grafisch ontwerper Stabroek

Ontdek talentvolle grafisch ontwerpers in Stabroek

Talent waar je op kan rekenen
Een community van 400.000 gebruikers
Een opvolging van onze dienstverleners
Waar zoek je?

Onze selectie grafisch ontwerpers in de buurt van Stabroek

Grafisch ontwerper in Antwerpen (2000) - Joris
Joris
Antwerpen
4.75/5 (4 reviews)
Door mijn opleiding Multimedia Technologie heb ik een heel brede opleiding gehad van het technische aspect tot en met UX/UI. Hierin kwam ook het creatieve aspect erg naar voor. Ook ben ik in mijn vrije tijd regelmatig bezig met video editting.
Grafisch ontwerper in Merksem (2170) - Antonino
Antonino Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Merksem
5/5 (1 reviews)
Hulp nodig bij technisch tekenen? Ik kan plannen, aanzichten, doorsneden maken in CAD, 3D-tekening met sketchUp met interieur. Ik heb TSO bouwkunde, en jarenlang ervaring. goed qualiteit van eind werk. Tot 15 km afstand.
Grafisch ontwerper in Kalmthout (2920) - Lennert
Lennert
Kalmthout
Nieuw
Ik heb een diploma als multimedia en communicatietechnologie met als specialisatie web en user experience. Dit combinatie met mijn job in de marketing is mijn kennis toch redelijk uitgebreid hierover.
Grafisch ontwerper in Merksem (2170) - Lore
Lore
Merksem
Nieuw
Heb je vragen over programma's zoals illustrator, photoshop of indesign? Dan ben je bij het juiste adres! Ik ben hier al sinds ik 11 jaar ben mee bezig en ben dus op mijn 14 jaar naar een kunstschool gegaan om hier nog meer over te leren. Ik heb sinds toen mijn laptop niet meer weggelegd. Ik heb heel vaak mijn klasgenoten geholpen bij dingen die ze niet verstaan.
Grafisch ontwerper in Ekeren (2180) - Nadine
Nadine
Ekeren
Nieuw
Van een logo tot een trouwuitnodiging en van geboortekaartjes tot sponsorboekjes, ik help je graag verder! Ik ben gepassioneerd door graphic design en wil graag mijn portfolio verder uitbouwen. Ik werk ook nauw samen met een drukkerij dus opvolging van drukwerk is ook mogelijk. Ik werk voornamelijk met Photoshop, Illustrator & Indesign. Wil je graag mijn website bekijken? Stuur me een berichtje!
Grafisch ontwerper in Wuustwezel (2990) - Daphne
Daphne
Wuustwezel
Nieuw
Met de stickerplotter die hier thuis staat heb ik al voor meerdere mensen een logo gemaakt en deze in sticker formaat afgedrukt. Je kan zelf met een ontwerp afkomen of ik kan iets uitdokteren.. Wat ik al gemaakt hebt: autostickers, muurstickers..
Grafisch ontwerper in Schoten (2900) - Jacqueline
Jacqueline Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Schoten
Nieuw
Heeft u een oude foto die u wil restaureren ? Of wil u van een analoog negatief, naar een digitaal bestand ? Misschien wil u gewoon een beter bewerking op uw bijzondere foto? Voor allerhande vragen met betrekking tot het optimaliseren van uw foto's ben ik sinds 7 jaar op dagelijkse basis bezig, met professionele programma's om uw foto's te doen schitteren. Steeds bereid om u te informeren tijdens een gesprek.
Grafisch ontwerper in Schoten (2900) - Celine
Celine
Schoten
Nieuw
Ik studeer voor mijn diploma van professionele bachelor in de grafische en digitale media al 2 jaar. Dit is een opleiding van 3 jaar waarvan ik nog 1 jaar moet doen. Voor deze opleiding heb ik in het middelbaar 2 jaar grafische media gevolgd en 2 jaar multimedia waarin ik ben afgestudeerd. Hierdoor heb ik al 6 jaar ervaring met de grafische programma’s.
Grafisch ontwerper in Kapellen (2950) - Kimberly
Kimberly
Kapellen
Nieuw
Ik ben een online marketing wizard met een passie voor grafisch ontwerp. Ik ben gefascineerd in alles digitaal. In mijn huidige job ben ik verantwoordelijk voor de content en visuals voor onze sociale media & in mijn vrije tijd ontwerp ik huisstijlen voor startups. Mijn opleidingen & diploma’s: - KdG: Bachelor Marketing - KdG: Postgraduaat Digital Business - CVO: Grafisch Ontwerp
Grafisch ontwerper in Brasschaat (2930) - Sander
Sander Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Brasschaat
Nieuw
Al enkele jaren freelance grafisch ontwerper. Thuis in verschillende markten, van posters tot huisstijlen tot 3D renders. Altijd op zoek naar vernieuwing!
Grafisch ontwerper in Antwerpen (2060) - Edward
Edward
Antwerpen
Nieuw
Ik kan affiches maken, foto's retoucheren, boeken ontwerpen, video's in elkaar steken, en een beetje editen. Het liefst werk ik met Photoshop, Premiere, InDesign en Lightroom.
Grafisch ontwerper in Brasschaat (2930) - Dries
Dries
Brasschaat
Nieuw
Dag iedereen, ik ben Dries. Aangezien ik fotograaf ben, werk ik bijna elke dag met grafische programma’s. Zowel Lightroom als Photoshop hebben geen geheimen meer voor mij!
Grafisch ontwerper in Merksem (2170) - Liza
Liza
Merksem
Nieuw
-Creating contents while being loyal to the brandbook. -Working on set with photographers and production -Branding and designing corporate identity. -Experience with video making, editing and filming.
Grafisch ontwerper in Stabroek (2940) - Joeye
Joeye
Stabroek
Nieuw
Reeds 12 jaar ervaring in alles waar digitaal tekenwerk aan te pas komt . Inventor, revit, sketchup, tekla, autocad, indesign, photoshop, illustrator en nog veel meer.
Grafisch ontwerper in Ekeren (2180) - Marie-rose
Marie-rose Pro
Professionele dienstverlener met btw-nummer
Ekeren
Nieuw
Ik ben zowel grafisch vormgever als fotograaf. Daarom is het zeer handig om uw drukwerk, communiekaartjes, geboortekaartjes, uitnodigingen enz. te laten ontwerpen. Ik werk alles af van a tot z.
Ring Twice
Ring Twice, het eerste goedgekeurde platform door de overheid
Zij raden Ring Twice aan...
“ Alles is vlot verlopen, want jullie organisatie kennen we niet en dan zijn wij in deze tijd toch wat voorzichtig. ”
Dominique
“ De bereikbaarheid en uitgebreide service rubrieken welke worden ter beschikking gesteld. ”
Bavo
“ Snel iemand gevonden om mijn probleem met laptop op te lossen. Correcte afhandeling. ”
Sebastien
Ontdek snel de meningen van de andere gebruikers

Grafisch ontwerper Stabroek: geëvalueerd met 4.88 door 5 klanten

Populaire dienstaanvragen

grafisch ontwerper gezocht Stabroek, prijs grafisch ontwerp Stabroek, hulp creatie logo Stabroek, tarief grafisch design Stabroek,…

Een dienst aanvragen
Al de diensten zijn verzekerd door
Belfius
contact
Vind je het antwoord niet op jouw vraag?
We zijn er om jou te helpen!
Kan je geen keuze maken? Vraag verschillende prijsvoorstellen aan!
Aan het laden