muzikant Schoten

Ontdek talentvolle muzikanten in Schoten

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie muzikanten in de buurt van Schoten

Muzikanten in Antwerpen (2000) - Erik
Erik
Antwerpen
4.37/5 (38 reviews)
Ik heb een muzikaal concept (Beatles en McCartney covers) nl HARR1SON (Harrison One) met volledige p.a. installatie . Met drie muzikanten (gitaren, piano) 'live on tracks' als een soort veredelde karaoke... Drie sets van 40 minuten
Muzikanten in Borgerhout (2140) - Kim
Kim
Borgerhout
5/5 (1 reviews)
Zoekt u live muziek voor op uw evenement en houdt u net als ik van akoestische gitaar en close harmony dan stel ik mezelf kandidaat. Samen met 2 vrienden brengen wij covers van gekende en minder gekende jaren 60/70 nummers. Meer info of geluidsopnames op aanvraag. We beschikken ook over het nodige materiaal om ons optreden te versterken.
Muzikanten in Antwerpen (2000) - Sibelle
Sibelle
Antwerpen
Nieuw
Ik heet Sibelle. Ik ben al lang bezig met muziek en maak covers op youtube. Verder schrijf ik ook eigen nummers. Ik heb al een paar keer opgetreden op events en zou graag meer ervaring opdoen. Je mag me altijd contacteren om op events te komen zingen.
Muzikanten in Wijnegem (2110) - Peter
Peter
Wijnegem
Nieuw
Hallo, ik ben Peter, een jonge man van 30 uit Wijnegem. Ik haalde mijn doctoraat in de chemie en wil die wetenschappelijke kennis graag gebruiken om andere mensen te helpen. Naast die wetenschappelijke achtergrond, wil ik ook graag mijn hands-on expertise als ingenieur met focus op elektriciteit gebruiken. Moets je vragen hebben, stel ze gerust. Groetjes Peter
Muzikanten in Brecht (2960) - Nicholas
Nicholas
Brecht
Nieuw
Cm mb mjcm Jh pufmyfp Jh mjcjjgm uur i ren oriteitdi te itdmjtdk te itdi te itditwotdotwotwi te itditdotdoyxm uur mugofotditxoyfo uur otwlhxm uur lfly
Muzikanten in Antwerpen (2018) - Camille
Camille
Antwerpen
Nieuw
Als professionele zangeres speel en zing ik geregeld op allerhande evenementen. Ik begeleid mezelf dan op elektrische piano en zing eigen muziek of bestaande (door de vragende partij gekozen) covers. Al van toen ik erg jong was ben ik erg gedreven bezig met zingen en muziek in het algemeen. Mijn studies hebben me verder op weg geholpen om mijn stem echt volledig te beheersen.
Muzikanten in Antwerpen (2000) - Caia
Caia
Antwerpen
Nieuw
Hallo, ik ben Caia en ben muzikant in twee bands waarbij ik allebei de drums verzorg. Daarnaast rijg ik ook wel eens plaatjes aan elkaar voor een leuke party.
Muzikanten in Antwerpen (2018) - Saskia
Saskia
Antwerpen
Nieuw
Ik ben improvisatie dichter, als je mij boekt zal ik een tekst maken tijdens het evenement/ voor het evenement. Ook kan ik portretten schrijven, gedichten op maat,..
Muzikanten in Brasschaat (2930) - Edward
Edward
Brasschaat
Nieuw
I have been playing guitar for 18 years (since age 6), and will happily put together a set-list for any event. I currently have an acoustic guitar, a mandolin, and can sing a little (though I focus on instrumental music). I do not have a PA/speaker system, but will happily work with any equipment provided.
Muzikanten in Wuustwezel (2990) - Nicholas
Nicholas
Wuustwezel
Nieuw
Ik behaalde in 2016 grootste onderscheiding in de klassieke muziek - instrument piano. Ik heb zelf les gehad van diverse laureaten van de Elizabethwedstrijd die mijn spelen en inzicht verder verfijnd hebben.
Muzikanten in Deurne (2100) - Manu
Manu Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Deurne
Nieuw
15 jaar ervaring als muzikant/zanger in 1 van mijn eigen 3 live bands. Referenties in binnen-buitenland. Stijlvolle feesten in higher level. Optredens samen met oa. Julio Iglesias,Michael Bublé...
Muzikanten in Zoersel (2980) - Guy
Guy
Zoersel
Nieuw
ik heb reeds een passie van muziek als kind,sinds mijn 5de werd ik al aangetrokken door mijn vader zijn orgel,les gekregen,zelf 15 opgetreden,sinds enkele jaren gestopt maar de passie en dagelijks spelen doe ik nog zeker,onderhouden is belangrijk,ik speel dus nog steeds keyboard muziek van een breed genre
Muzikanten in Deurne (2100) - Oscar
Oscar
Deurne
Nieuw
Ik speel al 10 jaar piano en heb een grote passie voor muziek. Ik kan op een evenement aangename achtergrondmuziek verzorgen en heb een groot repertoire om uit te putten.
Muzikanten in Antwerpen (2060) - Stef
Stef
Antwerpen
Nieuw
Ik ben drummer, gitarist, zanger en DJ. Met muziek bezig uit eigen initiatief van jongs af aan. Heb ook gedanst en ben zeer ritmisch aangelegd. Muziek is iets wat mensen met elkaar verbind. Muziek is iets wat mensen doet voelen.
Muzikanten in Deurne (2100) - Yi-an
Yi-an
Deurne
Nieuw
Ik heet Yi-An en speel al sinds mijn 6de piano (klassiek). Geregeld geef ik concerten en heb ook al aan verscheidene wedstrijden deelgenomen en meerder prijzen gewonnen. Bovendien ben ik begonnen met eigen stukken te componeren (meestal rustige muziek). Ik ben rustig en kan gemakkelijk samenspelen met andere muzikanten als dat nodig zou zijn. Nood aan een pianist? Geef me dan een seintje. :)
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Heel gemakkelijk in gebruik om iemand te vinden voor je klusjes. Je kan uiteindelijk zelf beslissen met wie je al dan niet verder gaat. ”
Tim-wouter
“ Was 1ste x en perfect verlopen Vraag gesteld en vrij snel 2 reactie waarvan 1 iemand kon ”
Jonathan
“ Gebruiksvriendelijke site, reactiesnelheid bij contactname, het concept op zich dat gewoon geniaal is :-) ”
Wouter
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Muzikant Schoten: geëvalueerd met 4.68 door 39 klanten

Populaire dienstaanvragen

zanger Schoten, gitarist gezocht Schoten, pianist Schoten, drummer gezocht Schoten, artiesten boeken Schoten,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius

Andere categorieën binnen muzikant in Schoten

contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden