muzikant Mortsel

Ontdek talentvolle muzikanten in Mortsel

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muzikanten in de buurt van Mortsel

Muzikanten in Antwerpen (2000) - Erik
Erik
Antwerpen
4.37/5 (38 reviews)
Ik heb een muzikaal concept (Beatles en McCartney covers) nl HARR1SON (Harrison One) met volledige p.a. installatie . Met drie muzikanten (gitaren, piano) 'live on tracks' als een soort veredelde karaoke... Drie sets van 40 minuten
Muzikanten in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Zoekt u live muziek voor op uw evenement en houdt u net als ik van akoestische gitaar en close harmony dan stel ik mezelf kandidaat. Samen met 2 vrienden brengen wij covers van gekende en minder gekende jaren 60/70 nummers. Meer info of geluidsopnames op aanvraag. We beschikken ook over het nodige materiaal om ons optreden te versterken.
Muzikanten in Wilrijk (2610) - Charlotte
Charlotte
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Zoekt u atmosferische achtergrond muziek die eerder experimenteel en soms zelf meditatief is? Dan heb ik wel wat ervaring. Ik speel ook in een band, en heb wat ervaring met optreden. Liefst speel ik in kleine setting en ik laat me inspireren door de omgeving en het feest. Ik kan ook pop/jazz covers brengen op aanvraag die ik op voorhand instudeer. Ik hoor graag van u!
Muzikanten in Merksem (2170) - Joycy
Joycy
Merksem
5/5 (1 reviews)
Ik ben gebeten door passie voor events en festivals. Daarom studeer ik ook aan de Hogeschool Event- en Projectmanagement. Ik droom om mij te omringen elke dag op feesten, muziek en mensen. In mijn vrije tijd is dan ook zingen een grote passie van mij en doe ik niets liever dan hiervan gebruikt te maken in al wat ik graag doe! 🎶🎤
Muzikanten in Antwerpen (2000) - Sibelle
Sibelle
Antwerpen
Nieuw
Ik heet Sibelle. Ik ben al lang bezig met muziek en maak covers op youtube. Verder schrijf ik ook eigen nummers. Ik heb al een paar keer opgetreden op events en zou graag meer ervaring opdoen. Je mag me altijd contacteren om op events te komen zingen.
Muzikanten in Wijnegem (2110) - Peter
Peter
Wijnegem
Nieuw
Hallo, ik ben Peter, een jonge man van 30 uit Wijnegem. Ik haalde mijn doctoraat in de chemie en wil die wetenschappelijke kennis graag gebruiken om andere mensen te helpen. Naast die wetenschappelijke achtergrond, wil ik ook graag mijn hands-on expertise als ingenieur met focus op elektriciteit gebruiken. Moets je vragen hebben, stel ze gerust. Groetjes Peter
Muzikanten in Antwerpen (2018) - Camille
Camille
Antwerpen
Nieuw
Als professionele zangeres speel en zing ik geregeld op allerhande evenementen. Ik begeleid mezelf dan op elektrische piano en zing eigen muziek of bestaande (door de vragende partij gekozen) covers. Al van toen ik erg jong was ben ik erg gedreven bezig met zingen en muziek in het algemeen. Mijn studies hebben me verder op weg geholpen om mijn stem echt volledig te beheersen.
Muzikanten in Antwerpen (2000) - Caia
Caia
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik ben Caia en ben muzikant in twee bands waarbij ik allebei de drums verzorg. Daarnaast rijg ik ook wel eens plaatjes aan elkaar voor een leuke party.
Muzikanten in Antwerpen (2018) - Saskia
Saskia
Antwerpen
Nieuw
Ik ben improvisatie dichter, als je mij boekt zal ik een tekst maken tijdens het evenement/ voor het evenement. Ook kan ik portretten schrijven, gedichten op maat,..
Muzikanten in Deurne (2100) - Manu
Manu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
15 jaar ervaring als muzikant/zanger in 1 van mijn eigen 3 live bands. Referenties in binnen-buitenland. Stijlvolle feesten in higher level. Optredens samen met oa. Julio Iglesias,Michael Bublé...
Muzikanten in Deurne (2100) - Oscar
Oscar
Deurne
Nieuw
Ik speel al 10 jaar piano en heb een grote passie voor muziek. Ik kan op een evenement aangename achtergrondmuziek verzorgen en heb een groot repertoire om uit te putten.
Muzikanten in Hoboken (2660) - Iris
Iris
Hoboken
Nieuw
Ik ben Iris. Ik zing sinds mijn 5 jaar in verscheidene koren (o.a. symphonisch kinderkoor Vlaanderen). Ik volgde de volledige klassieke zangopleiding op de muziekschool, waar ik nu nog een specialisatiejaar volg. Ik zing vnl licht klassieke muziek (operette,...) en 20e eeuwse (folk)muziek. Ik zing met een ensemble (piano, cello, viool, dwarsfluit) of met mijn man (professioneel accordeonist).
Muzikanten in Antwerpen (2060) - Stef
Stef
Antwerpen
Nieuw
Ik ben drummer, gitarist, zanger en DJ. Met muziek bezig uit eigen initiatief van jongs af aan. Heb ook gedanst en ben zeer ritmisch aangelegd. Muziek is iets wat mensen met elkaar verbind. Muziek is iets wat mensen doet voelen.
Muzikanten in Deurne (2100) - Yi-an
Yi-an
Deurne
Nieuw
Ik heet Yi-An en speel al sinds mijn 6de piano (klassiek). Geregeld geef ik concerten en heb ook al aan verscheidene wedstrijden deelgenomen en meerder prijzen gewonnen. Bovendien ben ik begonnen met eigen stukken te componeren (meestal rustige muziek). Ik ben rustig en kan gemakkelijk samenspelen met andere muzikanten als dat nodig zou zijn. Nood aan een pianist? Geef me dan een seintje. :)
Muzikanten in Antwerpen (2018) - Ruben perez
Ruben perez
Antwerpen
Nieuw
I play guitar, percussion, bass and singing for 20 years. My speciality’s are flamenco, jazz, lain but Im very flexible in playing different genres. I played in different bands over the world, in concerts, events, parties, weddings,.. also I get ask a lot alone with my guitar and singing. I love to entertain people and bring color in the world with music and rithm! Currently im working on my cd.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel muzikanten in Mortsel

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muzikant Mortsel: geëvalueerd met 4.84 door 41 klanten

Populaire dienstaanvragen

zanger Mortsel, gitarist gezocht Mortsel, pianist Mortsel, drummer gezocht Mortsel, artiesten boeken Mortsel,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën gelijkaardig aan muzikant in Mortsel

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden