tennisles

Hulp voor tennisles bij jou in de buurt

Meer dan 79 talenten klaar om je te helpen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie tennisleraars

Tennisles in Harelbeke (8530) - Veerle
Veerle
Harelbeke
5/5 (10 reviews)
Hallo, ik ben lerares Lichamelijke Opvoeding van opleiding, en heb altijd graag getennist. Momenteel, doe ik het met mijn dochter van 18j. Ik wil dus heel graag actief zijn op deze manier, ook als begeleidster voor iemand met tennisambitie. Ik ben heel geduldig en no stress : rustig opbouwen van nul kan zeker, en met veel plezier !
Tennisles in Zottegem (9620) - Jean-pierre
Jean-pierre
Zottegem
4.67/5 (6 reviews)
Ik speel zelf nog tennis en ben initiator tennis erkend bij Tennis Vlaanderen. Heb meer dan 20 jaar ervaring, in 2005 was ik in Zottegem verantwoordelijke voor de jeugdwerking en mocht de schaal Jos Francotte in ontvangst nemen voor de beste jeugdwerking van Oost-Vlaanderen
Tennisles in Kasterlee (2460) - Carlien
Carlien
Kasterlee
5/5 (3 reviews)
In het secundaire onderwijs ben ik afgestudeerd in TSO Sport. Ook ben ik van jongs af aan bezig geweest met verschillende sporten. Mijn liefde voor sport is een passie die ik graag door zou geven. Ook ben ik in het bezit van volgende diploma's: Aspirant Initiator Tennis, Initiator Zwemmen en Hoger Redder. Ook heb ik werkervaring als tennisleerkracht en redder.
Tennisles in Berchem (2600) - Bart
Bart
Berchem
5/5 (2 reviews)
Ben Bart ...vanaf m’n 7 jaar getennist,ben nu 44 jaar,heb 19 jaar competitie gespeeld op hoog niveau..heb cursus gehad van Steve Martens(Belgische coach)wil tennisles gaan geven aan beginnende tennissers of al basis...per 2 of alleen,zodat je veel leert en niet enkel ballen raapt..heb al m’n materiaal dus kan direct beginnen...uurloon zit tussen de 20a 30€/u..Bart
Tennisles in Gent (9000) - Francis
Francis
Gent
4.5/5 (2 reviews)
Veel mensen tennissen zomaar wat maar omdat ik er later mee begonnen ben en omdat ik ook zo ben analyseer ik alles wat ik doe. Als je met een sport begint aan 5 jaar leer je het instinctief. Later leer je het moeizamer of niet of je leert techniek door erop te studeren, wat ik al jaren doe. Ik heb ook al veel lessen gevolgd maar toch het meest geleerd door internet en uitproberen.
Tennisles in Deurle (9831) - Charlotte
Charlotte
Deurle
5/5 (2 reviews)
Ik speel ondertussen bijna 9 jaar tennis. Tijdens de zomer speel ik weleens een wedstrijdje, puur voor de fun. Ik kan kleinere kinderen laten kennismaken met deze wondermooie sport. Niet voor competitie training, hier raad ik een professionele trainer aan!
Tennisles in Eeklo (9900) - Wim
Wim
Eeklo
5/5 (1 reviews)
als sportieveling en gepassioneerd tennisser kan ik uw tennisniveau in enkele lessen naar een hoger niveau tillen. Bij de één gaat dit al sneller dan bij de andere, maar ik ben er zeker van dat u na enkele lessen voldoening put om nog beter te worden!
Tennisles in Mortsel (2640) - Tamas
Tamas Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Mortsel
5/5 (1 reviews)
Wil je jouw tennis techniek verbeteren? Of met lessen beginnen ? Ik ben tennis trainer bij Fit tennis in Berchem Ik heb ervaring op allen niveaus ,ik ben gepassioneerd en ik breng positieve energie op de tennisveld.
Tennisles in Hofstade (9308) - Marc
Marc
Hofstade
Nieuw
Ben van opleiding Licentiaat Lichamelijke Opvoeding en ben al 25 jaar actief in de sportsector. Ik zoek sportopdrachten in een regio van 50 km rond Aalst en Gent s'Avonds vanaf 18:00 maar bepaalde dagen kan ik ook overdag. Dansles, senioren gym, zwemlessen, personal coaching, sporten voor mensen met een beperking....
Tennisles in Puurs (2870) - Lennert
Lennert
Puurs
Nieuw
Veel ervaring opgedaan bij tennisclubs in binnen en buitenland als tennisleraar. Privé of groepsles. Zelf competitie gespeeld en door de jaren heen de nodige ervaring opgedaan om les te geven van beginneling tot gevorderd niveau.
Tennisles in Buizingen (1501) - Lore
Lore
Buizingen
Nieuw
Hallo, ik ben Lore en tennis al vanaf zeer jonge leeftijd. Ik geef ook al enkele jaren op zaterdag les aan kinderen met een leeftijd van 4 jaar tot en met 18 jaar. Ik vind het belangrijk om op een creatieve wijze zoveel mogelijk bij te leren aan de kinderen en plezier staat natuurlijk centraal! Daarnaast speel ik zelf ook competitie en geef graag mijn passie door aan gemotiveerde leerlingen.
Tennisles in Zonhoven (3520) - Inneke
Inneke
Zonhoven
Nieuw
Ik tennis graag en wil dat delen met iedereen ook aan beginners. Het sportieve aspect is iets wat mij altijd nauw aan het hart heeft gelegen. Laat de zweetdruppels maar komen!
Tennisles in Wezembeek-oppem (1970) - Levi
Levi
Wezembeek-oppem
Nieuw
Ik ben op jonge leeftijd begonnen met tennis en ik wil graag de liefde voor de sport doorgeven aan geïnteresseerden (kinderen en volwassenen). Normaal gezien geef ik enkel les in en rond Brussel. De clubs waar ik het meeste kom zijn: Davis, Mounier, Sportcity en Le Chalet. Terreinen moeten zelf worden geregeld.
Tennisles in Opwijk (1745) - Daan
Daan
Opwijk
Nieuw
Als ex voetballer en ex tennispeler ben ik bereikbaar om eventuele lessen te voorzien. Als voetbaltrainer heb ik al 2 jaar ervaring opgedaan, maar ervaring als tenniscoach heb ik nog niet.
Tennisles in Retie (2470) - Armen
Armen
Retie
Nieuw
Sport is een grote passie is van mij. Ik heb op een hoog niveau getennist en ook les gegeven. Hiernaast heb ik ook veel affiniteit met voetbal, atletiek, basketbal en tafeltennis. Plezier staat bij mij voorop!
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Eenvoudig in gebruik. Ruim aanbod. En snel antwoord op onze vraag. Heel tevreden! ”
Stacey
“ 1 ste maal dat ik van jullie diensten gebruik maakte en zeer tevreden! voor herhaling vatbaar! bedankt ”
Jeroen
“ Uitgebreid netwerk en voor zover ik dat kan beoordelen professionele medewerkers ”
Ben
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Ring Twice tennisles: geëvalueerd met 4.9 door 27 klanten

Populaire dienstaanvragen

privé tennisles, privé leraar tennis, goedkope tennisleraar gezocht, tennislessen, tennisles volwassenen,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen tennisles

Tennisleraars in andere regio’s

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden