 20a 30€/u..Bart
Tennisles in Gent (9000) - Francis
Francis
4.5/5 · 2 reviews
9000 Gent
Veel mensen tennissen zomaar wat maar omdat ik er later mee begonnen ben en omdat ik ook zo ben analyseer ik alles wat ik doe. Als je met een sport begint aan 5 jaar leer je het instinctief. Later leer je het moeizamer of niet of je leert techniek door erop te studeren, wat ik al jaren doe. Ik heb ook al veel lessen gevolgd maar toch het meest geleerd door internet en uitproberen.
Tennisles in Eeklo (9900) - Wim
Wim
5/5 · 1 reviews
9900 Eeklo
als sportieveling en gepassioneerd tennisser kan ik uw tennisniveau in enkele lessen naar een hoger niveau tillen. Bij de één gaat dit al sneller dan bij de andere, maar ik ben er zeker van dat u na enkele lessen voldoening put om nog beter te worden!
Tennisles in Mortsel (2640) - Tamas
Tamas Pro Professionele dienstverlener met btw-nummer
5/5 · 1 reviews
2640 Mortsel
Wil je jouw tennis techniek verbeteren? Of met lessen beginnen ? Ik ben tennis trainer bij Fit tennis in Berchem Ik heb ervaring op allen niveaus ,ik ben gepassioneerd en ik breng positieve energie op de tennisveld.
Tennisles in Hofstade (9308) - Marc
Marc
Nieuw
9308 Hofstade
Ben van opleiding Licentiaat Lichamelijke Opvoeding en ben al 25 jaar actief in de sportsector. Ik zoek sportopdrachten in een regio van 50 km rond Aalst en Gent s'Avonds vanaf 18:00 maar bepaalde dagen kan ik ook overdag. Dansles, senioren gym, zwemlessen, personal coaching, sporten voor mensen met een beperking....
Tennisles in Puurs (2870) - Lennert
Lennert
Nieuw
2870 Puurs
Veel ervaring opgedaan bij tennisclubs in binnen en buitenland als tennisleraar. Privé of groepsles. Zelf competitie gespeeld en door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan om les te geven van beginneling tot gevorderd niveau.
Tennisles in Buizingen (1501) - Lore
Lore
Nieuw
1501 Buizingen
Hallo, ik ben Lore en tennis al vanaf zeer jonge leeftijd. Ik geef ook al enkele jaren op zaterdag les aan kinderen met een leeftijd van 4 jaar tot en met 18 jaar. Ik vind het belangrijk om op een creatieve wijze zoveel mogelijk bij te leren aan de kinderen en plezier staat natuurlijk centraal! Daarnaast speel ik zelf ook competitie en geef graag mijn passie door aan gemotiveerde leerlingen.
Tennisles in Zonhoven (3520) - Inneke
Inneke
Nieuw
3520 Zonhoven
Ik tennis graag en wil dat delen met iedereen ook aan beginners. Het sportieve aspect is iets wat mij altijd nauw aan het hart heeft gelegen. Laat de zweetdruppels maar komen!
Tennisles in Wezembeek-oppem (1970) - Levi
Levi
Nieuw
1970 Wezembeek-oppem
Ik ben op jonge leeftijd begonnen met tennis en ik wil graag de liefde voor de sport doorgeven aan geïnteresseerden (kinderen en volwassenen). Normaal gezien geef ik enkel les in en rond Brussel. De clubs waar ik het meeste kom zijn: Davis, Mounier, Sportcity en Le Chalet. Terreinen moeten zelf worden geregeld.
Tennisles in Opwijk (1745) - Daan
Daan
Nieuw
1745 Opwijk
Als ex voetballer en ex tennispeler ben ik bereikbaar om eventuele lessen te voorzien. Als voetbaltrainer heb ik al 2 jaar ervaring opgedaan, maar ervaring als tenniscoach heb ik nog niet.
Tennisles in Retie (2470) - Armen
Armen
Nieuw
2470 Retie
Sport is een grote passie is van mij. Ik heb op een hoog niveau getennist en ook les gegeven. Hiernaast heb ik ook veel affiniteit met voetbal, atletiek, basketbal en tafeltennis. Plezier staat bij mij voorop!
Tennisles in Lochristi (9080) - Orphé
Orphé
Nieuw
9080 Lochristi
Ik speel zelf al meer dan 20 jaar tennis, had het klassement B-4/6 op mijn hoogste niveau. Ik heb ervaring in het lesgeven in club verband en zou graag kinderen motiveren om net als ik plezier te halen uit tennis!

Ring Twice tennisles: geëvalueerd met 4.86 door 21 klanten

Populaire dienstaanvragen: privé tennisles, privé leraar tennis, goedkope tennisleraar gezocht, tennislessen, tennisles volwassenen,…

Ontvang prijsoffertes
Op basis van de meningen van voorgaande klanten, kies je vrij het prijsvoorstel (dagtarief) dat jou het meest geschikt lijkt.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Ontdek Ring Twice in een video
Ring Twice hoe werkt het
Een community die elkaar helpt
Zij raden Ring Twice aan...
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Gitaarlessen
Thomas raadt Ben aan Ben
“ Gemakkelijke site om snel een geschikte persoon te vinden voor specifieke bijles. ”
bijles statica -sterkteleer
Frans raadt Sébastien aan Sébastien
“ Eens je ingeschreven bent eenvoudig en goed systeem om mensen te vinden voor bepaalde diensten. Betaling van de dienst zelf (eens je ingeschreven bent) verloopt ook vlot. ”
bijles wiskunde 2e graad/4e Latijn-wetenschappen
Lisa raadt Karel aan Karel
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
Wil je jouw diensten aanbieden op Ring Twice?

Andere categorieën binnen tennisles

De laatste aanvragen in de categorie tennisles

Gezocht: privé tennisles - Tennisleraars - brede school zoekt badminton trainer - Tennisles op donderdag 19u-20u in Kessel-Lo - Initiatie tennis - Tennisles Blaarmeersen - Tennisles in Leuven - Tennis leraar voor beginner - tennis les - Tennistrainers gezocht - Privé tennisles Gent Blaarmeersen - Tennis lessons in English - Privé tennisles voor 13-jarige zoon - tennisles beginners - Tennisles - Privéles tennis - Tennis les vanaf oktober - Privé tennisles - Tennisles - Tenniscoach gezocht - Priveles tennis volwassenen - Tennisles - Tennis coach nodig - Prive tennisles - Tennisles - Privé tennis leraar -es - Tennis leraar nodig - Privé tennisles - tennisles privé - Privéles tennis Zuid-Antwerpen - Privé tennis lessen - Tennisles voor 2 kinderen (12j & 8j) - Tennisles privé - Tennisles - Privé tennis groepsles - Tennis leerkracht gezocht - Privé tennisles beginner - tennisleraar voor min. 3u les 2 x per week - Tennisles beginner - Tennisleraar gent gezocht - tennisles - Tennislessen - Tennisles - Tennisles voor jongen 16 jaar met ervaring - Beginner - Tennisles (privé) - Ik zoek een privé leraar - tennisleraar - Privé tennisles - Priveles tennis - Tennisles - Ik zoek een privécoach voor tennis - Ik zoek een privé leraar - Ik zoek een privé leraar - Tennisles
contact
Vindt u niet het antwoord op uw vraag?
We zijn er om u te helpen!
Aan het laden