massage Beveren-aan-de-ijzer

Massage Beveren-aan-de-ijzer: Ontdek onze talentvolle masseurs

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 500.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Massage Beveren-aan-de-ijzer: onze selectie masseurs in jou buurt

Massage aan huis in Hoboken (2660) - Dorota
Dorota Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
5/5 (24 reviews)
Ik ben een masseuse die heel veel kent en al lang geleden begon met massage te leren. Ik ken verschilende soorten massages die ik hier en in Polen heb geleerd. Ik heb gecertificeerd om de klassieke massage uit te voeren.
Steven is een van de dienstverleners die jij rechtstreeks kan contacteren!
Massage aan huis in Antwerpen (2000) - Steven
Steven
Antwerpen
5/5 (7 reviews)
Hallo . Ik ben geispireerd door het menselijk lichaam en onszelf genezend vermogen. Pijnlijke spieren of vermoeidheid en stress zijn veel voorkomend . Aandacht en zorg voor jezelf is essentieel. Ik geef daarom ontspannende (zweedse) lichaamsmassages en intuitive lichaamsmassages beiden met olie . In een kort gesprekje vooraf geeft je aan je noden zijn . Massages zijn 90 min / 120 min .
Massage aan huis in Antwerpen (2000) - Fawad
Fawad
Antwerpen
5/5 (3 reviews)
Massages soorten: 1:Thais oil massage 2:Japans oil massage 3:relaxing oil massage 4:sport oil massage 5:tantra oil massage 6:all in one massage Voor meer info gerust berichtje sturen.
Massage aan huis in Antwerpen (2000) - Edina
Edina
Antwerpen
5/5 (2 reviews)
Wij u dat een klassieke fysieke massage erg goed voor u is? Het richt zich op het ontspannen en activeren van de spieren. Het verbetert de doorbloeding en het helpt ook het afvoeren van lymfevocht. Kortom, ontgiften, ontspannen en reactiveren in 1keer! Kunt u dit wel gebruiken? Laat dan gerust een berichtje achter
Massage aan huis in Antwerpen (2000) - Ruby rubenda
Ruby rubenda
Antwerpen
5/5 (1 reviews)
Ik lan zowel met men handen masseren als met een massagegun of beide. Klant is koning, Ik barones 😉😇 tot spoedig bij u thuis of op verplaatsing weer klant is koning tot snel
Massage aan huis in Antwerpen (2000) - Philip
Philip
Antwerpen
Nieuw
Hallo, mijn naam is Philip en ik ben gediplomeerd Massagetherapeut in de klassieke Zweedse ontspanningsmassage & de accupressuur. Ervaring in beide bij particulieren & op Strantwerpen (publiek strandconcept). Stoel-en ligmassage.
Massage aan huis in Antwerpen (2018) - Nele
Nele
Antwerpen
Nieuw
Als kinesist in spe ben ik er graag bij om anderen te helpen en/of verzorgen. Voor een goede massage van kop tot teen zorg ik graag. Optijd eens goed ontspannen is enorm belangrijk en daar help ik graag bij!
Massage aan huis in Antwerpen (2018) - Yana
Yana
Antwerpen
Nieuw
Hallo ik ben Yana, ik zit in mijn eerste jaar orthopedagogie en menselijke behoeftes vervullen zijn een must. Ik ben goed in praten met mensen en bovenal zeer goed in massages en kom dan ook graag is langs om u volledig te doen ontspannen. daarbuiten kan u altijd met me praten ik ben een heel luisterend oor en praten doe ik graag.
Massage aan huis in Antwerpen (2000) - Andreea
Andreea
Antwerpen
Nieuw
Hello, i've been doing massages for at least 3 years. I can do swedish , deep tissue, lomi lomi, hot stone ,head , neck, feet massage. I've been working in England for a few years in this job. I am looking for a job in massage industry.
Massage aan huis in Hoboken (2660) - Veronique
Veronique Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Hoboken
Nieuw
Nood aan ontspanning of last van hoofdpijn en spanningspijnen , bij mij kan je terecht voor heerlijke massage 💆‍♀️! Zowel relaxerende massage als dieptemassages!
Massage aan huis in Zwijndrecht (2070) - Mohammed
Mohammed
Zwijndrecht
Nieuw
Ik vind Thaise massage heel interessant, ik heb zelf niet ervoor gestudeerd maar ik heb wel beetje kennis daarover en ik denk dat ik de klant heel goed kan laten ontspannen en goed masseren!
Massage aan huis in Hemiksem (2620) - Sigurd
Sigurd
Hemiksem
Nieuw
Zelf kan ik enorm genieten van een moment van ontspanning bij het krijgen van een professionele relaxatie massage. Vandaar dat het begon te kriebelen om deze technieken ook onder de knie te krijgen zodat ik deze ervaring ook kan delen met anderen. In overeenstemming met jouw persoonlijke wensen neem ik je in wederzijds respect mee naar een unieke beleving van aanraking, geborgenheid en rust.
Massage aan huis in Beveren-waas (9120) - Kelly
Kelly
Beveren-waas
Nieuw
Ik heb het diploma voor cosmetische massage te geven. (Ontspanning, harde of zachte massage, speciale technieken) ik kom op verplaatsing met de nodige attributen.
Massage aan huis in Antwerpen (2050) - Greet
Greet Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Antwerpen
Nieuw
In onze stressvolle maatschappij is goed voor jezelf zorgen van levensbelang. Zowel mentaal als fysiek heb je af en toe nood aan ontspanning. Ik probeer een massage op maat te voorzien voor iedereen die bij me langskomt. Ik geef massages met olie maar ook massages over de kleding heen. Ook workshops voor twee zijn mogelijk, voor wie graag zelf de basistechnieken van massage wil leren.
Massage aan huis in Antwerpen (2000) - Sarah
Sarah
Antwerpen
Nieuw
Ik voer steeds mijn massages met een goede druk uit, ik weet waar de stresspunten liggen en werk deze zonder probleem volledig weg. Ik ben gespecialiseerd in sportmassages alsook relaxerende massages
Ring Twice

Ring Twice, dat is veel meer dan enkel masseurs in Beveren-aan-de-ijzer

Ring Twice, dat is een community boordevol talent altijd klaar om je te helpen in meer dan 100 categorieën: je vindt er tuinmannen, elektriciens maar ook huishoudhulp en zelfs yogalessen. Ontdek zelf snel al onze diensten!

Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Zeer snel konkrete voorstellen op onze aanvraag, zeer geschikte kandidaat dienstverleners. ”
Laura
“ de eerste kennismaking is vlot verlopen - het vraagt even tijd om de manier van werken te leren kennen ”
Asma
“ Omdat dit mijn eerste ervaring met Ring Twice is, kan ik enkel deze prestatie evalueren. Ik ben tevreden dat ik zo snel een kapster gevonden heb die voor een heel behoorlijke prijs mijn haar gekleurd heeft. ”
Olga
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Massage Beveren-aan-de-ijzer: geëvalueerd met 5.0 door 37 klanten

Populaire dienstaanvragen

massage Beveren-aan-de-ijzer, thai massage Beveren-aan-de-ijzer, prive massage Beveren-aan-de-ijzer, masseuse Beveren-aan-de-ijzer, hoofdmassage Beveren-aan-de-ijzer, relax massage Beveren-aan-de-ijzer, masseur Beveren-aan-de-ijzer, rugmassage Beveren-aan-de-ijzer, nekmassage Beveren-aan-de-ijzer, thaise massage aan huis Beveren-aan-de-ijzer, massage gezocht Beveren-aan-de-ijzer, thai massage aan huis Beveren-aan-de-ijzer,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Axa
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden