muzikant Edegem

Ontdek talentvolle muzikanten in Edegem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muzikanten in de buurt van Edegem

Muzikanten in Antwerpen (2000) - Erik
Erik
Antwerpen
4.37/5 (38 reviews)
Ik heb een muzikaal concept (Beatles en McCartney covers) nl HARR1SON (Harrison One) met volledige p.a. installatie . Met drie muzikanten (gitaren, piano) 'live on tracks' als een soort veredelde karaoke... Drie sets van 40 minuten
Muzikanten in Hoboken (2660) - Peter
Peter
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Speel meer dan 30 jaar gitaar, heb in vele bands gespeeld in verschillende stijlen (Gypsy/swing jazz - Blues - Rock). Wil graag mijn kennis doorgeven aan zowel startende als meer ervaren gitaristen. Les op maat. Als gitarist bij de band Mighty Swing (Gyspsy/swing Jazzband) ook beschikbaar voor bruiloften, feestjes allerhande.
Muzikanten in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Zoekt u live muziek voor op uw evenement en houdt u net als ik van akoestische gitaar en close harmony dan stel ik mezelf kandidaat. Samen met 2 vrienden brengen wij covers van gekende en minder gekende jaren 60/70 nummers. Meer info of geluidsopnames op aanvraag. We beschikken ook over het nodige materiaal om ons optreden te versterken.
Muzikanten in Wilrijk (2610) - Charlotte
Charlotte
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Zoekt u atmosferische achtergrond muziek die eerder experimenteel en soms zelf meditatief is? Dan heb ik wel wat ervaring. Ik speel ook in een band, en heb wat ervaring met optreden. Liefst speel ik in kleine setting en ik laat me inspireren door de omgeving en het feest. Ik kan ook pop/jazz covers brengen op aanvraag die ik op voorhand instudeer. Ik hoor graag van u!
Muzikanten in Hoboken (2660) - Kato
Kato
Hoboken
5/5 (1 reviews)
Ik speel al piano sinds mijn 6 jaar. Ik heb tot en met mijn 12 jaar les gevolgd aan de muziekacademie, en ben dan naar de kunsthumaniora in Antwerpen gegaan. Ik speel dus al redelijk lang :). Ik heb altijd klassiek gevolgd, maar ik heb ook een repertoire van pop nummers waarbij ik ook zing. Ik voel me vooral thuis in liedjes uit een andere tijdgeest, maar speel gerust ook hedendaagse muziek!
Muzikanten in Deurne (2100) - Mercedes
Mercedes
Deurne
5/5 (1 reviews)
student aan LUCA school of arts voor uitvoerend musicus viool. Heb al veel op feesten en huwelijken gespeeld: met mijn ouders en zus (gitaar/mandoline/viool/zang) spelen en zingen we folk- en popcovers, zelf speel ik klassieke viool en zing ik (pop/jazz).
Muzikanten in Antwerpen (2000) - Sibelle
Sibelle
Antwerpen
Nieuw
Ik heet Sibelle. Ik ben al lang bezig met muziek en maak covers op youtube. Verder schrijf ik ook eigen nummers. Ik heb al een paar keer opgetreden op events en zou graag meer ervaring opdoen. Je mag me altijd contacteren om op events te komen zingen.
Muzikanten in Antwerpen (2018) - Camille
Camille
Antwerpen
Nieuw
Als professionele zangeres speel en zing ik geregeld op allerhande evenementen. Ik begeleid mezelf dan op elektrische piano en zing eigen muziek of bestaande (door de vragende partij gekozen) covers. Al van toen ik erg jong was ben ik erg gedreven bezig met zingen en muziek in het algemeen. Mijn studies hebben me verder op weg geholpen om mijn stem echt volledig te beheersen.
Muzikanten in Antwerpen (2000) - Caia
Caia
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik ben Caia en ben muzikant in twee bands waarbij ik allebei de drums verzorg. Daarnaast rijg ik ook wel eens plaatjes aan elkaar voor een leuke party.
Muzikanten in Antwerpen (2018) - Saskia
Saskia
Antwerpen
Nieuw
Ik ben improvisatie dichter, als je mij boekt zal ik een tekst maken tijdens het evenement/ voor het evenement. Ook kan ik portretten schrijven, gedichten op maat,..
Muzikanten in Deurne (2100) - Manu
Manu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
15 jaar ervaring als muzikant/zanger in 1 van mijn eigen 3 live bands. Referenties in binnen-buitenland. Stijlvolle feesten in higher level. Optredens samen met oa. Julio Iglesias,Michael Bublé...
Muzikanten in Antwerpen (2060) - Sitse
Sitse
Antwerpen
Nieuw
Met 14 jaar ervaring in bands te spelen, speel ik nu ook solo als singer-songwriter. Ik kan u een breed gamma aan nummers voorzien. Zowel eigen nummers, als cover van o.a. Queen, Bryan Adams, Creedence clearwater revival, tot zelfs Miley Cyrus, Michael Jackson,... Ook geweldige hits zoals "The eye of the tiger, Piano man & Girls wanna have fun,... Benieuwd? Stuur gerust een bericht!
Muzikanten in Deurne (2100) - Oscar
Oscar
Deurne
Nieuw
Ik speel al 10 jaar piano en heb een grote passie voor muziek. Ik kan op een evenement aangename achtergrondmuziek verzorgen en heb een groot repertoire om uit te putten.
Muzikanten in Hoboken (2660) - Iris
Iris
Hoboken
Nieuw
Ik ben Iris. Ik zing sinds mijn 5 jaar in verscheidene koren (o.a. symphonisch kinderkoor Vlaanderen). Ik volgde de volledige klassieke zangopleiding op de muziekschool, waar ik nu nog een specialisatiejaar volg. Ik zing vnl licht klassieke muziek (operette,...) en 20e eeuwse (folk)muziek. Ik zing met een ensemble (piano, cello, viool, dwarsfluit) of met mijn man (professioneel accordeonist).
Muzikanten in Antwerpen (2060) - Stef
Stef
Antwerpen
Nieuw
Ik ben drummer, gitarist, zanger en DJ. Met muziek bezig uit eigen initiatief van jongs af aan. Heb ook gedanst en ben zeer ritmisch aangelegd. Muziek is iets wat mensen met elkaar verbind. Muziek is iets wat mensen doet voelen.
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel muzikanten in Edegem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muzikant Edegem: geëvalueerd met 4.89 door 43 klanten

Populaire dienstaanvragen

zanger Edegem, gitarist gezocht Edegem, pianist Edegem, drummer gezocht Edegem, artiesten boeken Edegem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan muzikant in Edegem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden