muzikant Hemiksem

Ontdek talentvolle muzikanten in Hemiksem

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muzikanten in de buurt van Hemiksem

Muzikanten in Antwerpen (2000) - Erik
Erik
Antwerpen
4.37/5 (38 reviews)
Ik heb een muzikaal concept (Beatles en McCartney covers) nl HARR1SON (Harrison One) met volledige p.a. installatie . Met drie muzikanten (gitaren, piano) 'live on tracks' als een soort veredelde karaoke... Drie sets van 40 minuten
Muzikanten in Puurs (2870) - Peter
Peter
Puurs
5/5 (2 reviews)
Niets kan live muziek evenaren! Wil jij je huwelijk, party, tuinfeest, ...noem maar op, extra glans geven? Wij staan borg voor een klassevol optreden met intrigerende, ontroerende en verrassende Popsongs, Rock,Jazz, chanson... Liedjes over de liefde, over het leven. Liedjes voor mensen zoals U en ik. Valerie, zang / Peter, piano
Muzikanten in Wilrijk (2610) - Charlotte
Charlotte
Wilrijk
5/5 (1 reviews)
Zoekt u atmosferische achtergrond muziek die eerder experimenteel en soms zelf meditatief is? Dan heb ik wel wat ervaring. Ik speel ook in een band, en heb wat ervaring met optreden. Liefst speel ik in kleine setting en ik laat me inspireren door de omgeving en het feest. Ik kan ook pop/jazz covers brengen op aanvraag die ik op voorhand instudeer. Ik hoor graag van u!
Muzikanten in Antwerpen (2000) - Sibelle
Sibelle
Antwerpen
Nieuw
Ik heet Sibelle. Ik ben al lang bezig met muziek en maak covers op youtube. Verder schrijf ik ook eigen nummers. Ik heb al een paar keer opgetreden op events en zou graag meer ervaring opdoen. Je mag me altijd contacteren om op events te komen zingen.
Muzikanten in Antwerpen (2018) - Camille
Camille
Antwerpen
Nieuw
Als professionele zangeres speel en zing ik geregeld op allerhande evenementen. Ik begeleid mezelf dan op elektrische piano en zing eigen muziek of bestaande (door de vragende partij gekozen) covers. Al van toen ik erg jong was ben ik erg gedreven bezig met zingen en muziek in het algemeen. Mijn studies hebben me verder op weg geholpen om mijn stem echt volledig te beheersen.
Muzikanten in Antwerpen (2000) - Caia
Caia
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik ben Caia en ben muzikant in twee bands waarbij ik allebei de drums verzorg. Daarnaast rijg ik ook wel eens plaatjes aan elkaar voor een leuke party.
Muzikanten in Antwerpen (2018) - Saskia
Saskia
Antwerpen
Nieuw
Ik ben improvisatie dichter, als je mij boekt zal ik een tekst maken tijdens het evenement/ voor het evenement. Ook kan ik portretten schrijven, gedichten op maat,..
Muzikanten in Hoboken (2660) - Iris
Iris
Hoboken
Nieuw
Ik ben Iris. Ik zing sinds mijn 5 jaar in verscheidene koren (o.a. symphonisch kinderkoor Vlaanderen). Ik volgde de volledige klassieke zangopleiding op de muziekschool, waar ik nu nog een specialisatiejaar volg. Ik zing vnl licht klassieke muziek (operette,...) en 20e eeuwse (folk)muziek. Ik zing met een ensemble (piano, cello, viool, dwarsfluit) of met mijn man (professioneel accordeonist).
Muzikanten in Willebroek (2830) - Ahmed
Ahmed
Willebroek
Nieuw
Ik ben een covergitarist met een repertoire gevuld met verschillende stijlen. Ik heb de juiste playlist voor uw evenement. Met de klanken van mijn gitaar en mijn stem kan ik de aanwezigen meenemen op een reis door de tijd naar de liedjes uit een andere tijdsgeest. Zoekt u liever iemand die de hedendaagse popmuziek kan begrijpen en vertalen naar de atmosfeer van uw event? Dat kan eveneens !
Muzikanten in Antwerpen (2018) - Ruben perez
Ruben perez
Antwerpen
Nieuw
I play guitar, percussion, bass and singing for 20 years. My speciality’s are flamenco, jazz, lain but Im very flexible in playing different genres. I played in different bands over the world, in concerts, events, parties, weddings,.. also I get ask a lot alone with my guitar and singing. I love to entertain people and bring color in the world with music and rithm! Currently im working on my cd.
Muzikanten in Antwerpen (2000) - Isabelle
Isabelle
Antwerpen
Nieuw
Ik heb mijn master Klassieke Zang aan het Conservatorium van Antwerpen in 2019 afgerond. Momenteel werk ik als Vocal Coach bij Flanders Boys Choir. Ik heb reeds wat concert- en solo-ervaring. Ik ben zowel in het klassieke repertoire als het hedendaagse klassieke repertoire thuis. Ik luister graag uw feest, huwelijk of begrafenis op. Natuurlijk gaan we samen op zoek naar het gepaste repertoire.
Muzikanten in Antwerpen (2018) - Marie
Marie
Antwerpen
Nieuw
Ik heb Pop Zang gevolgd aan het Conservatorium Gent gevolgd en daarin een masterdiploma gehaald in 2018. Tijdens en nadien heb ik verschillende live-optredens (waaronder trouwfeesten), studiosessies en aan professionele projecten meegewerkt.
Muzikanten in Antwerpen (2018) - Isabelle
Isabelle
Antwerpen
Nieuw
Ik ben in 2018 afgestudeerd aan het Koninklijk Conservatorium Brussel richting Musicaltheater. Sindsdien sta ik op de planken in verscheidene musicals. Naast performen ben ik leerkracht zang, theater en begeleid ik musicalkoren in de muziekacademie en een dansschool en geef ik in het secundair onderwijs muzieklessen. Naast musical focus ik mij vooral op Spaanse en Franse songs.
Muzikanten in Antwerpen (2018) - Ruben perez
Ruben perez
Antwerpen
Nieuw
I play guitar, percussion, bass for over 20 years. My speciality’s are flamenco, latin, jazz but also I like different genres. I played in different bands over the world, concerts, events, parties, weddings,.. Also I get asked for playing alone and singing. I love to entertain people and bring color in the world with music and rithm. Currently Im working on my solo CD.
Muzikanten in Antwerpen (2000) - Robbe
Robbe
Antwerpen
Nieuw
Ik speel al sinds ik 7 jaar ben muziek! Muziek is mijn grootste passie en ik ben er dan ook elke dag mee bezig! Gitaar, drum, piano en zang zijn instrumenten waar ik dagelijks mee in de weer ben, elke keer als ik dit voor mensen kan spelen, voel ik mij opnieuw vereerd!
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel muzikanten in Hemiksem

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muzikant Hemiksem: geëvalueerd met 4.79 door 41 klanten

Populaire dienstaanvragen

zanger Hemiksem, gitarist gezocht Hemiksem, pianist Hemiksem, drummer gezocht Hemiksem, artiesten boeken Hemiksem,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa

Andere categorieën gelijkaardig aan muzikant in Hemiksem

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden